Безплатен телефон 0800 900 25

Ясна Божинова

Позиция
Мениджър Маркетинг (в отпуск по майчинство)
Телефон
0896 667 316
Skype
Автобиография

В момента Ясна Божинова е в отпуск по майчинство! 

Родена на 19.08.1982 г. в град София. Завършва средното си образование в НУТИ, специалност класически балет. Танцува на наши и международни сцени.

През 2007 г. завършва балетна педагогика в Националната Музикална Академия "Панчо Владигеров", като междувременно преподава класически и модерен балет, няколко години в чужбина, на деца и възрастни.

През 2011 г. се дипломира като магистър по Маркетинг в УНСС. Няколко години работи в печатна медия в маркетинговия отдел като Мениджър Реклама.

Присъединява се към екипа на Arco Real Estate през 2014 г. Като ръководител на отдел маркетинг и реклама, отговаря за рекламните кампании на агенцията, изграждането на нейния имидж и налагането му, както в професионалните среди, така и сред клиентите. Като мениджър от групата на естонската компания Arco Vara, пряко отговаря за маркетирането на инвестиционните проекти на групата в България. Сред тях са - жилищния комплекс LIVD apartments, разположен в Софийския квартал Манастирски ливади-запад, мултифункционалната, луксозна сграда BLVD Residence, намираща се в сърцето на Столицата и най-новия жилищен проект "Iztok Parkside", в престижния квартал Изток. 

"Работата в агенцията ми дава изключителната възможност да развивам своята креативност и професионални умения. Прекрасният екип, хората, са най-голямата ценност на компанията. Благодаря на колегите за професионалното и лично отношение. Желая успех на всички и все повече сключени сделки!", казва тя.

    

 

 

 

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени