Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Татяна Нелчева
Здравейте г-н Василев,

Искам да изразя моята благодарност към Вашата служителка Тамара за перфектната работа при покупката на апартамент от агенцията ви.

Съвестна, професионална, експедитивна и отговаряща навременно на всичко, което сме пожелали да се свърши, дори и в последните дни.

Беше удоволствие да се работи с нея.

Пожелавам на нея и агенцията, която ръководите, много успехи!

Поздрави,
Татяна
Албена Кехайова
Добър ден!

Преди 3-4 дни купихме апартамент в София през брокера Тамара Златева. Изключително доволни сме от нея-точна, общителна и прецизна.

Минахме през цялата процедура по покупката много спокойни. Тамара ни обясняваше на всеки етап какво предстои-документи, такси, къде трябва да бъдем, в колко часа. Всичко беше предварително уточнено и с продавачите и с представителите на банката. Всички документи бяха представени в рамките на няколко дни на банката, както и копия на имота за нас. С удоволствие бихме работили отново с нея.

Лек ден!
Петя Атанасова
Искам да изкажа нашите благодарности на целия екип на Arco Real Estate и най-вече на г-жа Тамара Златева за всичко, което направихте за осъществяване на сделката по закупуването на първото ни жилище в София.
Специално искам да Благодаря на г-жа Тамара Златева за съветите, грижите, всеотдайността, коректността, ефективността, професионализма и най-вече за разбирането, подкрепата и човешкото и отношение към нас. Радвам се, че имахме възможността да се срещнем и да работим с човек като нея и определено бих препоръчала г-жа Тамара Златева и на други потенциални клиенти на Arco Real Estate!
Пожелавам Ви преди всичко да сте живи и здрави, за да можете все така ползотворно да помагате и на други хора да намерят най-доброто, което търсят и заслужават!
Успех и попътен вятър във всяко едно начинание!
Виктория Пенчева
Казвам се Виктория Пенчева и преди почти седмица си купих жилище с помощта на Тамара Златева, консултант продажби на имоти във вашата агенция.

Г-жа Златева беше изключително отдадена на работата си. Обясни ми всички детайли от избора на жилище до изповядването на самата сделката и какво следва след това. При всеки един изникнал въпрос от моя страна тя беше така любезна, мила и изчерпателна в отговорите си.
Благодарение на нея сега се чувствам много по-спокойна и доволна, че съм направила правилния избор за агенция и имот.
Мартин Цанов
Моля да приемете моите най-искрени поздравления за високите стандарт, качество и професионализъм, с които извършвате дейността си! По повод последната сделка, която подготвихте и доведохте до успешен завършек с мой имот, бих искал да отбележа специално удовлетворението си от работата, знанията и опита на вашия агент г-жа Тамара Златева.

Това, с което сте различни и тя владее съвършено, е специфичният подход и умението да съветва клиента по най-точния и същевременно ненатрапчив начин.

Особено съм и благодарен затова, че извърши абсолютно всичко необходимо от офертата до предаването на документите при четене на сделката, без да е нужно моето лично участие!
Моля, ако обратната връзка от клиенти има отношение към поощренията на агентите ви, да се съобразите с това писмо адекватно.

Оставам ваш почитател и потенциален клиент в бъдеще.

Успех и всичко най-добро!


Мартин Цанов
Атанас Паскалев
Здравейте екип на "Арко Риъл Естейт",

Бих искал да изкажа своята благодарност към Агенцията и в частност към Тамара Златева по повод проявения професионализъм при посредничеството за закупуване на първия ни семеен имот.

Определено бих препоръчал услугите на Агенцията и г-жа Златева,като личен брокер-консултант на мои близки и познати за в бъдеще!

Оставам с пожелание за дълголетие и все такъв добър професионализъм и желание за работа,

Атанас Паскалев
Зоя Хрущ
Я хочу поблагодарить, за отличную работу Вашего сотрудника, консультанта, специалиста по продажам - Тамару Златеву.

Это очень чуткий, грамотный, профессиональный специалист. Очень внимательна, приветлива - это человек с огромной душой. Я продавала дом в Болгарии, который достался мне по наследству после смерти моего отца, поэтому мне как иностранке в этой стране, было важно быть уверенной и чувствовать себя в безопасности, могу сказать, я получила больше чем могла себе представить, мне помогли даже там, где по сути не были обязаны. Каждый шаг был четко продуман и спланирован, я была в курсе о каждом шаге и обратная связь осуществлялась без промедления. Тамара Златева оставила о себе впечатление, как профессионал с большим опытом работы. Я очень рада, что мне так повезло встретить в этот сложный момент именно этого человека.

Отдельное спасибо - Хрито Гиеоргиеву, за его отличную работу и помощь во всех вопросах, очень позитивный человек и профессионал своего дела, и остальным отзывчивым сотрудникам Arco Real Estate Bulgaria, Вы лицо компании,
и Вы все вместе смогли оставить у меня хорошие впечатления о стране
в целом, несмотря на некоторые моменты, которые имели место быть.
15.12.2017
Адвокат Надежда Попова
Искам да изкажа благодарността си за добре свършената работа от фирмата в лицето на брокера Тамара Златева.

От една година търся подходящо жилище за мен и съпруга ми и през това време съм контактувала с мнозина представители на посреднически фирми.

Още при първата си среща с г-жа Златева разбрах, че съм срещнала изключителен професионалист. Първото впечатление, което тя оставя е за дисциплиниран, коректен и отговорен човек.
04.12.2017
Милена Христова
Тамара Златева от екипа на Arco Real Estate и съдейства за намеря ново жилище в София за мен и моето семейство. В резултат на нейната отдаденост и изключително професионален подход, всички мои желания за район, изложение, разпределение и цена бяха напълно удовлетвореност.
22.11.2016
Сем. Николови
През 2014 г. си купихме жилище в София. И тогава срещнахме г - жа Тамара Златева. Лъчезарен и откровен човек. Професионалист в истинския смисъл на думата. За кратко време тя успя да ни разкаже, обясни и покаже много. Отзоваваше се с желание и искрен ентусиазъм на всичките ни искания. Честност, точност, коректност! И най - важното – за нея приоритет винаги бяха нашите изисквания. Чувствахме се наистина обгрижвани.
Радваме се, че познаваме г - жа Тамара Златева. Агенцията трябва да се гордее с такива служители.
06.06.2016 г.
Ангел Генов
От години живея в Германия. Исках да продам жилището си в България. Без да познавам брокера Тамара Златева и се доверих и не съжалявам. Продажбата беше извършена прецизно и коректно. Без колебание препоръчвам екипа на Arco Real Estate, като надежден и сигурен партньор в сферата на недвижимите имоти.
23.07.2013

Тамара Златева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 601 192
0879 888 984
Автобиография

Тамара Златева е консултант по недвижими имоти и е част от екипа на Arco Real Estate от 2007 г.

Завършила е Политехнически институт в гр. Минск, специалност „Машиностроене“. Дълги години е работила като технолог и търговски сътрудник. Притежава диплома за професионална квалификация по специалност „Недвижими имоти“, призната от МОН на Р. България. Семейна, с две деца.

Най-успешен брокер в агенцията за 2013 г. и 2014 г. Работи основно в кв. Банишора, Зоните, кв. Лозенец и др.

    

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени