Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Петьо Петров
Г-н Василев,

Здравейте! Казвам се Петьо Петров ваш клиент съм. Пиша ви този емейл да споделя с вас моите впечатления от Арко като цяло и от Марги Рангелова и Иляна Илиева. Като цяло с Марги работихме и по предишна сделка на къща в с. Драгичево където бях продавач.
Закупих къща във вилна зона Беликата ( Пснчерево). През целият процес Марги и Иляна контролираха сделката и дори мои досадни обаждания дори през почивни дни.
Марги ми препоръча имота и го закупих по телефона без дори да съм го гледал като и гласувах пълно доверие.
Марги от своя беше изпипала и проверила документите които се оказаха изрядни. После комуникирах с Иляна главно като брокер по сделката от нея получих също добро и професионално отношение дори вчера ми съдейства с мейли и информация за къщата. През цялото време ми направи впечатление че не бързаха кравожадно да вземат парите и комисионната а всичко да е изрядни ДА не добре те се стремяха към изрядно. Ако кажа че съм благодарен е малко. За мен не съществува друга агенция освен Арко и Марги е главният “ виновник” за това. Като човек с горчив опит от ваши колеги се доверих отново и не сбърках. Също така пратих Марги по други огледи и когато не бяха наред нещата винаги ми казваше не се стремеше към комисионата на всяка цена казваше ми истината и аз преценявах.
И това че и двете си вдигат телефоните винаги искам да го отбележа.

Ваш приятел

Петьо Петров
Ирина Кутев
Добър ден, господин Управител,

Аз съм мениджър продажби на строително-инвестиционна фирма.
От много години сътрудничим с вашата фирма, в лицето на Илияна Илиева.
Искам да споделя с вас своето мнение, относно тази работа.
Илияна е една от малкото брокери, които се отличават със своя професионализъм, коректност, отговорно отношение към работата и към клиентите.
Благодарение на нея, имаме реализирани много сделки, както за продажба, така и наеми с многобройни корпоративни клиенти. Винаги е точна и компетентна по времето на огледите, както и по време на сделките.
Кореспондирам с много брокери от най-различните агенции за недвижими имоти, но само госпожа Илиева ми изпраща информацията, относно свършената работа за предлаганите от нея оферти, статистика, средни пазарни цени и много друга ценна информация.

Надявам се, че ще продължим и занапред да работим заедно с госпожа Илиева, тъй като това сътрудничество ни носи удовлетворение и увереност, че заедно вършим добре работата си.

С уважение:
Ирина Кутев
Генчо Говедарски
Уважаеми господин Василев,

Имах възможността да работя с Вашата агенция по продажбата на имота ми в с. Гурмазово, общ. Божурище.
На 9.02.2021 г. нашата съвместна работа приключи успешно.
Във връзка с това бих искал да изкажа своята най - искрена благодарност на Вашите служители - госпожа Илиана Илиева и господин Костадин Серафимов за високия професионализъм, отдаденост, компетентност, организираност, коректност и точност. Особено съм впечатлен от ангажираността на г-жа Илиева да доведе до успешен край сделката, както и умението да вдъхва увереност и оптимизъм и стремежа й на равноотдалеченост към продавач-купувач. Впечатлен съм и от високата организация на проведените в офиса на агенцията срещи във връзка с отделните етапи на сделката, което говори за много добра екипност в работата и вдъхва увереност и спокойствие у клиентите.
Може да бъдете уверен, че в бъдеще ще имате моите препоръки към всички други потенциални купувачи.
Пожелавам на Вас и Вашите служители здраве, късмет и много професионални успехи.

11.02.2021 г., гр. София
С уважение:
Генчо Говедарски


Дима Апостолова
Изключително благодарна съм на г-жа Илиана Илиева за активното й съдействие, при продажбите на фирмените апартаменти на обект 20-те бора.
28.09.2017
Владимир Рапонджиев
Не съм дипломат и не обичам клишетата в разговорите и писмата. Но съм приятно изненадан от човешкото отношение, на първо място, и професионализма на г-жа Илияна Илиева. При условие, че сделката нямаше големи финансови параметри-аз се чувствах специален клиент на управляваната от Вас фирма. Благодаря и от сърце!
08.11.2015
Сем. Петрови
През това лято заедно с г-жа Илиева осъществихме покупка на недвижим имот. Позволете ни от името на нашето семейство да изразим изключителната си благодарност към Вашата служителка. Тя се отнасяше към всички наши въпроси с голяма отговорност, правна ерудиция и всеотдайност. Изключително сме благодарни за отказаната от нейна страна професионална и квалифицирана помощ.
Септември, 2015

Илияна Илиева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 550 679
0899 232 125
Автобиография

Казвам се Илияна Илиева. Родена съм в гр. София в 1960г. Завършила съм средното си образование във Втора езикова Гимназия гр. София. Завършила съм полувисше медицинско у-ще Й.Филаретова София с общ медицински профил.

Живяла съм близо 10 години в бившия СССР където съм работила в администрацията в гр. Мубарек, в гр. Железногорск Курска област и едновременно съм следвала задочно във Висшия Стопански Институт в Москва, специалност счетоводство на промишлеността.

В България съм работила в областта на недвижимите имоти 15 години със собствена фирма Икар – Бояна. От 2009г. до 2012 година съм работила като Специалист банкови операции; Експерт продажби и дребно банкиране в Общинска банка АД. От 2014 г. съм част от екипа на Arco Real Estate и отговарям за Южни/Югоизточните райони в София.

 

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени