Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Светослав Стефанов
Чрез Вашата компания закупихме два апартамента в Левски Г гр. София. В процеса на огледа, покупко-продажбата бяхме консултирани от Антония Петрова и Красимир Гецов, които с професионализма си спечелиха нашето доверие. Изразяваме своята благодарност и признателност към тяхната всеотдайност, търпение и човешко отношение. Отзивчивостта, съпричастността и коректността им съпътстваха процеса не само до финализиране на сделката, но и след това.
Може да се гордеете с такива служители. Благодарим Ви Тони и Краси и Ви желаем здраве и успехи.

Вероника Сандова
Уважаеми г-н Василев,

Бих искала да изкажа специално своята благодарност за високия професионализъм,търпение и отзивчивост на вашата служителка – г-жа Антония Петрова.

В продължение на една година тя беше наш брокер в процеса по продажба на апартамента ни. През целия този период постоянно ни консултираше и съдействаше при възникналите проблемни ситуации. Помогна ни да преминем през всички перипетии до постигане на желания резултат, въпреки всички спънки, които възникваха .

С радост бих препоръчала на всеки мои познат, при необходимост да използва нейната помощ и консултации.
Елена Величкова
Пиша ви, за да похвалим прекрасното отношение, което получихме от Антония за месеците работа заедно.

Въпреки, че не търсихме апартамента си с нея още от самото начало, тя даде и сърце и душа ...

Преживяхме малко разочарования, докато не взехме най-накрая нашето жилище, и тя ни подкрепяше и съветваше почти денонощно.

Знаем с кого да се свържем, ако ни се наложи ново търсене.

А също така, бихме я препоръчали като любим, наш, най-доверен брокер на всички, нуждаещи се от професионална помощ в търсенето на имот роднини, близки и познати.
10.11.2017
Милен Станкулов
Горе-долу в края на 2015-та година реших да започнах да търся жилище за закупуване, в района на град София. В процес на търсене попаднах на много брокери, но при избора на жилища, никой не успя да ми спечели доверието. Тук персонално искам да препоръчам двете дами Антония Петрова и Стефка Александрова. Като действащи брокери от агенцията, те организираха много огледи в удобно за мен време. Всичко бе в мой интерес, за което съм изключително благодарен!
Горещо ще препоръчам агенцията на близки, приятели и всеки който желае да бъде новодомец!
17.05.2016

Антония Петрова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 509 360
Автобиография

Занимавам се с недвижими имоти от 2015г. Завършила съм бакалавърска степен Маркетинг в УНСС, както и магистър с Бизнес с недвижими имоти. Харесвам работата, като консултант недвижими имоти, заради интензивността на работа и комуникацията с различни клиенти. През годините съм се занимавала с всички типове имоти, но като специалист се определям в областта на продажбата на имоти в строеж. Перфекционист съм в работата си, както с клиентите, така и с колегите ми.  

В екипа на Arco Real Estate е от 2015 г. През януари 2023 г., Антония печели отличието за "Брокер на годината" за 2022г. 

   

 

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени