Безплатен телефон 0800 900 25

Естонската Arco Vara Group получи разрешение за ползване на втория си проект в България

Публикувана на 22.01.2016

09.04.2012

 

Най-големият естонски инвеститор в България, Arco Vara Group, получи разрешение за ползване на втория си имотен проект в София - LIVD apartments. Въпреки тежките зимни условия и ограниченията за строителство в началото на годината, емблематичната сграда в кв. Манастирски ливади беше завършена в срок и според всички нормативни изисквания на българското законодателство.
 
Над 75% от апартаментите в проекта бяха продадени още преди завършването на строителните дейности. Arco Real Estate, ексклузивен представител по продажбите, отчита засилен интерес и увеличаване на огледите през последните месеци преди въвеждане в експлоатация. Завършената сграда включва 71 апартамента и ателиета, 5 магазина и дентална клиника, разположени на 8 етажа с разгъната застроена площ от 7,150 кв.м. Предлаганите апартаменти са между 38 и 165 кв.м. с 1 до 3 спални. Под целия парцел на площ близо 9,000 кв.м. има изграден подземен паркинг с над 200 паркоместа. Следващият етап на LIVD apartments ще бъде стартиран през лятото и се очаква да посрещне своите обитатели в края на 2013 г.
 
"LIVD apartments е втората инвестиция на групата в България, след като през 2010 г. успешно завършихме BLVD Residence на бул. Мадрид" - сподели Ивайло Мишев, управител на Арко Инвест - инвестиционното дружество на Arco Vara Group в България - "Вярвам, че качеството, което влагаме във всички наши инвестиции, ще бъде отново оценено на българския пазар."
 
"Атрактивните условия на плащане, висококачествените материали, които са използвани и разнообразните разпределения са основната предпоставка за интереса на купувачите към LIVD apartments." - добави Евгени Василев, управител на Arco Real Estate България.
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени