Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Венелина Митева
Здравейте,

Oт лятото търся апартамент в центъра на София и Никола Атков бе неотменна част в намирането му. Съдейства ми с намиране и подбиране на апараменти, уговаряне на огледи на огледи и срещи с банки. Да работя с Никола беше лесно, ефективно и много приятно. Бе на линия в моментите, в които ми трябваше, включваше се с адекватно мнение и защитаваше интересите ми, когато се налагаше. Помагаше с абсолютно всичко, което му бе по силите.
Отношението и професионализмът му бяха далеч над нивото, което съм свикнала да виждам на българския пазар.

Радвам се, че намерих жилище с помощта му. Направи тръсенето, което така или иначе е дълъг и трудоемък процес, по- приятно и лесно.

Оставам на разположение.

Поздрави,
Венелина Митева
27.09.2018
Гергана и Илиян Маркови

Безкрайно сме доволни! Изключителен професионалист! Никола се пребори с множество трудности, за да има нашето семейство дом, а те не бяха никак малко. Направи и невъзможното, а за много неща дори не беше длъжен. За всеки въпрос или казус беше 24/7 на разположение за съдействие или да ни успокои, че всичко ще бъде наред. Имахме и имаме огромен късмет с брокер, като Никола!
Ако някога пак ни се наложи, със сигурност пак ще се обърнем към него.

Благодарим ти, Никола, с цялото си сърце, че направи всичко, за да имаме този прекрасен дом!

Поздрави,
Гергана и Илиян Маркови
06.09.2018

Никола Атков

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 894 631 983
Автобиография

Никола е завършил висшето си образование по Мениджмънт в Маями,Флорида. Сертифициран е от 4 години в сферата на продажбите на недвижими имоти и е работил в една от най-големите компании за недвижими имоти в САЩ. Владее 3 езика. Никола е вашият необорим избор за съдействие при закупуването или наемането на имот, както в България, така и в чужбина.

Изграденият професионален опит в областта на продажбите на недвижими имоти, чуждестранни контакти и познания му осигуряват нужният успех както в сферата на продажбите, така и в преговорите, съпътстващи сделките с недвижими имоти. Част от екипа на Arco Real Estate е от 2018 година. 

© 2006-2018 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени