Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Васил Тодоров
Здравейте,
Бих искал да изкажа мнение, като клиент на вашата компания, относно предлаганите от вас услуги.
Преди няколко месеца, с приятелката ми решихме да си закупим апартамент в София, като мога да кажа, че не бяхме съвсем на ясно какво точно искаме, в кой квартал и на каква цена.
В този момент попаднахме на вашата компания и решихме да се свържем с брокера Никола Атков. Още при първата среща с него, разбрахме, че е голям професионалист и разбира от работата си.
Няколко дни, след като уточнихме нашите изисквания, ни бяха направени няколко предложения, от които избрахме едно, и се свързахме с Никола отново.
Веднага ни беше предложен оглед, в удобно за нас време, бяха ни разяснени всички предварителни подробности отностно състоянието на обекта, строителя и начините на плащане.
На огледа присъстваше и още една ваша служителка ( Росица Лайкова ), като заедно с Никола, обекта беше представен по много добър и приветлив начин, като заедно обсъдихме всички преимущества и недостатъци, без да ни бъде внушавано
каквото и да е било чуждо мнение. Не взехме решение веднага, и след няколко дни ни беше организиран втори оглед, от който стана ясно, че апартаментът отговаря на нашите нужди. След направено предварително проучване на документацията
на имота, ни беше съобщено, че има възбрана и съответно веднага ни беше разяснено какво точно значи това и какъв риск крие покупката на такъв имот. Доверихме се напълно на Никола и решихме да не поемаме риска. Той се извини съвсем човешки,
и съответно ни направи още няколко предложения, от които се спряхме на имот, подходящ за нас. Отново ни беше предложен оглед в удобно за нас време, и срещата се състоя в уречения ден и час. На огледа присъстваше още един ваш служител
( Антоанета Горанова ), заедно с която отново имота ни беше представен по подобаващ начин. Последва втори оглед, и разбрахме, че апартаментът отговаря на нашите очаквания, и бяха предприети мерки за закупуването му. През цялото време на
процедурата, Никола Атков ни информираше и се косултираше с нас относно условията на предварителния договор и всички свързани с имота документи, и мога да кажа, че работеше изцяло в наша полза, за разлика от други брокери, с които сме имали предварителни професионални взаимоотношения.
В заключение мога да кажа, че вашата компания предлага изключетлно коректни и гъвкави взаимоотношения, носещи доверие на клиентите си, и изпълняващи техните изисквания и нужди, без излишни внушения и натрапчиво отношение.

п.с. Благодарим за търпението и разбирането от страна на Никола Атков, неговия професионализъм и напълно човешко отношение към нашите (не)скромни изисквания и възможности.
п.п.с. Получихме още по - подробна информация за сградата и материалите използвани за построяването й, от строителите на предварителния договор, което потвърди нашето решение.

Поздрави!
Илияна Кралева
Изпращам възхищение и благодарност от брокерските услуги, предоставени ми от фирма Arco Real Estate.
С мен работеше консултант- брокер Росица Лайкова. Получих професионална помощ и съдействие от нейна страна. Вниквайки в изискванията ми бях насочена да взема най-правилното решение. Документалната част бе отработена с минимално мое участие, а интереса ми бе защитен. Росица бе отдадена през цялото време, готова да ми съдейства за всичко и по всяко време. Останах доволна, с много добри впечатления и топли чувства от сътрудничеството ни с Г-жа Лайкова. Бих препоръчала на мои познати услугите на брокер Росица Лайкова, представител на Arco Real Estate и на всеки който би искал да остане удовлетворен от предложената му услуга.

Росица Лайкова

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 2 950 3867
+359 896 667 313
Автобиография

Росица Лайкова е завършила висшето си образование във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” със специалност „Българска филология”, степен магистър. Почти през цялата си професионална кариера е била Представител за четири общини на водеща застрахователна компания. Притежава богат опит в сферата на продажбите. От началото на 2018 година е член на екипа на Arco Real Estate.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени