Безплатен телефон 0800 900 25

Николета Станчева и Жером Боден

Публикувана на 11.03.2019

Позволявам си да се обърна към Вас относно съвместната ни работа с госпожа Венета Христова.

Повече от половин година търсихме подходящото за нас жилище, като основното ни изискване бе:

- локация с изградена инфраструктура;

- сграда, построена от надежден строител, отговаряща на съответните строителни норми, в добро състояние, с контролиран достъп;

- тристаен апартамент с размер на стаите, който да позволява безпрепятственото поставяне на спалня и гардероб (и без да е необходимо да се достига до тях, пълзейки-виждам усмивката Ви, но ние и това видяхме).

 

И така, оказахме се в неочаквано за нас приключение, по време на което работихме с две други агенции (няма да споделям опита си, опитвайки се да запазя добрия тон, а и не това е целта на писмото ми до Вас). Но накратко - така и не успяхме за това време да открием апартамент, който поне отчасти да се доближава до желаното от нас.

 

По препоръка се обърнахме към Вашата агенция. И имаме удоволствието да работим с госпожа Венета Христова - един изключителен професионалист (адмирации за което), но едновременно с това невероятно топъл човек (намери начин да ни окуражи след този толкова дълъг период на разочарование в търсенето ни на дом за нас).

По-долу си позволявам да цитирам най-важните за мен моменти в съвместната ни работа, които доведоха до покупка на желаното жилище:

 

  1. Първа среща, на която уточнихме до последния детайл това, което очакваме от бъдещия си дом.
  2. Още на следващия ден получих подробен списък с апартаменти, отговарящи на зададените от нас критерии. Това, което силно ме впечатли - към всеки апартамент имаше подробно описание, изготвено от нея, което точно показваше кое отговаря на критериите ни и кое не (било то етаж, локация, разположение ).
  3. Всеки ден имах обратна връзка от нея, постоянно уточнявахме подробностите, така че визитите ни да са максимално успешни ( без загуба на време и за двете страни).
  4. При всички огледи е отговаряла на всички поставени от нас въпроси (детайлно познаване от нейна страна на предлагания имот). Дори е подсказвала въпроси, за които ние не бихме се досетили, а са важни (като наличието на училище или детска градина).
  5. След избора ни на жилище Венета фасилитира целия процес (предоставяне на необходимата документация на нашия адвокат, организиране на среща с банката), като всичко това в изключително бърз срок! Винаги е насреща за всякакви въпроси (без значение колко глупави са те от наша страна).

 

Сигурна съм, че пропускам още много неща, които заслужават да бъдат споменати.

 

В заключение бих искала да споделя с Вас, господин Василев, най-важното за нас в работата ни с Венета.

 

Благодарение на нея, ние намерихме дом за нас, не просто жилище. Тя е човек, който винаги усещаше кога да ни остави насаме, за да обсъдим нещо помежду ни, но и кога да насочи вниманието ни към определен детайл. Създаде у над усещане за сигурност и доверие, което при такива сериозна стъпка като купуването на жилище е наистина решаващо!

Професионалните й качества са неоспорими - бързина, ефикасност, гъвкавост, добро познаване включително на законодателството, невероятно коректно отношение, винаги на разположение с адекватен отговор и консултация!

 

Разчитаме на нея за успешното финализиране на процеса.

И от сърце й пожелаваме още повече професионални и лични успехи!

 

 

Благодаря Ви за отделеното внимание!

Оставам на Ваше разположение!

 

Поздрави,

 

Николета Станчева

Жером Боден

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени