Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Ивета и Марин
Бихме искали да благодарим на Арко недвижими имоти и по-специално на г-н Бойко Етимов. Той се вслуша в нашите желания и изисквания. Успя да намери нашият нов дом за 2-3 седмици, нещо което други агенции не можаха да направят за месеци. Бяхме притиснати от времето, но благодарение на професионализма на г-н Етимов, успяхме да финализираме сделката в срок и то в края на годината. Това ни спести много ценно време и нерви. Без съмнение може да се разчита на г-н Етимов и горещо препоръчваме неговите услуги.
Желаем Ви една година, изпълнена с много усмивки и сбъднати мечти.
М. Кайракова
Бих искала да споделя моето мнение и впечатление от Вашият служител, Бойко Етимов.
Ноември месец купих първото си жилище, благодарение на брокера Бойко Етимов, който ме посъветва, консултира и до края на сделката беше много внимателен и стриктно бе подготвил всички необходими документи, които се изискваха.
Вчера на 07.01.2019г, получих Нотариалният акт на жилището, с което приключиха и ангажиментите ми с него. При следващо намерение за покупка отново ще го потърся, както и ще го препоръчам на мои познати, които желаят да закупят жилище.
Имате добри и обучени кадри, които правят АRCO REAL ESTATE, една престижна и сигурна компания.
Благодаря на Вас и вашият служител!

М. Кайракова
Данко Тонев
Здравейте!

С това писмо искам да изкажа своите благодарности и положителна оценка за работата на Бойко Етимов, консултант Жилищни имоти в Арко. Бойко подходи по професионален начин и подкрепи нашите усилия за закупуване на апартамент в района на кв. Стрелбище. От началото до края на успешно прилючилата сделка неговото присъствие и съвети бяха изключително полезни за нас.. Бих препоръчал Бойко на други потенциални клиенти на фирмата, както и оставам в готовност за бъдещи наши семейни начинания.

Данко Тонев

Бойко Етимов

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 878 018 203
Автобиография

Казвам се Бойко Етимов. Завършил съм бакалавърската и магистърската си степен в УНСС - „Бизнес Икономика” и “Бизнес анализи и проекти”. Преди да дойда в ARCO REAL ESTATE съм се занимавал в сферата на кредитирането. Обичам да чета и да спортувам. В екипа на ARCO REAL ESTATE съм от средата на 2018г.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени