Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Йоана Георгиева Стоянова Атанасова
Уважаеми Г-н Василев,

Бих искала да ви благодаря за изключителната работа, която ARCO REAL ESTATE свърши при продажбата на къщата ми в България. И в частност вашият брокер Цветомир Ангелов. Живеейки в Австралия, за мен беше предизвикателство да продам семейна къща, която изискваше много документи и бюрокрация, включително актуализиране на всички документи: нотариални, строителни, архитектурни, данъчни и други. Въпреки това, имах късмета случайно да попадна на Цветомир Ангелов. Нищо случайно няма! В последствие, чрез пълномощно му гласувах доверие, което не на всеки мога да имам и то без да се познаваме на живо. Общувахме само по телефона.

Той се зае с продажбата на къщата ми. Направи много добра маркетинг стратегия и резултатът не закъсня. Имахме купувач.

Винаги ме информираше и консултираше за всичко, беше изключително полезен и търпелив с мен. Работейки по имейл и по телефона с трудни задачи, дори и в извън работно време, като създаване на банкова сметка, управление на всички плащания, държавни институции и действайки като мой законен представител в България по време на целия процес. Той не само постигна страхотна цена за къщата, но също така се занимаваше с адвокати, държавни служители, банки, потенциални купувачи и понякога дори със собственото ми семейство. Не би било възможно да направим всичко това, без негова помощ и всичко това от другия край на света. Сега, след като целият процес приключи успешно, въпреки страшно многото документация, която спъваше сделката, искам да дам най-силната си препоръка. Много се радвам да подкрепя публично вашата агенция и в частност брокера Цветомир Ангелов. Препоръчвам с чиста съвест този честен брокер! Със сигурност ще използвам услугите ви отново, ако възникне необходимост в бъдеще.

С уважение, Йоана Георгиева Стоянова Атанасова
Сирма Денчева
Здравейте,
Бих искала да споделя отличните си впечатления от г-н Цветомир Ангелов, брокер от „Арко Имоти“ – офис „Парадайс“. Благодарение на неговата ангажираност към работата, коректност и проявеното внимание и разбиране към всеки детайл от процеса по покупко-продажба на жилищни имоти, закупих мечтания си дом! Също така, с негово съдействие осъществих и други жилищни сделки, напълно безпроблемно и в кратки срокове. Радвам се, че избрах „Арко Имоти“ и попаднах на изключителен професионалист в лицето на г-н Ангелов, когото бих препоръчала на всеки, който има нужда от доказан специалист в областта на недвижимите имоти.

Поздрави,
Сирма Денчева
Мария Сивенова
През 2021г., Февруари месец, реших да си закупя жилище. Във връзка с това се запознах с г-н Цветомир Ангелов – брокер в „АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ“. Ангелов ми разясни всички детайли относно жилището, което искам да закупя и ми оказа пълно съдействие за това. Цветомир Ангелов притежава отлични умения и познания в професионалната си сфера, изключително компетентен е в дадената област, проявява огромен ентусиазъм за работа, отговорен към подставените му задачи, винаги стремящ се за постигане на най-високи цели в полза на клиента. Препоръчвам на всички клиенти, търсещи качествена и срочно свършена работа да се обърнат към Цветомир Ангелов - брокер в „АРКО РИЪЛ ЕСТЕЙТ“. Аз изказвам огромната си благодарност и признателност за пълното му съдействие от негова страна, благодарение на което закупих възможно най-подходящото жилище.

Мария Сивенова
Александър Такев
Здравейте господин Василев,

За втори път се възползвахме от услугите на Вашата агенция. Преди около месец успяхме да продадем апартамент, благодарение на Arco Real Estate и неотлъчната помощ и консултация на Цветомир Ангелов, както и на ангажираните колеги в офиса до МОЛ "Парадайз". Благодаря Ви отново, за лоялността, професионализма и адекватната оценка, както на пазарното състояние, така и на набора на клиенти (в лицето на купувачи), които дойдоха на оглед и ако не ме лъже паметта, първият капарира апартамента.
Персонална похвала към Цветомир, с навременните отговори на поставените въпроси (от моя и от страна на купувача).

Със сигурност, при желание от страна на наши познати, или бъдещи мои инвестиции в сферата на недвижимото имущество, ще се възползвам от услугите на Вашата агенция или ще препоръчам ваш консултант.

С уважение,
Александър Такев
Семейство Такеви
Здравейте господин Василев,

Аз и жена ми, сме едни от хората, които се възползваха от услугите на Вашата агенция. Преди около два месеца успяхме да се сдобием с жилище, благодарение на Arco Real Estate и неотлъчната помощ и консултация на Цветомир Ангелов.

Започнахме да търсим в началото на 2018-та, като Цветомир успя да ни организира среща с представители на банки, да разясни как стоят нещата относно цялостния процес при търсене на жилище до финализиране на покупко-продажбата.
В този ред на мисли, желая да отправя писмена похвала и препоръка към вашият служител. Нивото му на професионализъм е изключително. Дори в извън работно време на фирмата, връщаше обаждания, коментирахме имоти и консултирахме ситуациите, в които попадаме като желаещи да закупят. Оценката и мнението му за разглежданите имоти доведе до финализиране на процеса, благодарение на усилията положени от Цветомир и колегите му от Офис Парадайс.

Благодарим за ангажираността, лоялността и професионализма както и на Цветомир, така и на всеки един служител на Arco Real Estate. Щастливи сме, че решихме да използваме услугите на Вашата агенция.

С уважение,
Семейство Такеви, горди собственици на имот в полите на Витоша.

ПП. Успехи за напред и все повече финализирани сделки.

Д-р Орлин Филипов
Настоящата Препоръка се издава на господин Цветомир Ангелов, завършил НАТФИЗ със специалност Актьорско майсторство, служител на Арко имоти ЕООД.
В продължение на една година имах контакти с господин Цветомир Ангелов, в качеството му на представител на фирма за недвижими имоти Арко имоти ЕООД, във връзка с продажбата на два мои лични имота – панелен апартамент в София и вила.
С настоящото изразявам своята непоколебима вяра и твърдо убеждение във високите морални качества на господин Цветомир Ангелов, както и неговия изтънчен психологизъм и висок професионализъм на успешен търговец на недвижими имоти, а не на последно място и неговите качества на отличен актьор и пленително присъствие на екрана на национални филмови суперпродукции.
Във връзка с гореизложеното, в условията на днешното време, когато е трудно да препоръча някого, препоръчвам господин Цветомир Ангелов, като човек с високи морални и положителни личностни качества.

Д-р Орлин Филипов, дм
Боряна Петрова
Изказвам своята огромна благодарност към брокер Цветомир Ангелов,който ми помогна в покупката на моето жилище.
Това е един коректен и отзивчив човек.Запознат много добре със своята работа,точен и всеотдаен.
Пожелавам му много успехи и да продължава да бъде толкова добър професионалист!

Боряна Петрова

21.09.2018
Стефан Узунов
Здравейте.
Бихме желали да споделим отличните си впечатления от вашия брокер Цветомир Ангелов.
Приятно изненадани сме от адекватното му отношение. От самото начало подходи много професионално към специалните ни изисквания, което ни спести много време.
Рядко попадаме на брокер като него - компетентен, премерен и изцяло ангажиран с това да подбере точните предложения за нас.
През цялото време го усещахме като съмишленик и като човек, на който категорично можем да разчитаме за правилна преценка и ориентир в сложния за нас процес на покупка на имот.
Без колебание бихме го препоръчали на наши приятели и бихме търсили услугите му отново.
Поздрави!
Стефан Узунов.
19.08.2018
Габриела Андонова
Казвам се Габриела Андонова, днес финализирахме сделка с имот в кв. Студентски град и искам да благодаря на агенцията Ви и на Цветомир за адекватното и бързо развитие по въпроса.
След като няколко месеца безуспешно търсех апартамент, имах късмета да попадна на Цветомир.
Първото ми впечатление беше професионализмът, с който подходи, а именно- беше подготвил предварително и напечатал върху хартия информацията, която на най- базово ниво ме интересува като купувач на дадения имот.
18.07.2018

Цветомир Ангелов

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 920
Автобиография

Висшето си образование завършвам в НАТФИЗ „Кр.Сарафов” 2010г.

Основно се занимавам с актьорска дейност. Част от екипа на ТВ продукцията „Аламинут”. След което, решавам да премина от другата страна на камерата и започвам работа като Кастинг директор в продуцентска компания. Следва натрупан опит и в рекламата, работейки в рекламна агенция, като Продуктов мениджър.

Към бизнеса с недвижими имоти решавам да се насоча, от интерес към този вид търговия, който е висока летва и неизчерпаем източник на динамика и емоция. Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2017 г.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени