Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 33760

Продава, 2-стаен Апартамент, 84 кв.м. София (град), Център, цена 118 900 €


Цена
или
118 900 € 232 548 лв.

Цена кв.м.
1 415.50 € 2 768.40 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Център
Площ
84 кв.м.
Общи части
14 кв.м.
Етаж
4
Етажи
5
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 16
Пусков срок
-
Изложение
Северозапад
Изложение
---
Отопление
Централно
АRCO REAL ESTATE - продава двустаен преходен апартамент намиращ се на четвърти жилищен етаж и се състои от: входно антре с входна блиндирана врата, антре-коридор на теракот и вграден гардероб, кухня от 10-12 кв. с кухненски шкафове и ел.уреди,печка,хладилник,пералня, с излаз на тераса, спалня от 20 кв.м.на естествено дъбово душаме и тапети с вградена камина, хол с трапезария от 30 кв.м. на тапети и естествен дъбов паркет двойно отваряема дървена дограма, баня, тоалетна от 2-3 кв.м. със сменени вертикални щрангове и водомери, мазе от 10 кв.м.,идеални части от сградата, земята и от вътрешен двор с детска площадка. Общите части са много добре поддържани: сменена входна врата с чип система отваряма, входна площадка, сменена дограма с PVC. Вътрешен двор Приоритет в близост до Борисовата градина, метростанция, спирки на градски транспорт, супермаркети, детски градини. Транспортната осигуреност е много добра - метро, градски транспорт, автобусни спирки, достъп с автомобил. Апартаментът е с възможност за за разпределение със две спални. Сградата е разположена на втора линия на бул.В.Левски и бул.Евлоги Георгиев в директен достъп до център. Изключително изгоден апартамент за инвестиция. Фирмата оказва съдействие за кредит. Предлагаме пазарен анализ и оценки за ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15 733. За допълнителна информация: Георги Шопов-0876524165.

Оферта №33760

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Георги Шопов
Брой оферти: 351
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 2 996 4312,+359 876 524 165

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени