Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 33098

Продава, Къща, 208 кв.м. София (град), с. Владая, цена 178 000 €


Цена
или
178 000 € 348 138 лв.

Цена кв.м.
855.80 € 1 673.70 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), с. Владая
Площ
208 кв.м.
Двор площ
700 кв.м.
Етаж
2
Етажи
2
Стаи
6
Спални
3
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 16
Пусков срок
-
Изложение
Юг
Изложение
Югоизток
Отопление
Локално
АRCO REAL ESTATE Продава стойностна и уютна, еднофамилна къща с гараж и лице на главната улица в село Владая, само на 13 километра от центъра на столицата, което е разположено на красиво и спокойно място на северозападния склон на Витоша планина. Ценността на имота е в неговото месторазположение в тих, спокоен и сигурен район с чист въздух, планинска вода, електричество, отходна канализация, асфалтирана улица , което осигурява прекрасни условия за здравословен семеен живот и отглеждане на деца.
Достъпът до имота е целогодишен и е в близост до спирки на градски транспорт. Застроената площ на сградата е 93 кв.м и е на две жилищни нива с общо РЗП 208 кв.м, а гаража към нея е с застроена площ от 22 кв.м. Дворът е с площ от 700 кв.м, равен и озеленен.
Къщата е реновирана и има дебели, обграждащи гранитни-камени основи, дебели тухлени стени, бетонни плочи. Къщата е с изцяло подновена покривна конструкция, външна и вътрешна топлоизолация с подменени електрическа и водопроводна инсталации, подменени са дограмите и прозорците. Районът е газифициран, а отоплението на къщата е на ток с климатици.
На първият етаж разпределението е с хол, две светли стаи, кухня, трапезария, мокро помещение, баня с тоалетна и сервизно помещение, от където има осигурен директен достъп към двора. Връзката между етажите се осъществява по стълбище изнесено навън от къщата.
Вторият етаж, архитектурно е разпределен, като има: дневна с излаз на панорамна, южна тераса с гледка към планината, три слънчеви стаи и кухня. Закрития гараж, построен до къщата и е с павиран подход от улицата. Имота е застрахован срещу природни бедствия, пожари, наводнения, кражби и др.
Имотът е подходящ, както за целогодишно живеене, така и за инвестиция!
.Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед: Йошко Щрегарски телефон : 0879324546 Оферта №33098

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени