Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Росица Костадинова
Здравейте!

Бих искала да отправя похвала за г-жа Сюзанна Кирова, чрез която успях да намеря и закупя жилищен имот.

След дълги месеци търсене, работа с различни брокери и компании и безброй разочарования, попаднах на Вашата агенция, която предлагаше няколко имота, към които имах интерес. Брокерът за тези райони беше Сюзанна.

Намирането на моето жилище отне няколко телефонни разговора, огледи на два имота и не повече от месец в търсене.

Сюзи бързо се ориентира точно какво искам и втория имот, на който ме заведе, беше “моят апартамент”. Спокойно мога да кажа, че жилището надхвърли очакванията ми и се радвам, че настоя да го видя, въпреки че беше в горната граница на бюджета ми. Впечатлена съм, че получих внимание и грижа, а не просто бърза сделка за обещаната комисионна.

Благодаря на Сюзи за положените усилия, прекрасното отношение и помощта!

Пожелавам Ви много успехи и доволни клиенти!

Поздрави,

Росица Костадинова
Емил Андреев
Искам да изкажа благодарности на вашия служител Сюзанна Кирова, благодарение на която покупката на апартамент за мен беше едно приятно и спокойно изживяване. Процесът беше дълъг, съответно имаше и доста подробности за изясняване, но съм изключително доволен от цялостната работа свършена от брокера ми.
Недка Здравкова
Използвах услугите на вашата фирма, чрез брокера Сюзанна Кирова. Много съм доволна от услугите й. Пожелава й все така да бъде услужлива и внимателна.
09.2018

Сюзанна Кирова

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 2 996 4312
+359 894 505 933
Автобиография

Сюзанна Кирова е завършила Московски Държавен Институт на Културата, специалност Библиотекознание и библиография. Работила е в Московски Държавен Исторически музей, Софийски Исторически музей. От 2004 година работи като брокер по черноморските и зимни курорти в България, към московска брокерска компания. Днес е част на екипа на “Arco Real Estate”.

 

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени