Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Биляна Николова
Здравейте, г-н Василев,

С настоящото писмо искам да изкажа благодарност към Йоланта Бикова, с която в този месец успяхме да реализираме втора сделка за покупка на апартамент.
И в двата случая, когато е била до мен по време на реализираните сделки, Йоланта ми помагаше и ме съветваше, защитавайки интересите ми по професионален начин.
И двете сделки не бяха от „лесните“. От друга страна аз съм клиент с изисквания, който твърдо отстоява позициите си.
Не на последно място искам да благодаря на целия ви екип, който подпомагаше мен и Йоланта за успешното реализиране на сделките.
С пожелания за весели празници и много професионални успехи през следващата година!

С уважение!
Биляна Николова
Стоян Захариев
Здравейте,

Искам да искажа искарената си благодарност за съдействието и професионализма, с които подходи към мен и моето семейство Йоланта Бикова. Тя беше ключа към разрешаването на множество казуси, връзката между нас и институцийте и съветникът от който имахме нужда. С нейният опит в тази сфера и отдадеността с която върши своята работата успяваше да разреши всеки възникнал проблем. Това не е първото жилище за което Йоланта ни помага и бих я препопoръчал на всеки мой познат, който се нуждае от брокерска услуга.


С благодарност
Стоян Захариев
01.10.2018

Йоланта Бикова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0895 664 570
Автобиография

Йоланта Бикова е консултант по недвижими имоти от 2005г. Работила е като брокер в няколко фирми за цяла София.

Освен дългогодишния практически опит е преминала редица обучения в областта на недвижимите имоти. Притежава и диплома за професионална квалификация по специалността, призната от МОН на Р България. Семейна, с две пораснали деца. В екипа на Arco Real Estate е от ноември 2013г. Познава цяла София, но разработва западни райони.

   

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени