Безплатен телефон 0800 900 25

BLVD Residence – когато домът не е само дом, а вдъхновение

Публикувана на 27.06.2016

Терасата обикновено е най-подценяваното място в един дом. Терасата е онзи кът, който обичайно се ползва като склад, сушилня или кухня. Потенциалът на терасата обаче е много по-голям.

Не са много жилищните сгради в София, които разполагат с тераси, напълно функционални, панорамни и същевременно изолирани от градския шум. За почитателите на комфорта, уюта и спокойствието, които обаче не искат да се отдалечават от градските удобства, апартаментите в BLVD Residence предлагат не само лукс, удобство и централно разположение, а и просторни тераси със спиращи дъха гледки. Те дават възможност на собствениците им да разгърнат въображението си и домът им в BLVD Residence да се превърне в малък оазис в техния сърцето на София.

  

Терасата е място за почивка, кафе, любимо хоби, място, където всички обичат да посрещат слънцето, лятото и свежите дни, с чаша горещо кафе и хубава книга ... или пък компанията на хубаво вино. В горещите дни терасата става любимото място на цялото семейство.

Тя може да се превърне във Вашата любима цветна градина, в уютен кът за четене на свеж въздух, в приятно място където в топлите летни вечери да посрещнете гости, в кът за игра на децата, във Вашето място за „бягство”, релакс, и забавление.

BLVD Residence е една от най-атрактивните луксозни сгради с жилища, офиси и магазини в центъра на столицата – на бул. “Мадрид” и ул. “Черковна”. На Ваше разположение в сградата са подземен паркинг и целогодишна поддръжка, които са от изключително значение за комфорта на всяко домакинство.

Денонощната охрана и контролиран достъп до жилищата дава необходимата сигурност за семейството и собствеността Ви.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени