Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Ивиана Младенова-Георгиева
Уважаеми г-н Василев,

Бих желала от мое име и от името на съпругът ми Радослав Георгиев, да изразя огромната си благодарност и признателност към вашата служителка Даниела Вачева, благодарение на която в рамките само на един месец намерихме и вече изповядахме сделката за първото ни семейно жилище. Г-жа Вачева е прекрасен професионалист, който умело разбира желанията на клиентите си и с ловкост и чувство към ситуациите и детайлите успява за отрицателно време да сключи желата сделка.

Предвид на горното, считаме че притежавате ценен служител с изразен професионализъм и нюх към бизнеса.

В бъдеще при покупката на следващи недвижими имоти, със сигурност ще се обърнем отново към Вас.

От Ивиана Младенова-Георгиева
гр. София
Дата: 26.11.2021г.
Владислав Илиев
Здравейте, г-н Василев,

В качеството си на купувач и Ваш клиент бих искал да изкажа своята благодарност към Вас, Вашият екип и в частност към Даниела Вачева - консултант недвижими имоти от офис Парадайс.

Даниела Вачева прояви изключителен професионализъм, търпение и специален подход към нас при избора ни на ново жилище.
Благодарение на нейните професионални умения и съвети през всичките етапи, от търсенето до сделката, успяхме да закупим нашият желан дом.

Предвид по-горе изложената информация с удоволствие и без капка колебание бихме препоръчали на наши колеги, познати и приятели услугите на Даниела Вачева.

Още веднъж Ви благодарим и не спирайте да бъдете такива професионалисти, каквито сте.

Аз и моята партньорка желаем успех на целия Ви екип.

Поздрави,
Владислав Илиев
Кристина Ковачева
Бих искала да изразя своята благодарност към г-жа Даниела Вачева - е част от екипа на ARCO REAL ESTATE офис Парадайс.Срещнах разбиране, търпение и съдействие във всеки един етап от процеса. Радвам се, че тя беше човекът, на когото попаднах в този важен и нелек момент.

Взаимната ни работа беше удоволствие за мен!


23.11.2020
Кристина Ковачева
С. Цонев
С това писмо искам да изкажа своите благодарности за работата на г-жа Даниела Вачева, консултант жилищни имоти в Arco Real Estate офис Парадайс за оказаното съдействие и помощ при покупка на жилище. Г-жа Вачева подходи по професионален начин и подкрепи нашите усилия за закупуване на апартамент с търсените от нас параметри. От началото до края на успешно прилючилата сделка г-жа Вачева спечели доверието ми и съм изключително доволен от цялостната работа свършена от нея.

Даниела Вачева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 538
Автобиография
Аз съм Даниела Вачева и съм тук, за да Ви спестя време и да Ви предложа най-подходящия за Вас имот според търсенето и нуждите, които имате, на най-добрата цена или пък да Ви съдействам да продадете своя имот, при условията, при които бихте желали.
 
Имам 22 години опит в сферата на недвижимите имоти, благодарение на които бързо вниквам в това, което Вие търсите, разбирам Вашите цели и намирам точния път да Ви помогна да ги постигнете, с минимално усилие от Ваша страна.
 
Моите клиенти често стават и мои приятели, обръщат се отново към мен за съдействие и ме препоръчват. Причината да правят това е, че аз ги съпровождам в целия процес на покупка или продажба на имот, като им разказвам за всяка стъпка, която предстои и съдействам за разрешаването на всеки проблем, както и за отработването на всеки детайл в сделката.
 
Трудно ми е да говоря сама за себе си, но моите колеги и клиенти казват, че могат да разчитат във всяко отношение на мен, че съм точна и коректна, и успявам да намеря подход във всяка ситуация.
© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени