Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Семейство Такеви
Здравейте господин Василев,

Аз и жена ми, сме едни от хората, които се възползваха от услугите на Вашата агенция. Преди около два месеца успяхме да се сдобием с жилище, благодарение на Arco Real Estate и неотлъчната помощ и консултация на Цветомир Ангелов.

Започнахме да търсим в началото на 2018-та, като Цветомир успя да ни организира среща с представители на банки, да разясни как стоят нещата относно цялостния процес при търсене на жилище до финализиране на покупко-продажбата.
В този ред на мисли, желая да отправя писмена похвала и препоръка към вашият служител. Нивото му на професионализъм е изключително. Дори в извън работно време на фирмата, връщаше обаждания, коментирахме имоти и консултирахме ситуациите, в които попадаме като желаещи да закупят. Оценката и мнението му за разглежданите имоти доведе до финализиране на процеса, благодарение на усилията положени от Цветомир и колегите му от Офис Парадайс.

Благодарим за ангажираността, лоялността и професионализма както и на Цветомир, така и на всеки един служител на Arco Real Estate. Щастливи сме, че решихме да използваме услугите на Вашата агенция.

С уважение,
Семейство Такеви, горди собственици на имот в полите на Витоша.

ПП. Успехи за напред и все повече финализирани сделки.

Д-р Орлин Филипов
Настоящата Препоръка се издава на господин Цветомир Ангелов, завършил НАТФИЗ със специалност Актьорско майсторство, служител на Арко имоти ЕООД.
В продължение на една година имах контакти с господин Цветомир Ангелов, в качеството му на представител на фирма за недвижими имоти Арко имоти ЕООД, във връзка с продажбата на два мои лични имота – панелен апартамент в София и вила.
С настоящото изразявам своята непоколебима вяра и твърдо убеждение във високите морални качества на господин Цветомир Ангелов, както и неговия изтънчен психологизъм и висок професионализъм на успешен търговец на недвижими имоти, а не на последно място и неговите качества на отличен актьор и пленително присъствие на екрана на национални филмови суперпродукции.
Във връзка с гореизложеното, в условията на днешното време, когато е трудно да препоръча някого, препоръчвам господин Цветомир Ангелов, като човек с високи морални и положителни личностни качества.

Д-р Орлин Филипов, дм
Боряна Петрова
Изказвам своята огромна благодарност към брокер Цветомир Ангелов,който ми помогна в покупката на моето жилище.
Това е един коректен и отзивчив човек.Запознат много добре със своята работа,точен и всеотдаен.
Пожелавам му много успехи и да продължава да бъде толкова добър професионалист!

Боряна Петрова

21.09.2018
Стефан Узунов
Здравейте.
Бихме желали да споделим отличните си впечатления от вашия брокер Цветомир Ангелов.
Приятно изненадани сме от адекватното му отношение. От самото начало подходи много професионално към специалните ни изисквания, което ни спести много време.
Рядко попадаме на брокер като него - компетентен, премерен и изцяло ангажиран с това да подбере точните предложения за нас.
През цялото време го усещахме като съмишленик и като човек, на който категорично можем да разчитаме за правилна преценка и ориентир в сложния за нас процес на покупка на имот.
Без колебание бихме го препоръчали на наши приятели и бихме търсили услугите му отново.
Поздрави!
Стефан Узунов.
19.08.2018
Габриела Андонова
Казвам се Габриела Андонова, днес финализирахме сделка с имот в кв. Студентски град и искам да благодаря на агенцията Ви и на Цветомир за адекватното и бързо развитие по въпроса.
След като няколко месеца безуспешно търсех апартамент, имах късмета да попадна на Цветомир.
Първото ми впечатление беше професионализмът, с който подходи, а именно- беше подготвил предварително и напечатал върху хартия информацията, която на най- базово ниво ме интересува като купувач на дадения имот.
18.07.2018

Цветомир Ангелов

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 920
Автобиография

Висшето си образование завършвам в НАТФИЗ „Кр.Сарафов” 2010г.

Основно се занимавам с актьорска дейност. Част от екипа на ТВ продукцията „Аламинут”. След което, решавам да премина от другата страна на камерата и започвам работа като Кастинг директор в продуцентска компания. Следва натрупан опит и в рекламата, работейки в рекламна агенция, като Продуктов мениджър.

Към бизнеса с недвижими имоти решавам да се насоча, от интерес към този вид търговия, който е висока летва и неизчерпаем източник на динамика и емоция. Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2017 г.

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени