Безплатен телефон 0800 900 25

Arco Real Estate с "Най-добър сайт" на агенция за недвижими имоти в България

Публикувана на 26.02.2016

На официална церемония вчера вечерта бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти Imoti.net. Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито и потребителите на портала за имоти.

 

Arco Real Estate спечели наградата в една от категориите с най-голяма конкуренция - „Най-добър сайт" на агенция за недвижими имоти. Наградата връчи Георги Костов, Изпълнителен директор на Edesign и член на журито, на Ясна Божинова, Мениджър Маркетинг и Евгени Василев, Управител на Arco Real Estate.

   

Конкурсът се проведе в 6 категории, като във всяка от тях бяха номинирани по 3 фирми и брокери от цялата страна. Жури в състав от 11 експерти оценяваше събраната информация за компаниите, ръководейки се от своята професионална компетентност и дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

 

Arco Real Estate беше номинирана в три от престижните категории:

  • Агенция за недвижими имоти на годината
  • Брокер на годината - продажби
  • Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти

 

Наградата „Най-добър сайт" за недвижими имоти, отразява резултата от работата на Arco Real Estate и непрекъснатия стремеж на компанията да предоставя необходимата информация на своите клиенти по един по-добър, достъпен и модерен начин. Тези номинации, както и доверието на клиентите стимулират агенцията да продължава да се развива и непрекъснато да подобрява качеството на предлаганите услуги.

 

На церемонията присъстваха Зам.-министърът на икономиката Любен Петров, който изтъкна ролята на пазара на недвижими имоти за икономиката на страната предвид силните му ръстове и оборота от сделките. Също така Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова, която от своя страна изрази надежда секторът да тръгне в положителна посока и некоректните практики да бъдат прекратени.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени