Безплатен телефон 0800 900 25

Луксозни офиси, клас А, в сърцето на столицата

Публикувана на 22.01.2016

15.04.2015

Бизнесът има определени изисквания за  местата, които избира за свой дом. Те са високи, но много ясни - модерни, високотехнологични офиси, с възможност за гъвкаво организиране на пространстово, удобни локации.

Arco Real Estate познава и разбира тези стандарти. Затова препоръчва луксозни офис площи, клас, А в центъра на София - на кръстовището на бул. "Мадрид" и ул. "Черковна". Централната локация, непосредствената близост до основните административни институции и бързите транспортни връзки създават всички необходими предпоставки за оживена бизнес среда.

BLVD Offices се намират в непосредствена близост до държавни, административни и финансови институции:

•           на 5 минути от много посолства, Софийския университет и храм паметника "Св. Александър Невски"

•           на 7 минути от Парламента, Президентството и Министерски съвет

•           на 15 минути от Аерогара София

Проектиран и изграден според най-високите Европейски стандарти, мултифункционалният комплекс от офис и търговски площи, предлага интелигентни съвременни решения и гъвкави функционални възможности.

Сградата на BLVD Offices е изпълнена като монолитна стоманобетонна конструкция с положена висококачествена топлоизолация за намаляване на топлинните загуби. Фасадата на сградата е окачена, завършена с керамични плочи и алуминиев композитен материал Еталбонд.

Офис площите са разположени на първо и второ ниво над партер, където се помещават търговски център и супермаркет. Ключово предимство представлява наличието на над 3200 кв. м. на едно офис ниво. Възможно е наемането на цял офисен етаж или част от него и гъвкаво моделиране на пространството му в зависимост от нуждите на наемателя.

Сградата е с луксозно завършени общи части, eтажите са просторни, a работните помещения - светли. Възможността за ползване на голям брой  парко места е предимство за всяка фирма, оперираща в центъра на столицата. Огромна панорамна тераса от 1570 кв. м., с 750 кв. м. зелени площи и прекрасна гледка, създава условия за пълноценна почивка. Денонощна охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа гарантират сигурността на бизнеса и работещите в сградата.

manager.bg

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени