Безплатен телефон 0800 900 25

Мартин Енев: Независимост чрез финансова стабилност и успехи

Публикувана на 22.09.2021

На 22.09.2021 г. отбелязваме 113 години от независимостта на България, когато отхвърляме финансовата и политическата зависимост от Османската империя. 

Днес, когато имаме свободата като личности да правим и да бъдем, черпим вдъхновение от най-младия ни колега - Мартин Енев - какво за него олицетворява личната независимост, как я постига и как си я представя занапред.

 

1. Какво е независимостта за теб?

- Свободата да правя каквото искам и каквото умея. Бих искал да бъда част от нечия радост или позитивна промяна с работата си, затова и човек е важно да знае къде е силата му, за да я надгражда.

2. На колко години започна работа?

Започнах работа на 16 години. Тогава бях воден от желанието си да мога да си позволя излизания с приятели, но с времето приоритетите се променят. И за щастие.

3. Кога започна в ARCO REAL ESTATE?

В ARCO REAL ESTATE започнах на 20 години. Мен ме привлече мой близък приятел, който ми разказа за екипа, за агенцията и, увлечен от неговите впечатления, поисках да опитам и аз. В последствие ми хареса много начинът на работа, отношението, както и нивото, което поддържа компанията.

4. Чувстваш ли се независим и кое е нещото, което буди това усещане в теб ?

- Финансовата стабилност със сигурност е фактор в това да се чувствам независим, също така ми дава свобода на действие, а и е средство за образователното ми развитие.

- Независим си и когато си успешен в работата, а награда за това са удовлетворените клиенти, които са ти се доверили. Лично мен това ме прависи щастлив и ми помага да трупам увереност. Това е и посоката, в която бих искал да продължа да се развивам и надграждам.

 

Всеки влага различен смисъл в думата "независимост" и във всеки тя звучи различно във всеки етап от живота. След 2 години вероятно и моето виждане ще се е променило, но за момента независимостта за мен поражда асоциация за финансова стабилност и успех.

Пожелавам на всеки да открие своя "двигател" на независимост.

 

Началото на Вашата независимост може да е тук.

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени