Безплатен телефон 0800 900 25

Westfield също съкращава персонал

Публикувана на 22.01.2016

21.08.2012

 

 Австралийският оператор на молове Westfield Group ще съкрати до 10% от персонала си, или около 400 души, според информации, публикувани в местната преса.
 
Компанията вече е започнала да съкращава служители от финансовия си екип в Сидни, допълват медиите, като цитират анонимни източници.
 
Съкращенията на персонал ще засегнат всички отдели на компанията, но ще са най-сериозни в звената, които се занимават с финанси и управление на активи, предаде Ройтерс.
 
Новината за евентуалните съкращения се появи броени дни, след като Westfield обяви по-добри резултати за първото полугодие благодарение на силното си представяне в Австралия и САЩ.
 
Освен това компанията съобщи, че планира инвестиции в проекти из Континентална Европа, както и проучва възможностите за експанзия на азиатския пазар.
 
Westfield е собственик на най-големия мол в Европа - Westfield Stratford City в Лондон, който беше открит през миналата година. По същото време компанията обяви плановете си да реконструира вече съществуващ търговски център в Кройдън, Южен Лондон, и ако проектът се реализира – вероятно това ще бъде новият най-голям мол в Европа.
 
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени