Безплатен телефон 0800 900 25

Орлин Златков

Публикувана на 14.01.2019

Искам да изразя своята благодарност към г-н Боянов, брокер във фирма ARCO REAL ESTATE за оказаното съдействие и помощ при продажбата на притежаваното от мен жилище в кв. Овча купел, гр. София.

Апартаментът се намираше на 6-ти етаж (последен) и определено си мислех, че ще го продам доста трудно, но благодарение на неговия професионализъм продажбата се случи в много кратък срок. По време на всички етапи по изготвяне на сделката, г-н Боянов ме информираше за всички постъпили заявки за закупуване на жилището, консултирахме се за цента, която се предлагаше, обсъждахме плюсовете и минусите. Когато се стиган до договорка бях информиран за всички необходими документи за изповядване на сделката. Г-н Боянов през цялото време бе на мое разположение за съвети и всякаква полезна информация.

 

Благодаря на г-н Боянов за коректността, комуникацията и добре свършената работа при намирането на най-подходящите купувачи. Поради изграденото си доверие и прекрасните си впечатления от работата му, бих се доверил и използвал услугите му отново.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени