Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Мирослав Некезиев
Радвам се, че се запознахме днес, бих искал отново да изразя нашата благодарност за съдействието по сделката за придобиване на апартамента за маркетинг кампанията на МЕТРО в комлекс „Голдън Хермес“!
Както и да благодаря за професионалната на работа от страна на Веселин, който ни съдейства през всички етапи!
Irina Bernhardt
Здравейте,
Исках да купя имот в България. Посъветвах се с Веселин Маринов с офиса на Арко Недвижими имоти в Слънчев бряг и бях много доволна от работата си с него. В първия момент видях един човек, който разбираше от бизнеса си, работеше с уважение, а ние получихме отговори на всички наши въпроси, предостави ни и ни показа няколко имота, като ни показваше всички тяхни плюсове и минуси, чувствахме, че иска да ни помогне - да получим това, от което се нуждаем.
Ирина (Германия)
23.07.2018
Григорий Хайлов
Аз съм Григорий Хайлов от Ирландия.
Имам добро обслужване от Вашата компания за закупуване на апартамент в България! Васелин Маринов е много добър човек и специалист! Много добър професионалист! Ние имаме много добър опит и уважение към вашата компания! Аз ще Ви препоръчам на моите приятели, за продажба и закупуване на къщи и апартаменти в България! Благодаря. Пази се.
на Ваше разположение
Григорий Хайлов
24.07.2018
Грегъри
Аз съм Грегъри гражданин на Ирландия!
Искам да изразя моята голяма благодарност към вашия екип в лицето на благородния Васелин! Той спомогна изключително бързо и качествено да организира сделка за закупуване и декориране на семейната ми собственост в красивата страна България! С голямо внимание и грижа е организирал среща и юридическа помощ за покупка на апартаментите в района Златни пясъци! Благодаря на всички, които участваха в процеса на реализирането на сделката и продажбата на недвижими имоти! Много се възхищавам от всички членове на екипа на Arco Real Estate! Много ви благодаря Васелин! На един голям специалист и приятел! Благодаря ви за всичко! Всичко най-хубаво ви желая късмет и успех в тази благородна кауза!
25.07.2018
Фиона и Ноел Бърн
Бих искал всеки, който се инвтересува от закупуването на имот, да знае колко доволни сме от услугта предоставена ни от Веселин Маринов. През цялото време той се държеше с нас много професионално и приятелски. Винаги беше точен и коректен при нашите срещи.

Имам чувството, че Веселин, надмина нашите очаквания, в процеса на нашето настаняване, като отогваряше на нашите въпроси и ни съдействаше, без да ни кара да чувстваме, че го приетесняваме.

Силно препоръчваме услугите му на всеки, който има нужда от подобни услуги.
13.07.2018
Анатолий, Киев
Искам да благодаря на ръководството на Arco Real Estate в България за внимателна политика за работа с клиенти, особено с пенсионерите. Отделно бих искала да изкажа своята благодарност към ръководителя на офис в Слънчев бряг, Веселин Маринов за неговото внимание, хуманност и професионализъм, които ние почувствахме през едната седмица в която работехме заедно.
19.07.2017

Веселин Маринов

Позиция
Мениджър Ваканционни Имоти
Телефон
+359 894 505 788
Автобиография

Веселин Цветанов Маринов - ваканционни имоти в Arco Real Estate. Образование Висше – Бакалавър Счетоводство и контрол в С.А „Д.А. Ценов“ Свищов.  В момента изучава Магистратура – Межународен Бизнес в НБУ.

Започва работата си в областта на недвижими имоти през 2009 г. като брокер, а в последствие като мениджър продажби. Специалист при продажбата на ваканционни имоти по българското черноморие. През годините реализира успешни сделки с клиенти от чужбина (Англия и Русия).

Част от екипа на Arco Real Estate от март 2017 г.

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени