Безплатен телефон 0800 900 25

Ради Радев е новият търговски директор на ARCO REAL ESTATE

Публикувана на 11.07.2023

Щастливи сме да съобщим, че на позицията търговски директор на ARCO REAL ESTATE встъпва човек с много опит, с умения за разбиране и развитие в екип, с отношение и честа практика в обученията - всички необходими предпоставки за целеустремено развитие в брокерската мисия.

 

Ради Радев е новото попълнение в семейството на ARCO REAL ESTATE и идва при нас заради своя усет към екипността и стремежа за завладяване на нови хоризонти, който има всяка амбициозна компания.

 

Професионалният му опит и житейската му нагласа и целеустременост го правят изключително подходящ за мисията ни, защото споделя принципите ни за качество до най-малкия детайл, за доволни и най-вече сигурни клиенти и за  разбиране и мотивация, които водят до успехи в екипа.  Основна негова цел е, заедно с колеги и клиенти, да постигне личностно развитие и финансова независимост.

 

Професионалният път на новия ни търговски директор включва около 2500 сделки, управление на екипи от консултанти, челни позиции в класацията “Мениджър на годината”... Това са само част от постиженията му в бранша. 

 

Ради Радев залага изключително много на правилното разбиране на професията брокер на недвижими и имоти и нейната важност в целия процес при придобиване на мечтания дом. И най-вече, разбира колко е важно доверието:

 

„Знаем, че вземането на решения относно недвижимите имоти може да бъде сложно и стресиращо. Затова ние сме тук, за да ви помогнем във всеки етап от процеса, предоставяйки ви ясна и точна информация, професионални съвети и най-добрите възможности за вас. Нашата цел е да ви осигурим персонализирано и индивидуално обслужване, което да отговаря точно на вашите изисквания”.

 

Ради Радев завършва средно образование в Профилираната природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в гр. Сливен, след което учи специалност Право в Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Дипломира се през 2008 г.

 

През същата година е привлечен като консултант в света на недвижимите имоти в една от водещите агенции в страната. След седем години усърден труд, през 2014 г. прави следващата крачка в своето кариерно развитие – заема ръководната позиция  „Мениджър на екип“, на която позиция е до юни 2023 г.

 

В професионалната му кариера в областта на недвижимите имоти има внушителен набор от постижения, като опитът му включва: консултиране при сключването на около 2500 сделки; успешно управление на лични, клиентски и корпоративни инвестиции в недвижими имоти; създаване и управление на екипи от консултанти; участие в множество обучения в София, Варна и Пловдив. 

 

Ради Радев определя себе си като постоянен, аналитичен и принципен. Следва и постига целите си, завихряйки положителна енергия около себе си. 

Пожелаваме си заедно да постигаме нови върхове!

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени