Безплатен телефон 0800 900 25

25 години НСНИ

Публикувана на 07.04.2017

На официална церемоня, браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти - Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) отбеляза 25 години от своето създаване. В официално награждаване Аrco Real Estate беше отличен в няколко категории.

Управителят на Евгени Василев, беше награден за инициативата и екипната работа при създаването на концепцията за новата РЕГУЛАТОРНА РАМКА на НСНИ. 

На събитието бяха отличени и търговските директори на Аrco Real Estate - Даниела Грозева за създаването на официалното събитие на НСНИ "КУЛТУРА, ИМОТИ, ТУРИЗЪМ - ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ" и Христо Георгиев - за висок преподавателски рейтинг и всеотдайно предаване на професионален опит и знания като лектор в ЦПО на НСНИ, дисциплина "Маркетинг и Реклама".

   

 

Тържественият юбилеен форум „25 години НСНИ – четвърт век история и постижения на професионалния пазар на недвижими имоти в България“ се състоя на 6 април 2017 г. в София Хотел Балкан, гр. София.  Събитието включи публична дискусия за професионалисти в сферата на недвижимите имоти, празничен вечерен коктейл, както и официално награждаване. Форумът беше отворен за всички професионалисти в бранша и свързаните с него браншове, участие взеха и фирмите, членуващи в НСНИ.

 

    

   

 

 

  

 

 

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени