Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Пейчеви
Огромни благодарности към професионалиста Людмил Боянов за указаната помощ при продажбата на апартамент и паралелното закупуване на друг. Подходи с изключително търпение към случая и успя да го доведе до успешен завършек.
Комуникацията беше много лесна. През цялото време ни информираше за развитието по обявата за продажбата и ни съветваше как да постъпим. Когато се намери купувач, много бързо успя да огранизира огледи за покупка, в удобно за нас време, и за няколко дни бяхме открили подходящо ново жилище. По време на двете сделки отстояваше нашите интереси и се стремеше да постигне максимума от желанията ни.
Ако в бъдеще ни се наложи да търгуваме с имоти, отново бихме се обърнали към Людмил за съдействие!
Анастасия Мадевова
Търсихме ново жилище за закупуване и случайно попаднах на телефонен номер, на който се обади служител от ARCO REAL ESTATE, срещнахме се и той внимателно изслуша моите изисквания и претенции. Разбрах, че съм попаднала на човек, които прие присърце молбата ми и се зае старателно да търси жилище. Подбираше офертите и се убедих, че съм попаднала на подходящия брокер. Получвах много предложения и след не много време попаднахме на перфектния имот. Г-н Боянов е един лъчезарен, приветлив човек, излъчващ доверие и сигурност. Даваше ми подходящите съвети и така се стигна до сделка. Всичко по време и след реализиране на сделката беше изрядно. Присъства при нотариуса и отново със своите съвети предразполагаше спокойствие и сигурност.
Кунка Христова
Искам най-сърдечно да благодаря на г-н Людмил Боянов, благодарение на който успях да осъществя продажба на наследствено жилище на цена, която ме удовлетворява и която бе постигната с усилията и професионализма на г-н Боянов.
В началния период на продажбата, г-н Боянов ме информираше своевременно за всички постъпили заявки за закупуване на жилището, консултирахме се за цената, която се предлагаше, обсъждахме плюсовете и минусите. Когато се стигна до договорка, бях информирана за всички необходими документи. Г-н Боянов през цялото време бе на мое разположение за възникващите въпроси, със съветите и всякаква полезна информация. Със своя професионализъм, точност, разбиране, изключително внимание и съдействие, защита на моите интереси, той ме убеди, че съм постъпила правилно като съм се обърнала към него и ARCO REAL ESTATE.
Искам специално да отбележа, че понякога моите въпроси бяха задавани много емоционално, на което той откликваше спокойно, с разумни доводи и всякаква полезна информация, което считам за негов голям принос към решаване на всякакви ситуации и като негово изключително положително качество.
Благодаря за възможността да ползвам услугите на г-н Боянов и ARCO REAL ESTATE. Със сигурност, ще го препоръчам на всеки, които има нужда от такова съдействие и аз самата бих се обърнала отново към тях.
Емил Кабакчиев
През 2017г. се запознах с г-н Боянов и веднага разбрах, че да станеш негов клиент е удоволствие. От самото начало на срещите с него усетих сигурност, продиктувана от абсолютен професионализъм, откровеност, познаване на материята в детайли, бързи и точни отговори на всички поставени от мен въпроси, документална култура. С г-н Боянов се работи изключително леко благодарение на неговия перфекционизъм, спокойствие и отзивчивост.
Благодаря на г-н Людмил Боянов за всичко, което той направи за мен като клиент и безрезервно бих го препоръчал на всеки, който желае да ползва услугите му като мениджър продажби към ARCO REAL ESTATE.
Николай Калчев
Изключително доволен съм от услугите на фирма Arco Real Estate и в частност на отговарящия за сделката брокер Людмил Боянов. С покупката на жилище – апартамент в гр. София, се сблъсках за първи път с имотния пазар у нас. Затова на мен отношенията с брокер-клиент държах да се основават на пълно доверие, което г-н Боянов лесно печели и най-важното – оправдава, на всеки етап по протичане на сделката.
Имах късмета да получа търсените и важни за мен внимание към клиента, лично отношение към сделката, компетентни съвети и професионализъм.
Димитрови
Запознахме се с г-н Людмил Боянов по обяда, разбира се, когато бяхме харесали една къща за под наем. Още тогава бяхме изключително впечатлени от професионалното му отношение, знанията и представянето на имота до най-малката подробност. Последваха отлични впечатления и от целия екип на Arco Real Estate, когато подписвахме договора с тях.
След известно време се наложи да продаваме имот и без колебание директно се обърнахме към г-н Людмил Боянов. Срещнахме същото професионално отношение, получихме най-подробна и съществена информация относно пазара на имтоите, както и много ценни съвети. Продажбата беше осъществена в най-кратък срок, отново в професионална обстановка и перфектно обслужване.
Бихме препоръчали г-н Боянов и Arco Real Estate и вече сме го сторили неколкократно, като при един от пътите имаме осъществена успешна сделка за продажба при това в невероятно кратък срок.
За наистина перфектни брокерски услуги трябва да се обърнете към Людмил Боянов и екипа на Arco Real Estate Bulgaria!
Мартин и Милена
Искам да подчертая, че Людмил направи много повече за нас отколкото му беше в задълженията като брокер. От това да намерим къде да отседнем по време на сделката, до това да ни помогне да намерим наематели на апартамента, ние знаехме, че може да разчитаме на него. Това го прави не само невероятен професионалист, но и чудесен човек и днес го чувстваме като много добър приятел, на който можем да разчитаме за всичко.
Няма достатъчно думи, с които да препоръчам Людмил на всеки, който има каквато и да е нужда от помощ в сферата на недвижимите имоти.
Мариан Монов
Г-н Боянов е изключителен професионалист и човек, на когото можеш да се довериш и разчиташ в сделките с недвижими имоти! Без колебание бихме потърсили неговите услуги в случай на нужда и горещо препоръчвам на хора нуждаещи се от неговите услуги.
Орлин Златков
Г-н Боянов е един изключително коректен и непринуден човек. Без излишни словесни триади и много добро познаване на имотния пазар, както и процедурите около покупко-продажбите на недвижими имоти, с негова помощ успяхме, за неочаквано кратък срок и на напълно удволетворяваща ни цена, да продадем жилището си.
СТЕФАН ПЕЙЧЕВ
Огромни благодарности към Людмил Боянов, един изключителен професионалист, който благодарение на големия си опит и брокерски нюх успя да намери апартамент, който в последствие закупих. Много лесно течеше комуникацията, с гъвкаво работно време, покриващо моите свободни часове.
10.2017
ДРАГОСТИН ВАСИЛЕВ
Г-н Боянов ми предложи имот, който отговаряше на моите критерии и се стигна до много добра за мен сделка, отново той ми помогна да бъда един от първите, които да имат възможност за оглед, въпреки че за този имот отговаряше негов коледа.

Държеше ме в течение за всичко свързано и с най-малките подробности по сделката.
13.12.2017
ПОЛИ ЖЕКОВА И ГЕОРГИ ВЕСЕЛИНОВ
След като бяхме ходили на огледи с различни брокери, това, което ни впечатли в Людмил, бе че той не бе типичния брокер-празнословец, който може да говори без да спира как този имот е най-доброто нещо на пазара, та чак се чувстваш неудобно, ако не си го купиш.

Напротив, Людмил има уважение към човека срещу себе си и го оставя сам да си изгради мнение, без да го напада словесно и да се опитва да го манипулира. Знаеше чудесно минусите и плюсовете на всеки имот, който сме гледали и добре се обосноваваше, че предложената цена е реална. Друго качество бе, че той бе безкрайно търпелив с нас - както повечето хора, и ние не знаехме какво искаме в началото, когато започнахме да търсим. Той прояви търпение към това и без да ни поглежда с онзи поглед "вие въобще знаете ли какво искате?!?", спокойно ни каза "разгледайте пазара и пак ще се видим". Е, видяхме се пак.
19.09.2017
ЕМИЛ НИКОЛОВ
Обърнах се към неговите услуги, след като приятел от друга агенция ми го препоръча и не останах разочарован. Направихме заедно няколко огледа и след компетентните му съвети, аз и семейството ми взехме решение. Изключително сме доволни от направения избор след всички уточняващи въпроси, за които г-н Боянов потърси необходимата информация.

Възхитене сме от неговия професионализъм ...
28.08.2017
МАРГАРИТА БОНЕВА
С настоящето бих искала да изразя искрената си благодарност към г-н Людмил Боянов, брокер във фирма Арко Имоти ЕООД за оказаната професионална помощ при продажбата на притежаването от мен жилище в гр.София.

С удоволствие съм поверила в неговите ръце и търсенето на бъдещ имот, в който да инвестирам средствата от реализираната от него продажба.
12.06.2017
МИХАИЛ ПРИМОВ
Още от първата ни среща разбрах, че г-н Боянов е по-различен от брокерите, които бях срещал досега.

На всички въпроси от моя страна съм получавал точни и изчерпателни обяснения, както и предварителни разяснения за следващите етапи от сделката.
18.05.2017
ДИАНА ГЕОРГИЕВА
Наш партньор от началото на сделката до нейния завършек бе г-н Людмил Боянов, към когото се обръщахме за съдействие във всеки един момент - от вземане на решението за покупка на имота и подготовка на сделката, до реализирането й.

Добре подготвен, изключителен професионалист и много коректен и отговорен човек, на когото може да се разчита и да се има доверие.
28.04.2017
ПЕТЯ КОЛЕВА
Проявените от него професионализъм, отзивчивост и търпение по време на огледите в търсене на подходящо жилище силно ме впечатлиха. Още от първата ни среща г-н Боянов подробно ме запозна с процедурата по избор и закупуване на апартамент, винаги бе на разположение за възникналите от мен въпроси, след всеки оглед подробно ми разясняваше предимствата и недостатъците на посетения имот и нещо, изключително важно за мен - разбра веднага какъв е желания от мен апартамент и стриктно се придържаше към желанието ми при избора му на имоти за оглед.
25.01.2017
София, Десислав и Иван Дянкови
Изказвам личната си благодарност на г-н Людмил Боянов за неговото търпение, отзивчивост и професионализъм. Горещо препоръчвам на всички, които търсят мечтания дом в София, да се доверят на екипа на "Arco real estate". Възхитени сме от коректното отношение на г-н Боянов и г-н Георгиев, които изминаха с нас целия път по закупуването на нашия нов дом.
След неуспешен опит с друга агенция, бяхме на път да се откажем да търсим жилище, когато обява в сайта на "Arco" привлече вниманието ни. След кратко колебание се свързах с г-н Боянов и оттук нататък всичко беше много лесно. Доверихме му се и вече сме собственици на жилище в София. Получихме пълно съдействие и квалифицирани консултантски услуги.

Пожелаваме на всеотдайния екип на "Arco real estate" много успехи и доволни клиенти!
25.05.2017
Фeрдинандов
Г-н Боянов беше отзивчив, търпелив да обяснява и показва, и прави всичко необходимо, за да се чувствам спокоен и в пълна яснота за всички нужни и ненужни подробности. Препоръчвам на всеки, който би искал да работи с професионалист, за който е важен клиента и пълната изправност на водените сделки да се довери на г-н Людмил Боянов.
17.11.2016
Сем. Гърбеви
Доволни сме от качеството на обслужването през целия процес на оглед, договаряне, финансиране и придобиване на имота. Освен това, Людмил се включи активно в комуникацията с кредитиращата банка, която беше много полезно.
23.12.2016
Сем. Грънчеви
Изказваме личната си благодарност към фирма Arco Real Estate, по-специално на Г-н Людмил Боянов, който през пролетта на 2016г. измина с нас целия път за покупката на жилище, за изключителната му компетентност, професионално отношение и коректност.
30.09.2016
Емилия Попова
Изразявам и благодарност, и възхищение от работата на г-н Людмил Боянов. Той е изключително съвестен, неуморен, лоялен, работещ така, че и продавачът, и купувачът да стигнат до съгласуване на интересите си безпроблемно и с уважение към двете страни, както и да получат изрядни документи след приключването на сделката.
22.08.2016
Сем. Матеви
Г-н Боянов с готовност ни помага и след като закупихме апартамента.
Съдейства ни за всички детайли относно предстоящото довършване на апартамента. Това е проявя на истински професионализъм!
05.2016
Д-р Енвер Елмазоски
За фирмата разбрах случайно, по интернет, и реших да се обадя. Заради състоянието на пазара, не бях сигурен дали да си купувам имот, но след първата среща с г-х Боянов разбрах, че съм попаднал на истинската фирма и правилния човек.
21.07.2016
Александър Хитров
Наскоро закупих жилище от Arco Real Estate в град София и бях изключително впечатлен от професионализма и коректното отношение на екипа на Arco и в частност Людмил Боянов, който беше брокерът, отговарящ за сделката.
Господин Боянов показа прекрасно, лично отношение отговаряйки на многобройните ми въпроси и съдействайки ми през всички фази на сделката.
15.04.2016
Сем. Галина и Николай Чепишеви
Адмирации за високия професионализъм, организация, спазване на срокове и познание на всички детайли, които са важни за нас – купувачите! Благодарим за спестеното време и пълния съпорт, който ни бе оказан при всяко едно запитване, пореден оглед или ангажимент в извън работно време.
Март 2016
Драгомир Иванов

Благодаря още веднъж на г-н Боянов и целия екип за коректността, която проявиха. Бих препоръчал с удоволствие услугите на г-н Боянов и на други, които търсят да закупят апартаменти. Няма да сгрешат! Работейки с г-н Боянов. Те ще се чувстват спокойни, че ще получат най-доброто посредничество.
Гергана Цветанова
За нас беше удоволствие да организираме покупката с помощта на г-н Людмил Боянов, който пое сделката от самото начало и оказа безценно съдействие на всички етапи! Сърдечни благодарности за професионализма, кокетността и прецизността с които упражнява посредническата дейност.

19.02.2016
Наталия Христова
В средата на месец октомври 2015г. започнах търсенето на жилище, което за закупя. Попаднах на Arco Real Estate както и на г-н Боянов. За мен както той, така и останалите му колеги от Arco Real Estate , с които имах контакт във връзка с подписването на нотариалния акт, са образец за професионално, вещо, сериозно и отговорно отношение към работата.
Румяна Михалкова
Изключително съм доволна от професионализма и качеството на обслужването, което получих. Целият процес- от избора до приключването на сделката, протече безпроблемно и интересите ми бяха защитавани по най-добрият начин.

09.02.2016
Андрей Кирилов

Не използвам за първи път услугите на Вашата компания – познавам практиките ви, затова отново заложих на компетентността и сигурността. Продължавам да ви препоръчвам като най-добрия партньор, на когото можете да се доверите при избора си на имот.

2016
Мирослав Вълчиновски
Бих искал да изкажа своето изключително добро впечатление за работата на Вашия колега г-х Людмил Боянов, По време на всички етапи на подготвяне на сделката беше коректен и следеше да се изяснят всички подробности до най-малкия детайл.


29.12.2015
Виолета Велева и Емилия Попова
Благодарим на брокера Людмил Боянов и отсега знаем, ч случай че имаме необходимост от брокерски услуги, да се свържем с г-н Людмил Боянов, поради изграденото доверие в него и поради прекрасните си впечатления от неговата работа.


30.12.2015
Сем. Петкови
С настоящата препоръка изразявам огромното си задоволство от работата на г-н Людмил Боянов от фирма Arco Real Estate. Благодарим му и го препоръчваме като коректен и професионален изпълнител на договорените срокове и задължения.
Впечатлени сме от работата на г-н Боянов.
10.02.2016
ТАНЯ КЮЛДЕЖИЕВA
Искам да изкажа благодарността си към г-н Людмил Боянов, който изключително много спомогна мечтата ми да имам прекрасен и нов дом в центъра на София да се сбъдне. Изключително благодарна и щастлива съм, че има фирми като Arco Real Estate и служители като г-н Боянов, които уважават клиентите си, удовлетворяват нуждите и спомагат по най-добър начин да се изпълняват желанията им.
Ралица Величкова
Благодаря ви, че сбъднахте моята мечта за собствен дом, проявихте изключително търпение и разбиране, преодоляхте всички пречки и ми дадохте сигурност. Дадохте ми полезни съвети, мило и компетентно отношение и най-вече професионализъм. Помощ и съдействие независимо от ден и час, това е което получих аз, дори и за най-малкия детайл се погрижиха те – Арко.
Юни, 2015
Искра и Зарко Гогови
Г-н Боянов е не просто консултант, а съпричастен партньор за решаване на нашия въпрос. По-късно особено ни впечатлиха неговите делови качества. На практика г-н Боянов ни помогна да осъзнаем, че добрата услуга е много повече от отговаряне на въпроси.
05.05.2015
Христиан Димитров, Мария Янкабакова
Искаме да изкажем своята благодарност на г-н Людмил Боянов. Благодарение на качественото строителство на фирма Арко Манастирски и високия професионализъм, показан от страна на г-н Боянов по време на общуване с нас, ние ще се сдобием с един първокласен апартамент в един от най-престижните квартали в столицата на България.
Април, 2015
Десислава Борисова
Най-сърдечно препоръчвам Людмил Боянов, брокер в Arco Real Estate, ако търсите да закупите жилище. Г-н Боянов се вслушва в изискванията на клиента и предлага за оглед само подходящи имоти в предпочитаните райони и ценови диапазон, дава извънредно прецизни и ценни насоки и разяснения на клиента, които помагат за вземането на окончателно решение.
31.03.2015
Димитрина Атанасова
С помощта на екипа на Arco Real Estate в лицето на г-н Людмил Боянов, аз и моето семейство успяхме да станем собственици на жилище отговарящо на първоначалните ни нужди. Благодарим от сърце и препоръчваме за съдействие в областта на недвижимите имоти.
19.12.2014
Сем. Кyзманови
Бихме искали да изкажем специални благодарности към Людмил Боянов и целия екип на Arco Real Estate. С удоволствие препоръчваме техните услуги. Благодарение на бързата им реакция и професионалното им отношение намирането на жилище и сключването на договор за покупка ни костваха минимално време и усилия.
17.12.2014
Григор Цветанов, Димитър Цветанов
Искаме да изкажем благодарност за Людмил Боянов за проявения висок професионализъм при подготвянето на нужните документи. Изказваме своето задоволство от метода, стила и стратегията на г-н Боянов. Той и фирма Arco Real Estate ще бъдат препоръчани и на други клиенти.
26.11.2014
Д-р Костадин Радонов, Д-р Надежда Величкова
Бихме искали да изкажем задоволството си от съвместната работа с екипа на Arco Real Estate и конкретно с г-н Людмил Боянов. Доверихме се на г-н Боянов, заради неговото коректно отношение, желание да открие точно какви са нашите нужди и изисквания и да ни предложи най-доброто.
14.01.2016
Румен и Мариана Савови
От познати бяхме предупредени, че да намерим жилище в района в който търсим и на цена която можем да си позволим е мисия невъзможна. За щастие попаднахме на г-н Людмил Боянов от фирма Arco Real Estate. Бяхме изненадани от европейския стил на обслужване от страна на Arco Real Estate. Благодарим от сърце и пожелаваме още много успешни сделки и доволни клиенти на г-н Боянов.
17.10.2014
Пламен Стоичков
Благодаря на екипа на Arco Real Estate, който ми оказа съдействие при продажбата на наследствения ни апартамент и по-специално на консултанта г-н Людмил Боянов. Той прояви професионализъм и лични качества за реализиране на сделката. Смятам и в бъдеще да ползвам услугите на г-н Боянов и Arco Real Estate.
13.08.2014
Спартак Методиев
От доста време исках да продам жилището си в София. Доверих се на брокера Людмил Боянов и не съжалявам. Продажбата беше извършена професионално и коректно. Останах в много добро впечатление от фирмата. Без колебание препоръчвам Arco Real Estate като надежден и сигурен партньор.
28.07.2014
Б.Иванов
Компанията Arco Real Estate ни бе препоръчана при търсенето от наша страна на купувач за семейния ни апартамент. Човекът, който ни беше посочен за контакт беше г-н Боянов. Той беше до нас във всеки един момент при подготовката за сделката и с целия екип на компанията, която седи зад него, спомогнаха за успешното финализиране на нещата.
21.07.2014
Цветозар Каменов
От една година аз и съпруга ми ходим по мъките с купуването на жилище в София. Минахме през много главоболия и опити за измами, докато не стигнахме до фирма Arco Real Estate и в частност до г-н Боянов. Изказвам признателността си към него и екипа на фирмата.
Юни, 2014
Милена Христова
Екипът на Arco Real Estate ми оказа съдействие при покупката на жилище в град София. Бих искала да изкажа личните си благодарности на г-н Боянов за професионалните консултации и за отделеното време. Препоръчвам посредническите услуги на Arco Real Estate при покупко-продажба на недвижими имоти и пожелавам успех на целия екип.
09.06.2014
Тодор Борисов
Искам да благодаря на екипа на Arco Real Estate и специално на г-н Боянов за помощта, която ми оказаха при покупката на апартамент в София. Екипът на Arco Real Estate ми помогна, не само при избирането на апартамент и финализиране на сделката, но и също така и при обработката на всички документи. Препоръчвам на всички услугите на Arco Real Estate и специално на г-н Боянов за закупуването на мечтаното от тях жилище.
Май, 2014
Сем. Мая и Веселин Василеви
С настоящата препоръка бихме искали да изразим нашата благодарност към г-н Людмил Боянов, в частност, и екипът на Arco Real Estate. С помощта на г-н Боянов продадохме успешно нашето жилище. Получихме професионално обслужване през целия процес на продажбата.
Май, 2014
Сем. Велеви
Г-н Людмил Боянов от екипа на Arco Real Estate ни съдейства при продажбата на собствения ни апартамент в София. Бихме искали да му благодарим за професионализма, упоритостта и всеотдайността при намирането на най-подходящите купувачи за нашата собственост.
14.01.2016
Сем. Десислава и Петър Петрови
Екипът на Arco Real Estate в лицето на г-н Людмил Боянов, ни съдейства да продадем жилището си в София. Всичко се случи много бързо, професионално и коректно, за което му благодарим. Смело препоръчваме на всичките си познати и приятели, Arco Real Estate в частност г-н Боянов.
13.02.2014
Георги Генчев
Искам да изразя своите най-искрени благодарности, за проявения от Ваша страна професионализъм и акуратност, по време на съвместната ни работа, за довеждане на сделката до успешен край. Бих искал да изкажа и най-искрени благодарности на Людмил Боянов за проявената упоритост и добре свършена работа с единствената препоръка и в бъдеще да продължавате да работите по същия начин.
24.03.2014
Стефан Иванов
Искам да изкажа личните си благодарности към г-н Людмил Боянов и целия екип на Arco Real Estate във връзка со казаната ми професионална помощ и подкрепа при закупуването на апартамент в София. През целия период на сделка се чувствах сигурен и обграждан.
05.10.2015
Георги Цомпов
В моя случай имах късмета да случайно да се свържа с екипа на Arco Real Estate и конкретно с г-н Людмил Боянов. Със сигурност мога да потвърдя, че хората в тази фирма не са само добри експерти, но и нормални земни хора, които знаят как да спечелят един клиент. От самото начало до сключването на финалната сделка аз нямах никакви притеснения, защото виждах, че г-н Боянов действа професионално, отговорно и делово.
Ноември 2015

Людмил Боянов

Позиция
Мениджър Продажби, BLVD, Консултант Недвижими имоти
Телефон
0896 667 314
Автобиография

Людмил Боянов заема длъжностите Мениджър BLVD Residence и Консултант жилищни имоти в Arco Real Estate. Образование Висше - Магистър. Притежава набор от дипломи, включително от НСНИ за консултант според изискванията на БДС EN 15 733.

Започва работата си в областта на недвижими имоти през 2004 г. като през годините работи за едни от най-големите агенции за недвижими имоти.

Част от екипа на Arco Real Estate от 2012 г.

   

 

 

 

 

 

 

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени