Безплатен телефон 0800 900 25

Arco Real Estate с две награди за добри практики в сектора

Публикувана на 22.03.2018

Вчера, на официална церемоня за третото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ Arco Real Estate беше награден в две от най-конкурентните категории- Динамично развиваща се агенция за нежвидими имоти и Агенция за недвижими имоти на годината в България. 

Традиционната церемония „Годишни награди на Imoti.net“ отличава за добри практики в сектора на недвижимите имоти не само на агенциите в бранша, но и  професионалистите, успeли да спечелят доверието на своите клиенти. 

В надпреварата за най-добри агенции и експерти в имотния бранш за 2018 г. на третото издание на конкурса „Годишни наради на Imoti.net” се включиха над 200 компании. Тази година организаторите от водещия сайт Imoti.net отчетоха повишен интерес към конкурса и от страна на потребителите, като над 4000 души гласуваха в категориите „Агенция на годината“ и „Най-добър сайт на агенция“. 

   

Наградите бяха връчени на стилно събитие, организирано от Imoti.net, което се радваше на огромен интерес както от страна на колегите в бранша, така и от медиите.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени