Безплатен телефон 0800 900 25

Доналд Тръмп в съседска война заради "най-добрия" голф комплекс в света

Публикувана на 19.01.2016

07.06.2011

 

Доналд Тръмп строи голф комплекс, което по думите му ще бъде "най-добрият в света". Съоръжението се простира на площ от 500 хектара на североизточното крайбрежие на Абърдийншър в Шотландия. 
 
Милиардерът има разрешително да построи две игрища от шампионски тип, луксозен хотел, клуб и 950 къщи.
 
Американецът обаче иска строителна виза за прилежащата земя, на която се намира домът на Дайвид Милн, пише Daily Mail. Според Тръмп, къщата на Милн е "грозна". Самият Милн обаче живее в нея заедно със съпругата си от 20 години и няма никакво намерение да се мести.
 
През 2009 г. милиардерът се опита да купи имотите на Милн и трима други собственици, като им предложи 15% над исканата цена. Милн обаче заяви, че офертата е "смехотворна и обидна".
 
Сега изглежда Доналд е променил тактиката. Той е вдигнал ограда около къщата на Милн и му е пратил сметката за 2820 британски паунда - половината от общите разходи. Милн твърдо отказва да плати, като твърди, че това е пореден опит да бъде "унижен и тормозен". Според него оградата струва не повече от 800 паунда и е направена от възможно най-евтините материали.
 
Луксозният голф курорт трябва да отвори врати другото лято, но според Милн проектът изостава и няма да успее да спази този срок.
 
www.investor.bg
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени