Безплатен телефон 0800 900 25

Брад Пит продава имение в Малибу за 14 млн. долара

Публикувана на 21.01.2016

25.08.2011

 

 
Холивудският актьор Брад Пит е обявил за продан свое имение в Малибу на цена от 13,75 млн. долара, пише блогът Real Estalker.
 
Имотът, разположен на самия тихоокеански бряг, има площ от 4088 кв. фута (380 кв. м) с общо четири спални и четири бани. Две от спалните в момента се използват като офиси.
 
Наред с това той разполага с три камини, отопляем външен плувен басейн, частен тенис корт и собствен залив.
 
Площта на терена е 1,26 акра (над 5 дка), а цената на на имота е 3364 долара на кв. фут (36 210 долара на кв. м).
 
Според блога актьорът е купил имението през март 2005 г. за 8,4 млн. долара.
 
Още през 2009 г. се появили слухове, че Пит се опитва да го продаде за 18 млн. долара, но сега излиза първата официална информация, че имотът е бил регистриран за продажба чрез брокерска агенция.
 
Според информацията, обявена от агенцията Realtor, едноетажното имение е било построено през 1962 г., като през последните години е било изцяло реновирано.
 
Наред с това имотът разполага с разрешение за изграждане на втори етаж
 
Въпреки че Брад Пит и Анджелина Джоли прекарват по-голяма част от времето си в Европа, в своя замък в южна Франция, те имат няколко луксозни имота в САЩ, включително имот на океанския бряг в Санта Барбара в Калифорния, къща в Лос Анджелис, както и имот във фрeнския квартал на Ню Орлиънс. Наскоро семейството е купило и луксозна къща в Северна Италия.
 
В началото на август Radar Online писа, че звездната двойка, която този месец е във Великобритания за снимките на новия филм на Пит, проявява интерес към покупката на имот в едно от престижните предградия на Лондон – Ричмънд.
 
Средната цена на имот в предградието на брега на Темза, в което живеят едва 21 хил. души, е 2,2 млн. долара, пише изданието.
 
Според вестник Sun Пит проявява интерес към снимките на нови филми във Великобритания със своята компания Plan B Productions и смята, че къщата, в която са отседнали Джоли и децата, е перфектно място за живот.
 
Наскоро Пит и Джоли бяха обявени за третата най-добре платена двойка в Холивуд от сп. Forbes, с приходи за миналата година от близо 50 млн. долара. Джоли, която е една от най-високо платените актриси, е спечелила 30 млн. долара, докато приходите на Пит са около 20 млн. долара, дошли от неговата продуцентска компания, както и различни филмови роли, пише Daily Mail.
www.investor.bg

 

 
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени