Безплатен телефон 0800 900 25

Людмил Боянов беше отличен за Брокер на годината

Публикувана на 28.03.2019

 

Людмил Боянов беше отличен за Брокер продажби №1 за 2018г. в четвъртото издание на традиционната церемония „Годишни награди на Imoti.net“. Събитието отличава добри практики в сектора на недвижимите имоти не само на агенциите в бранша, но и професионалистите, успели да спечелят доверието на своите клиенти.

Експертно 22-членно жури, състоящо се от водещи професионалисти от различни сфери, определи победителите в отделните категории - „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“.

В надпреварата се включиха над 200 компании. Председател на журито беше доц. Маню Моравенов, преподавател във ВУЗФ. Над 3000 потребителите също гласуваха за своите фаворити в сайта.

Людмил Боянов започва работата си в областта на недвижими имоти през 2004 г. като през годините работи за едни от най-големите агенции за недвижими имоти. Част от екипа на ARCO REAL ESTATE от 2012 г.

Заема длъжностите Мениджър BLVD Residence и Консултант жилищни имоти в ARCO REAL ESTATE. Притежава набор от дипломи и рекорден брой препоръки от доволни клиенти. Той е един от най-награждаваните консултанти в агенцията. Част от неговите награди са - Брокер на тримесечие, първа сделка на годината, брокер на годината, най-много препоръки от доволни клиенти, най-целеустремен брокер, най-успешен брокер и други.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени