Безплатен телефон 0800 900 25

Цветелин Иванов е брокер на годината в България

Публикувана на 20.05.2022

По време на Седмите годишни награди на imoti.net ARCO REAL ESTATE имаше честта да бъде отличен в две ключови категории: "Най-добра реклама на имот" и "Брокер на годината".Цветелин Иванов е отличен за брокер на годината по време на Седмите годишни награди на imoti.net.

Цветелин е ерудиран млад порфесионалист, който с всяка година израства, надгражда своите умения и гради добрата репутация на професията брокер.

Той винаги подхожда с внимание и има лично отношение към всеки клиент, изпипва детайлите по всяка сделка и е на разположение по всяко време на денонощието, защото спокойствието на неговите клиенти е приоритет.

Клиентите му могат да различтат на него по време на целия процес по сключване на сделка, защото Цветелин изпипва всеки детайл до съвършенство, предварително подготвя и проверява цялата документация и спестява на своите клиенти безценно време. 

Цветелин се стреми да дава голяма добавена стойност за услугата си, като предварително подгготвя сравнителен пазарен анализ, предлага стратегия за продажба и маркетинг стратегия за най-подходящия начин за популяризация на даден обект. 

Можете да видите неговото представяне във видеото:


Годишните награди на imoti.net са единственото събитие, което отличава постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Запознайте се с предложенията на Цветелин на линка: https://bit.ly/3MuFnrO

 

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени