Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Веселинка Бухова
Най-трудно се пишат благодарности, защото вълнението и емоцията, които изпитваме, не може да се предаде с думи.
Моята благодарност и признание е за госпожа СЮЗАННА КИРОВА брокер от ARCO REAL ESTATE офис Парадайз.

Моя позната ме свърза с госпожа Кирова. Аз в момента съм извън България. Госпожа Кирова ми се представи в писмо по Вайбър кратко, делово и при съгласие от моя страна да поеме продажбата на моя къща на 70 км от София.
Проведохме два телефонни разговора, на втория ден тя видя къщата, мой близък и я показа. Тя подробно и задълбочено описа имота с неговите предимства и потенциал, които притежава. Уточнихме параметрите на продажбата. Изпрати ми на е-mail договора с ARCO REAL ESTATE, подписах го и го върнах. На следващия ден имота беше представен по най-добрия начин в сайта на агенцията. Така само за по-малко от седмица първата част на нашето сътрудничество беше завършена.
През цялото време имахме една ведра, приятна комуникация, а аз бях с чувството на сигурност, че сериозен и изключително прецизен професионалист се зае с продажбата.

Това стана в средата на ноември 2021 год. На 29.12.2021г., когато целия свят празнува в очакване на Новата година, госпожа СЮЗАННА КИРОВА заведе на оглед клиенти, които станаха собственици на имота. На 03.01.2022 г. пристигнах в София с първия полет, на 04.01 се срещнахме в офис Парадайз с госпожа КИРОВА и с клиентите, в присъствието и на една също изключително приятна и делова дама, шеф на офиса.
Уточнихме срока на продажбата.

Сега е НАЙ-ИНТЕРЕСНИЯ момент - за тези няколко часа, в които се видяхме за пръв път с госпожа СЮЗАННА КИРОВА аз и направих пълномощно пред нотариус, да ме представлява пред всички институции, за да ми издадат необходимите документи и да извърши продажбата пред нотариус от мое име.

На другият ден в самолета на връщане си мислих - как дадох пълномощно на непознат човек за толкова сериозна продажба в този объркан свят?

Госпожа СЮЗАННА КИРОВА е абсолютен професионалист- делова, без излишни думи и емоции, но възпитана и интелигентна СПЕЧЕЛИ и ОПРАВДА голямото доверие!
Предстои ни отново работа по друг казус.
От сърце и благодаря, желая и много професионални успехи и лично щастие!

Веселинка Бухова
Евгения Джонева
Здравейте,

искам да изкажа своите сърдечни благодарности на Сюзанна Кирова!
Не само за помощта ѝ, че чрез нея открихме нашата мечтана къща, но и най-вече затова, че е искрен, лъчезарен и ведър човек.
Човек, който не ти губи времето, разбира потребностите и вниква в изискванията ти.
Сюзанна ни насочи и предразположи, но не с празни приказки. Точна и коректна, още от първия оглед тя сякаш знаеше какво искаме и търсим за нашето семейство.
Реално прецени нашите желания и се съобрази с финансовите ни възможности.
Отзивчивостта и сърдечността ѝ не са привидни и свързани с комисионни.
С професионализма си, Сюзанна се раздава и помага в името на това, да сте удовлетворени от избора на вашия нов дом.

Благодаря, Сюзанна!


Евгения Джонева


Росица Костадинова
Здравейте!

Бих искала да отправя похвала за г-жа Сюзанна Кирова, чрез която успях да намеря и закупя жилищен имот.

След дълги месеци търсене, работа с различни брокери и компании и безброй разочарования, попаднах на Вашата агенция, която предлагаше няколко имота, към които имах интерес. Брокерът за тези райони беше Сюзанна.

Намирането на моето жилище отне няколко телефонни разговора, огледи на два имота и не повече от месец в търсене.

Сюзи бързо се ориентира точно какво искам и втория имот, на който ме заведе, беше “моят апартамент”. Спокойно мога да кажа, че жилището надхвърли очакванията ми и се радвам, че настоя да го видя, въпреки че беше в горната граница на бюджета ми. Впечатлена съм, че получих внимание и грижа, а не просто бърза сделка за обещаната комисионна.

Благодаря на Сюзи за положените усилия, прекрасното отношение и помощта!

Пожелавам Ви много успехи и доволни клиенти!

Поздрави,

Росица Костадинова
Емил Андреев
Искам да изкажа благодарности на вашия служител Сюзанна Кирова, благодарение на която покупката на апартамент за мен беше едно приятно и спокойно изживяване. Процесът беше дълъг, съответно имаше и доста подробности за изясняване, но съм изключително доволен от цялостната работа свършена от брокера ми.
Недка Здравкова
Използвах услугите на вашата фирма, чрез брокера Сюзанна Кирова. Много съм доволна от услугите й. Пожелава й все така да бъде услужлива и внимателна.
09.2018

Сюзанна Кирова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 933
0886 666 074
Автобиография

Сюзанна Кирова е завършила Московски Държавен Институт на Културата, специалност Библиотекознание и библиография. Работила е в Московски Държавен Исторически музей, Софийски Исторически музей. От 2004 година работи като брокер по черноморските и зимни курорти в България, към московска брокерска компания. Днес е част на екипа на “Arco Real Estate”.

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени