Безплатен телефон 0800 900 25

Как ще живеем и как ще се движим - зависи от нас!

Публикувана на 20.01.2016

14.06.2011

 

 
Софиянци са неудовлетворени от управлението на столицата. За този очевиден факт не са необходими социологически проучвания. Проблемите на столицата са много – от дупките по улиците и безбройните щети от тях, през купищата боклук и тротоари, по които безпрепятствено се движат само уличните кучета, до необходимостта от чистота и достъпна градска среда. Тяхното решаване изисква енергични и решителни действия, които са възможни само с гражданска активност и участие в предстоящите избори за кмет. Това е първото и най-важното условие за модерно управление и европейска столица.
Да дадем своя глас е не само право. То е преди всичко лична отговорност и предпазна клауза срещу войнстващата безотговорност на безлики общински управници, избирани по неясни партийни критерии и с осигурени “политически места за паркиране”. То е задължение, което прави все по-невъзможни “минните полета” от дупки по мръсните улици и разбитите тротоари и на “белите полета” от политическата амнезия след поети, но забравени обещания. То е нашата политическа застраховка “Гражданска отговорност” срещу управленската немощ!
Нашият избор, изборът на столичани, е улеснен от предварителните избори в рамките на политическата “синя идея”. Те правят изборът ни още по-демократичен и по-ясен не само в отговора на въпроса “кого избираме”, но и в отговора на въпроса “защо избираме”.  По-демократичен е защото в тях може да гласува АБСОЛЮТНО ВСЕКИ СОФИЯНЕЦ, независимо дали е симпатизант на “сините”. По-ясен е, защото прави преценката ни за личностите, които могат да решат проблемите на столичани по-точна и по-сигурна.
Нашата столица ще бъде такава, какъвто е нашият избор!  От него зависи как ще живеем и как ще се движим в нашия град. Затова гласувайте на предварителните избори, тази голяма и важна репетиция за избора ни през октомври.
 
www.imot.bg
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени