Безплатен телефон 0800 900 25

Комплексът IZTOK PARKSIDE на ARCO REAL ESTATE вече е с АКТ 15

Публикувана на 04.02.2019

 

Комплексът IZTOK PARKSIDE на ARCO REAL ESTATE вече е с АКТ 15

 

IZTOK PARKSIDE се намира в престижния квартал на София, “Изток”, в близост до училища, детски градини, магазини, заведения за хранене и други удобства.

Състои от три модерни сгради, най-голямата от които сертифицирана по BREEAM, с обширни зелени пространства и площадки. Апартаментите в сградата могат да притежават функцията „умен дом“.

„Умният дом“ ще позволи да наблюдавате и контролирате дома си отвътре, независимо къде се намирате по света. Това е имот с интегрирани системи за автоматизация, които ни предлагат различни възможности благодарение на интернет - управление на осветлението и отоплението, управление на електрически щори, управление на системата за сигурност и други.

Какво означава сертификат BREEAM? Това е първият и най-широко използван метод за измерване на въздействието на сградите върху околната среда. Базира се на девет основни критерия – енергия, управление, здраве и тонус на обитателите, транспорт, вода, материали, отпадъци, земя и екология, и замърсяване.

Arco Real Estate инвестира в развитието на атрактивни проекти в перспективни райони на София и другите областни градове в страната. Акцентира се върху проекти със средно и високо застрояване, и разгъната площ между 5 000 и 15 000 м2, което позволява обособяването на средни по големина жилищни сгради, предоставящи комфорт и спокойствие на живущите в тях, както и лесното им управление впоследствие.

Разберете повече за апартаментите останали за продажба в IZTOK Parkside тук.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени