Безплатен телефон 0800 900 25

"Вкъщи" е подарък от Нея

Публикувана на 08.12.2021

Коледа е един от най-топлите, вдъхновяващи и изпълващи ни с вдъхновение празници. Тази година ние го посвещаваме на Нея. 

Вкъщи. Дума, която носи в себе си уют, спокойствие и топлина.

По Коледа вкъщи ухае на меденки и джинджифилови сладки, какао с канела и карамфил и се носи вълшебство от прилежно опакованите коледни подаръци под елхата. Всички тези магически спомени грижовно се създават от НЕЯ – мама, баба, съпруга, дъщеря –  жените, които умеят с щипка ванилия и много любов да превърнат едно жилище в дом.

Щастливи сме, ако в живота си имаме поне една жена, която еднтусиазирано прехвърля гирлянди над главите ни, весело разплита коледните лампички за елхата и с вълнение на дете вади четвъртата тава със сладки от фурната.

Жените в живота ни го правят красив, пъстър, често го изпълват с изненади. А ние искаме те да продължават да цъфтят и да разпръскват цялото щастие, което сърцето им побира.

Тази Коледа сме пленени от идеята за домашния уют и главните героини зад него. И за да кажем „благодаря“, заедно с натуралната козметика на Debora Golden Nature се погрижихме дамите в нашия живот да получат грижата, която заслужават и блaгодарение на която ще засияят по-ярко от лятно слънце.  

За жените, благодарение на които имаме вкъщи... и коледни сладки.  

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени