Безплатен телефон 0800 900 25

Добре дошли вкъщи: A Place To Call Home

Публикувана на 23.06.2021

Запознаваме Ви с един от най-новите ексклузивни проекти на ARCO REAL ESTATE – комплекс от редови къщи в спокойната и живописна част на Бояна.

 

Добре дошли вкъщи. Добре дошли в A Place To Call Home.

 

Вашият дом е част от богато озеленен комплекс с 34 редови къщи, групирани в 6 сгради и подземен паркинг със  78 паркоместа. Всяка къща ще бъде развита на три етажа със собствена независима вертикална комуникация.

 

Разработването на този проект има за цел да превърне една прозаична градска площ в разкошен семеен оазис. В концепцията се преплитат изчистен дизайн и модерни технологии, които помагат на хората с удоволствие да създават качествено и комфорт.  
Комплексът се намира на 12 минути от Bulgaria Mall и 17 минути от НДК с автомобил. Бързият достъп до главни пътни артерии и уединението превръщат Бояна в един от най-привлекателните квартали за живеене.

 

Какво споделят брокерите ни за района, в който се изгражда комплексът и за самия комплекс?

 

Цветелин:

Районът е познат с ниско етажно застрояване, панорама към Витоша, чист въздух и съжителство с природата.

 

Вярваме силно, че този район е един от най-подходящите за живот в София и не случайно от Arco Real Estate създадохме и наш подобен продукт - комплекс от къщи - Boyana Luxury Residence, който е на 150 метра от комплекс A Place To Call Home и беше разпродаден само няколко месеца след първата си копка и полагането на основите му.

 

Спрямо опита ми с продажби в непосредствена близост, купувачите високо оценяват качествата на района и виждат предимствата на това да бъдат заобиколени със зеленина и същевременно да са част от градската среда.

 

Красимир:

Сградите са ситуирани така,  че между тях да има разстояние, като идеята е да се запази движението на въздуха и чистотата му, да има простор и да получавате възможно най-дълго слънцестоене през целия ден, дори и в зимните дни.

 

Добре обмисленото проектиране на къщите води до правилни форми и функционалност.

 

Няма да откриете нито един ъгъл, различен от 90 градуса и по този начин новодомците са улеснени с избора на обзавеждане на своето кътче оазис.

 

С цел да остане привлекателна и просторна зоната за разходки и почивка, достъпът на автомобилите е изведен само по периферията на комплекса и тяхното паркиране се случва в подземното ниво, от което директно се излиза към парковата среда.

 

Озеленяването е едновременно в помощ на чистотата на въздуха, и дом на птици, а водното огледало, което е един естествен хармоничен завършек с природните дадености в района.

 

В случай че A Place To Call Home среща Вашите високи очаквания за дом, все още имате възможност да го откриете, за това изберете първия удобен за Вас ден и час и потърсете за среща Красимир или Цветелин, които с радост ще Ви запознаят в детайли с проекта и неговите предимства.

 

Научете повече за A Place To Call Home.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени