Безплатен телефон 0800 900 25
LР Residence
София (град), Хаджи Димитър
ARCO REAL ESTATE представя ДИРЕКТО ОТ ИНВЕСТИТОР новосторояща се сграда в столичния квартал Хаджи Димитър. LR e разположена в най-спокойната, комуникативна и транспортно-уредена част на квартал Хаджи Димитър, намира се в североизточната част на София. Кварталът е разположен на няколко минути от столичния булевард „Княз Александър Дондуков“ има и удобни връзки с изходите от града. В непосредствена близост до сградата предстои изграждането на метростанция „Герена”. Районът и обитаваните сгради в него се характеризират като тихи и спокойни зони с отлична инфраструктура. В близост до LR са ситуирани училище и детска градина, редица обекти на търговски вериги, заведения и ресторанти.
Сградата предлага удобство и комфорт, съчетани с елегантна визия и стил. Проектът съчетава добра архитектура, замислена като модерна и функционална осем етажна сграда, съобразена с всички стандарти на съвременната архитектура. Заложени са качествени материали и безкомпромисни решения за строителното изпълнение с цел по-добро качество на живот. На разположение на живущите са обособени богато озеленен двор и детска площадка. Това прави сградата перфектното място за инвестиция, за живот и за бъдеще. LR е жилищна 8-етажна сграда с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, има подземен паркинг с паркоместа и гаражи и външен паркинг. На партерно ниво са разположени 2 магазина, единият от тях за хранителни стоки. LR предлага функционални жилища с оптимално усвояване на пространствата. Преимуществата на сградата са благоприятните изложения, богато остъклените дневни пространства, модерната фасада и предвидените зелени площи в южната и западната част на двора.

Апартаменти в продажба:

Двустайни апартаменти с квадратури от 65 до 78 кв.м.
Тристайни апартаменти с квадратури от 104 до 143 кв.м.
Четиристаен апартамент с квадратура 143 кв.м.

Цените на квадратен метър са от 790Е до 1090Е.

Апартаментите ще се издават на шпакловка и замазка. Предлага се гъвкава схема за плащане. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15 733. Агенцията предлага пълно съдействие за ипотечни кредити. За огледи и контакти Антония Петрова - 0894509360; 4145004.
Покажи оферти
Общо оферти: 0
© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени