Безплатен телефон 0800 900 25

ARCO REAL ESTATE част от "Фонд за подпомагане на талантливи студенти" в областта на инвестициите и оценяването на недв

Публикувана на 17.05.2024

''Фонд на ЦИПНИКТ за финансово подпомагане на талантливи студенти'' е учреден преди десет години от Георги Зеленков и проф. д-р Аврам Ескенази, като има благородната цел да помогне за професионалното израстване на студенти от Икономическия университет - Варна, които се отличават със своите умения и постижения в областта на технологиите.

Силно впечатлени от каузата на Икономически университет Варна – решихме да подпомогнем идеята им, като имаме удоволствието да се включим с финансова награда към "Фонд за подпомагане на талантливи студенти" в областта на инвестициите и оценяването на недвижими имоти  и за нея ще могат да кандидатстват студенти от специалностите „Недвижими имоти и инвестиции“, „Предприемачество и инвестиционен мениджмънт“ и „Строителен бизнес и предприемачество“.

За нас ще бъде чест да награждаваме най-заслужилите студенти от катедра Недвижими имоти, за да ги подтикваме да не спират да развиват своите професионални умения.

На работна среща, в която участваха и доц. д-р Тодор Райчев – ръководител катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“, доц. д-р Анна Господинова – преподавател в катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“, и Силвия Катева – ръководител отдел „Оценки и анализи“ в „Арко имоти“ ООД, бяха обсъдени областите на сътрудничество между университета и компанията, както и възможностите за реализация на студентите.

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени