Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
С. Цонев
С това писмо искам да изкажа своите благодарности за работата на г-жа Даниела Вачева, консултант жилищни имоти в Arco Real Estate офис Парадайс за оказаното съдействие и помощ при покупка на жилище. Г-жа Вачева подходи по професионален начин и подкрепи нашите усилия за закупуване на апартамент с търсените от нас параметри. От началото до края на успешно прилючилата сделка г-жа Вачева спечели доверието ми и съм изключително доволен от цялостната работа свършена от нея.

Даниела Вачева

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+ 359 894 505 538
Автобиография
Аз съм Даниела Вачева и съм тук, за да Ви спестя време и да Ви предложа най-подходящия за Вас имот според търсенето и нуждите, които имате, на най-добрата цена или пък да Ви съдействам да продадете своя имот, при условията, при които бихте желали.
 
Имам 22 години опит в сферата на недвижимите имоти, благодарение на които бързо вниквам в това, което Вие търсите, разбирам Вашите цели и намирам точния път да Ви помогна да ги постигнете, с минимално усилие от Ваша страна.
 
Моите клиенти често стават и мои приятели, обръщат се отново към мен за съдействие и ме препоръчват. Причината да правят това е, че аз ги съпровождам в целия процес на покупка или продажба на имот, като им разказвам за всяка стъпка, която предстои и съдействам за разрешаването на всеки проблем, както и за отработването на всеки детайл в сделката.
 
Трудно ми е да говоря сама за себе си, но моите колеги и клиенти казват, че могат да разчитат във всяко отношение на мен, че съм точна и коректна, и успявам да намеря подход във всяка ситуация.
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени