Безплатен телефон 0800 900 25

Най-добра реклама на имот за проекта Boyana Luxury Residence

Публикувана на 20.05.2022

По време на Седмите годишни награди на imoti.net ARCO REAL ESTATE имаше честта да бъде отличен в две ключови категории: "Най-добра реклама на имот" и "Брокер на годината".

Наградата за най-добра реклама на имот прие маркетинг екипа зад рекламната концепция - Василена Цветкова и Десислава Велева, които споделиха следното:

"За нас е изключителна чест да получим тази награда. Никога не сме вярвали, че проект може да се обича толкова и да изпитваш толкова много емоции и чувства, когато го видиш завършен.

Пожелаваме на всеки да изпита това усещане поне веднъж".

Наградата за Най-добра реклама на имот беше връчена на ARCO REAL ESTATE по повод комплексната рекламна кампания, която агенцията организира за луксозния жилищен комплекс Boyana Luxury Residence.

Комплексът се състои от 13 еднофамилни къщи, намиращи се в подножието на Витоша и беше напълно разподаден в първите 8 месеца от неговото начало, доказателство за високата ефективност на приложената рекламна стратегия.

Рекламната кампания включва създаването на цялостна идентичност, сторителинг, комбинация от Facebook и Google ads реклама и външно брандиране на проекта. 

ARCO REAL ESTATE активно поддържа социалните канали, инвестира в платена реклама и откри най-подходящата аудитория за проекта в рамките на по-малко от 8 месеца, постигайки целата си да реализира всички къщи. 

Boyana Luxury Residence се превърна в своеобразен наръчник за живот в квартал Бояна, предлагащ пълен набор от възможности за семейно разнообразие, уикенд маршрути и отдих. 

Годишните награди на imoti.net са единственото събитие, което отличава постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени