Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Цветомир Христов и Надежда Димитрова
С настоящата референция изразяваме благодарността си към Ванеса за професионализма и уменията и.
От първия проведен разговор състоящ се по телефона до изповядването на сделката, а и след това ние получаваме от нея изключително професионално и компетентно съдействие.
Със всяко едно свое действие тя определено заслужи доверието ни. През този период на съвместна ни работа ние усещахме нейната подкрепа и разбиране чисто по човешки. Всички емоции, които преживяхме тя ги преживяваше с нас. С толкова човечен, толерантен и съпричастен човек, който е отдаден на работата си не бяхме общували от доста време, а нашите професии са обвързани със срещи и контакти с много и различни хора. Тя беше на разположение буквално по всяко време на денонощието. При всяка наша среща усмивката и спокойствието и ни зареждаше и успокояваше, тъй като в нашия случай процедурата и документацията бяха по-сложни и затормозени в сравнение с други сделки.
Лично аз Надежда като човек с юридическо образование бях изумена от познанията и адекватните изказвания, въпроси и действия на Ванеса по време на общуването и с банковия служител, нотариуса, както и адвокатите, които бяха от страна на продавача. Тя винаги и във всеки един момент знаеше кой документ е нужен, къде трябва да се занесе и до кога, в какъв срок ще бъдат готови други документи, като цяло беше изключително информирана и наясно със всичко по процедурата.
Можем да напишем още много неща, с които това момиче ни впечатли, защото те са безброй. Затова ще обобщим и ще кажем, че тя е на първо място добър човек с голямо сърце; коректна; толерантна; спокойна; разбрана; знаеща; с желание да се учи, което е безценно качество; изключително информирана, тя е абсолютен професионалист.
Спокойно можем да кажем, че ако не беше тя не се знае дали сделката щеше да достигне своя край, заради многото неуредици и забавяния. Когато виждахме как дава всичко от себе си, за да може ние да се сдобием с наш дом това ни даваше сили и желание да продължим и че всичко ще бъде наред.
След запознанствата с доста на брой служители на агенции и срещата ни с Ванеса, още повече ни накара да и се доверим и се открои категорично от колегите си в бранша. Тя определено не е типа служител, който работи само и единствено за заплата. Тя работи за клиента, за това той да е доволен, максимално информиран и да постигне желаната цел. Тя е човек намиращ се на точното място, защото тази работа определено и се отдава.
Благодарим и за всичко, пожелаваме и успех.

Ванеса Петкова

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 32 655 075
+359 876 728 425
Автобиография

Казвам се Ванеса Петкова и съм родена в град Плевен. От много малка се занимавам с музика, в следствие на това завърших висшето си образование в АМТИИ Пловдив, Магистър по ударни инструменти.

Работата с недвижими имоти е огромно удоволствие за мен, защото смятам, че изкуството е водеща единица в комуникацията с различните хора, с които се срещаме ежедневно през работния ден и в свободното си време.

Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2017г.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени