Безплатен телефон 0800 900 25

Държавата продава апартамент в Мексико

Публикувана на 19.01.2016

25.05.2011

 

Министерски съвет реши да извърши продажба на имот в Мексико, държавна собственост, съобщиха от пресцентъра на кабинета.
 
Държавата е собственик на девет недвижими имота в Мексико, един от които е апартамент с площ 143,30 кв. м и две гаражни клетки.
 
С постановление от 19 ноември 2010 г. посолството на България в Мексико се закрива, като министърът на външните работи следва да предприеме необходимите действия за уреждане на въпросите с недвижимите имоти.
 
Две общини получиха безвъзмездно имоти от държавата на днешното правителствено заседание, съобщиха още от пресцентъра на Министерския съвет.
 
Община Пловдив получи част от имот на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", намиращ се на бул. "България" 236.
 
За изграждането и на нов "Зооветеринарен комплекс" община Пловдив получи имот от Министерството на вътрешните работи. Имотът е с площ 7783 кв. м, включва две сгради и се намира в землището на с. Ягодово, община Родопи, област Пловдив. Зооветеринарният комплекс ще се използва за приют за доживотно отглеждане на безстопанствени животни на територията на общината.
 
Община Чупрене ще стопанисва пещерата "Десни сухи печ", намираща се в землището на с. Долни Лом, решиха още министрите. Пещерата е с площ на подземното ядро 3 700 кв. м и е обявена за природна забележителност от Министерството на горите и опазване на природната среда през 1976 г. С прехвърлянето на собствеността община Чупрене ще има възможност да развива туристически услуги.
www.investor.bg
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени