Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Александър Райков
Уважаеми г-н Василев,Пиша Ви във връзка с наскоро приключилата продажба на жилището ми в София, кв. Изток, ул. Чарлз Дарвин 25, ет.19, ап. 76, за да изкажа най-искрена благодарност за отлично свършената работа от страна на вашия консултант г-жа Венета Христова и за оказаната ми по всяко време професионална помощ. На постоянно възникващите въпроси от моя страна получаваха точни и изчерпателни обяснения, както и предварителна информация за всеки един от следващити етапи от сделката. Тя познава тънкостите на тази отговорна професия, реагира своевременно на различни ситуации в хода на работата, много е отзивчива и спокойна, което прави общуването с нея полезно и приятно.


Мнението ми е, че г-жа Христова е добре подготвен специалист в своята област, много коректна, отговорна и умее да работи с клиенти. Именно затова рзчитах на нея и й имах пълно доверие. За неоценимото й съдействие отново й благодаря най-искрено.

С уважение,

Александър Райков
Анелия и Ростислав Русинови
Здравейте,

В момента сме във финалната фаза на придобиването на жилище, закупено с посредничеството на Arco Real Estate и в частност на брокер Венета Христова. В тази връзка искаме да споделим впечатленията си от работата с нея.

Повече от доволни сме от работата на Венета. С нея се работи изключително лесно. Находчива, пряма, организирана. Влага много ентусиазъм в работата си, разбира добре нуждите на клиента и успява да намери най-доброто на пазара спрямо неговите изисквания. Благодарение на нейните усилия се сдобихме с жилище, което отговаря на изискванията ни.

Венета ни помогна не само в търсенето и организирането на срещи за огледи, а и с подготовката на документите при оформянето на сделката. Беше изключително активна в процеса на преговорите с продавача и защити интересите ни, въпреки че тогава имаше лични неприятности.

В тези моменти ни помогна също и нейният мениджър Антон.

Смело я препоръчваме я силно на всеки, който е решил да закупи или продаде имот.


Поздрави и благодарим!

Венета Христова

Позиция
Консултант луксозни имоти
Телефон
+359 2 917 3076
+359 894 505 061
Автобиография

Казвам се Венета Христова. Завършила съм Германистика, Международни отношения и Европейско управление в Нов Български Университет. Средното си образование съм завършила в училище по изкуствата със специалност "Изобразително изкуство". Интересувам се от фотография и имам сертификат за завършен курс по фотография от Софийска Фотографска Школа. Работила съм две години в една от големите агенции за недвижими имоти, като Асистент управител. Част от екипа на Arco Real Estate съм от Октомври 2017г.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени