Безплатен телефон 0800 900 25

Ексклузивно представителство

През годините ние от Arco Real Estate сме реализирали много ексклузивни проекти на наши партньори, като сме доказали своя професионализъм и способността си да разбираме нуждите на нашите клиенти. Целта ни е да Ви помогнем оптимизирате разходите и да увеличите приходите си, чрез отчитане на спецификите на пазара на търсене и предлагане на имоти. 

Като Ваш партньор ние можем да ви предложим цялостен пакет от услуги от първоначалното проучване, през бюджетирането, маркетинга и реализацията на проекта до създаването на индивидуален доклад за изпълнението на съответния проект. Всеки инвеститор може да избере необходимия за неговия проект, пакет от услуги.

 

Комбинираният ни опит като инвеститор и доставчик на услуги ни позволява да разберем по-добре вашите нужди и да предложим най-подходящото решение за техния обект. 

Цялостния пакет от услуги предлагани от Arco Real Estate преминава през 6 стъпки:

Какво бихте спечелили от работата с нас:

  • Представителство от страна на компания с безупречна репутация на пазара на недвижими имоти;
  • Организация и реализация на заложените продажби;
  • Пълно юридическо обслужване и консултация;
  • Изготвяне на цялостна маркетинг и рекламна стратегия;
  • Повишаване на публичния имидж.

Вихър Славейков е част от екипа на Arco Real Estate от 2008г. Започва своята професионална кариера в сферата на недвижимите като последователно преминава през длъжностите „Консултант на недвижими имоти” и „Мениджър продажби” на най-мащабния жилищен проект на Arco Real Estate – Manastirski L!VD Apartments.

От средата на 2015г. заема длъжността Мениджър на ексклузивните инвестиционни проекти на компанията в България.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени