Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Генчо Говедарски
Уважаеми господин Василев,

Имах възможността да работя с Вашата агенция по продажбата на имота ми в с. Гурмазово, общ. Божурище.
На 9.02.2021 г. нашата съвместна работа приключи успешно.
Във връзка с това бих искал да изкажа своята най - искрена благодарност на Вашите служители - госпожа Илиана Илиева и господин Костадин Серафимов за високия професионализъм, отдаденост, компетентност, организираност, коректност и точност. Особено съм впечатлен от ангажираността на г-жа Илиева да доведе до успешен край сделката, както и умението да вдъхва увереност и оптимизъм и стремежа й на равноотдалеченост към продавач-купувач. Впечатлен съм и от високата организация на проведените в офиса на агенцията срещи във връзка с отделните етапи на сделката, което говори за много добра екипност в работата и вдъхва увереност и спокойствие у клиентите.
Може да бъдете уверен, че в бъдеще ще имате моите препоръки към всички други потенциални купувачи.
Пожелавам на Вас и Вашите служители здраве, късмет и много професионални успехи.

11.02.2021 г., гр. София
С уважение:
Генчо Говедарски


Дима Апостолова
Изключително благодарна съм на г-жа Илиана Илиева за активното й съдействие, при продажбите на фирмените апартаменти на обект 20-те бора.
28.09.2017
Владимир Рапонджиев
Не съм дипломат и не обичам клишетата в разговорите и писмата. Но съм приятно изненадан от човешкото отношение, на първо място, и професионализма на г-жа Илияна Илиева. При условие, че сделката нямаше големи финансови параметри-аз се чувствах специален клиент на управляваната от Вас фирма. Благодаря и от сърце!
08.11.2015
Сем. Петрови
През това лято заедно с г-жа Илиева осъществихме покупка на недвижим имот. Позволете ни от името на нашето семейство да изразим изключителната си благодарност към Вашата служителка. Тя се отнасяше към всички наши въпроси с голяма отговорност, правна ерудиция и всеотдайност. Изключително сме благодарни за отказаната от нейна страна професионална и квалифицирана помощ.
Септември, 2015

Илияна Илиева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 550 679
Автобиография

Казвам се Илияна Илиева. Родена съм в гр. София в 1960г. Завършила съм средното си образование във Втора езикова Гимназия гр. София. Завършила съм полувисше медицинско у-ще Й.Филаретова София с общ медицински профил.

Живяла съм близо 10 години в бившия СССР където съм работила в администрацията в гр. Мубарек, в гр. Железногорск Курска област и едновременно съм следвала задочно във Висшия Стопански Институт в Москва, специалност счетоводство на промишлеността.

В България съм работила в областта на недвижимите имоти 15 години със собствена фирма Икар – Бояна. От 2009г. до 2012 година съм работила като Специалист банкови операции; Експерт продажби и дребно банкиране в Общинска банка АД. От 2014 г. съм част от екипа на Arco Real Estate и отговарям за Южни/Югоизточните райони в София.

 

 

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени