Безплатен телефон 0800 900 25

Най-високите небостъргачи във Франкфурт

Публикувана на 22.01.2016

03.06.2013

рез май германската финансова метрополия Франкфурт успя да събере повече туристи, отколкото през всеки друг месец. Това се дължи и на един фестивал, в който няма танци и музика, а много архитектура. Ако не знаете, този германски град е един от градовете с най-много небостъргачи на територията си. И това бе само една от причините тази година да се превърне в домакин на фестивала на небостъргачите и да отвори някои от своите специални сгради за всички посетители.
 
В периода 25-26 май 18 безкрайно високи здания позволиха на всеки любопитен зрител да надникне във вътрешността им и да се покатери до последния етаж. А тези, които се бяха сдобили със специални билети, получиха допълнителна информация по време на своята обиколка по върховете.
 
Освен самите красиви сгради, по време на фестивала имаше и малко шоу от парашутисти и полицаи, които се спускаха по фасадата на небостъргачите.
 
Повечето от сградите са административни и можем само да завиждаме на служителите, които работят на последния етаж и буквално офисът им се намира наравно с небето. Без съмнение, гледката е удивителна и е за хора със силни сърца. 
 
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени