Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 32080

Продава, Парцел за жилищно строителство, 2840 кв.м. София (регион), с. Пчелин, цена 45 000 €


Цена
или
45 000 € 88 012 лв.

Цена кв.м.
15.80 € 31.00 лв.
Кредит
Местоположение
София (регион), с. Пчелин
Площ
2840 кв.м.
Достъп
Улица по регулация
Плътност
30%
Виза
Да
Регулация
Да
Кинт
0
ARCO REAL ESTATE предлага за продажба УПИ от 2840 м2 в с. Пчелин, подходящо за построяване на няколко къщи - едно уникално място за здравословно живеене сред девствена природа, тишина и спокойствие и, същевременно, в местността с добре развита инфраструктура, представена от модерен курортен комплекс с ресторант, басейни и SPA център. Място, идеално подходящо за активен и здравословен живот.
Само на 75 км. от София, сгушено в южните склонове на планината, село Пчелин предоставя освен чудесен климат и живописни гледки и пейзажи уникална минерална вода, която е известна с лековитите си качества. Тя е слабо минерализирана, сулфатно-натриева, с увеличено съдържание на флуор и метасилициева киселина. Общият дебит на хидроминералната зона се изчислява на ок. 800 л/мин. Температурата на водата е 73 градуса по Целзий. Препоръчва се за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, на гинекологични и кожни заболявания и др.
Парцелът и с лека денивелация, с лице две улици. Ток, вода и централния канал са до имота. Данните на имота: плътността – 30%; к.к. 10м; кинт – 0,6; озеленяване – 60%
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед:Сюзанна Кирова - 089450 59 33;02/9964312 Оферта №32080

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени