Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Петьо Петров
Г-н Василев,

Здравейте! Казвам се Петьо Петров ваш клиент съм. Пиша ви този емейл да споделя с вас моите впечатления от Арко като цяло и от Марги Рангелова и Иляна Илиева. Като цяло с Марги работихме и по предишна сделка на къща в с. Драгичево където бях продавач.
Закупих къща във вилна зона Беликата ( Пснчерево). През целият процес Марги и Иляна контролираха сделката и дори мои досадни обаждания дори през почивни дни.
Марги ми препоръча имота и го закупих по телефона без дори да съм го гледал като и гласувах пълно доверие.
Марги от своя беше изпипала и проверила документите които се оказаха изрядни. После комуникирах с Иляна главно като брокер по сделката от нея получих също добро и професионално отношение дори вчера ми съдейства с мейли и информация за къщата. През цялото време ми направи впечатление че не бързаха кравожадно да вземат парите и комисионната а всичко да е изрядни ДА не добре те се стремяха към изрядно. Ако кажа че съм благодарен е малко. За мен не съществува друга агенция освен Арко и Марги е главният “ виновник” за това. Като човек с горчив опит от ваши колеги се доверих отново и не сбърках. Също така пратих Марги по други огледи и когато не бяха наред нещата винаги ми казваше не се стремеше към комисионата на всяка цена казваше ми истината и аз преценявах.
И това че и двете си вдигат телефоните винаги искам да го отбележа.

Ваш приятел

Петьо Петров
Петьо Петров
Уважаеми Г-н Василев,

Казвам се Петьо Петров и съм ваш клиент отскоро. Вчера с помощта на Марги Рангелова и Дора осъществихме една сделка а именно продажба на една моя къща.
Искам да споделя своите впечатления от тези служители.
Искам да започнем с това, че винаги бяха насреща когато ги търся или връщат обаждаме при първа възможност.
По време на сделката, по точно по време на преговорите за малко да се откажа най-наивно тъй като ми мътиха главата други брокери с откровенни лъжи, но с помощта в конкретният момент продължихме. Марги прояви професионализъм и хладнокръвие във много важен момент по време на преговорите.

За Дора мога да кажа, че я чувствам много близка даже сме приятели. Нея познавам от преди да се присъедини към вас. Тя е много добър човек и професионалист това е трети имот, който ми продава и без много приказки и грандомания си върши работата перфектно.
Всички я харесват нея и продавачи и купувачи.
Безкрайно съм благодарен на вашият екип и се надявам в бъдеще да работим заедно.
Между другото препоръчах на един приятел да предлага апартамента, който отдава при вас като Дора му търси подходящи наематели.

Благодаря и до скоро.

С уважение Петьо Петров

Цветелина Крумова
Позволявам си да Ви пиша, като Ваш клиент, изключително доволен, от съвместната ми работа с Ваши служители за покупка и отдаване под наем на недвижим имот в София, ул. Ивайло № 6-8. Ще започна първо с г-жа Маргарита Филипова, която познавам от миналата година. Тя беше брокер по сделката за закупуването на гореописания имот. Абсолютен професионализъм, спокойствие, самоконтрол, силна психика и пълен контрол над една почти абсурдна ситуация. Продавачът /българка, живееща от 30 години в Германия/ не можа да повярва, че за да отпусне една банка в България ипотечен кредит е нужно технологично време, а не 3 дни, както в Германия. Наложи се тя бъде успокоявана и убеждавана, че не става въпрос за измама и че всичко е легално и законно. Благодарение на г-жа Филипова, сделката се финализира успешно и аз и моят съпруг станахме щастливи собственици на семейно жилище.
30.10.2017
Милка Страшилова
Бих искала да изкажа своите искрени и дълбоки благодарности към г-жа Маргарита Филипова за всеотдайността, компетентността и търпението, които прояви помагайки на мен и семейството ми да решим имуществени дела. Г-жа Филипова осъществи продажба на жилище при възможно най-добри условия и в кратък срок. Бяхме решили да вложим получените средства в други недвижими имоти и благодарение на подкрепата и съдействието, оказани ни от г-жа Филипова, намеренията ни бяха осъществени благополучно. През цялото време тя беше не само наш брокер, тя беше наш консултант, търсейки и обикаляйки неуморно с нас имотите, водеше тежки преговори, уреждаше административно-правната страна на сделките.
С удоволствие отново ще се обръщаме към г-жа Филипова и горещо ще я препоръчваме на близки и познати за осъществяване на сделки с недвижим имот.
04.07.2017
Диляна Ичеренска
Бих желала да изразя положителната си обратна връзка от работата ми с Маргарита Филипова. Имах удоволствието да закупя апартамент от нея и след всички брокери с които работих, единствено останах доволна от работата си с нея. Освен че успя да спечели доверието ми, тя го заслужи с високия професионализъм, който демонстрира до самото изповядване на сделката. Пиша ви сега, тъй като мои познати ме помолиха да ги посъветвам към кой да се обърнат и се сетих за това колко доволна останах от работата си с нея! Препоръчвам я с абсолютна сигурност на свои приятели и познати, знаейки, че наистина им правя услуга, тъй като такъв професионалист се среща изключително рядко!
03.07.2017
Mariana Hönicke
Госпожа Филипова е абсолютен професионалист, който има отговор на всеки въпрос, изпълнява детайлно всички уговорки, винаги любезна, търпелива и с убедителни аргументи, но освен това с много фин психологически подход, който създава огромно доверие в клиента и чувство на хуманна близост.
13.07.2016
Меглена Маринова
Бих искала да споделя изключителната си благодарност към Маргарита Филипова - брокер в Arco Real Estate, София.
Маргарита прояви изключителна заинтересованост към нашите искания, съобрази се с доста наши изисквания. А това не беше лека задача.Благодаря за професионализма и за човешкото ѝ отношение!
Благодаря, че все още има хора, за които е важно да си свършат работата по най-добрия начин и за двете страни!

16.05.2016
Петя Милкова
Добър, търпелив и интуитивен брокер в лицето на г-жа Маргарита Филипова, която прие нашите изисквания и до последно не се отклони от тях. И двамата със съпруга ми сме заети хора, имахме точни и ясни изисквания, какво желаем и в този смисъл организираната, добросъвестна и коректна работа на г-жа Филипова беше безценна за нас.
Диана Димитрова
Приемете моите благодарности за услугите към Arco Real Estate и конкретно към брокера Маргарита Филипова за многобройните консултации, коректност, безотказна комуникация и много добре свършената работа и всичко това придружено с много усмивки.
21.01.2016

Маргарита Рангелова

Позиция
Мениджър офис Парадайз
Телефон
0894 466 902
Автобиография

Маргарита Рангелова е завършила Музикална академия със специалност музикална педагогика и български фолклор с народно пеене. Дълги години е работила като професионална певица в ансамбъл „Ф. Кутев” и хор „Космически гласове от България,” с които е участвала в много концерти у нас и в чужбина.

С недвижими имоти се занимава от 2000 г. Преминала е редица квалификационни обучения в областта на недвижимите имоти, в това число и курс към НСНИ за консултанти по изискванията на БДС EN 15 733 и притежава диплома за професионална квалификация. В работата си ползва руски, английски, сръбски. В екипа на Arco Real Estate работи от 8 години основно в южни райони.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени