Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Център
Отзиви от доволни клиенти
Диан Петков
Здравейте,
Ползвах услугите на Вашата агенция за закупуване на апартамент в Пловдив.
Брокерът към когото се обърнах е Росица Борисова. Искам да изкажа благодарност за отзивчивостта и професионализма ѝ.
Росица знаеше критериите на моето търсене, както и предпочитаните райони. Първият оглед, който направихме заедно не отговаряше изцяло на търсенето ми, дори отидох доста скептичен на сградата, която тя ми предложи, но реших да уважа предложението ѝ.
След огледа тя ми каза всички доводи и плюсове на посочената от нея сграда и апартамент. Беше направила анализ на апартаментите и цените в района и възвръщаемостта на инвестицията. Ориентира ме в цените за наеми и разходите, които ще направя. Беше говорила с банка и ми показа план и кредит, които ме устройваха идеално.
Не стигнахме до втори оглед. Закупих два апартамента в сградата която тя ми показа.
Благодарение на професионализма и сърдечното ѝ отношение се сдобих и с подарък от инвеститора /допълнителна изба/ .
Сега продавам старото си жилище отново с нея!
Препоръчвам я на мои познати, които имат нужда от този тип услуга!
Росица промени коренно мнението ми за брокерите и агенциите в България.

Поздрави,
Диан Петков
Павел Гошев
Бих желал да изкажа благодарност на Вашият служител РОСИЦА БОРИСОВА. Благодарение на огромният опит и завиден професионализъм, които тя притежава, както и възможността за решаване на заплетени ситуации и тежки преговори, между страните намерихме перфектният офис в град Пловдив, който да отговаря на високите критерии на дружеството, което представлявам за разрастването му и превръщането му в национална структура. Г-жа Борисова притежава безгранично търпение и отзивчивост, които са рядко срещани. Несъмнено тя е основната причина да успеем, да финализираме преговорите за дългосрочното наемане на така желаният от нас офис. В дългата ни практика и опит с наемането на редица различни обекти в град София, не сме водили по-сложни и тежки преговори, които не биха достигнали крайна фаза и сделка, без непрестанното консултиране и съдействие при възникващите проблемни ситуации с наемодателите. С радост бих препоръчал на всеки, при необходимост да използва нейната помощ и знания в областта. Именно поради тази причина държахме да продължим съвместната си работа и по наемането на апартамент в центъра на Пловдив, който да е на пешеходно разстояние от новият ни офис. Безграничният професионализъм, който притежава спомогна за максимално бързото намиране и финализиране и на тази сделка. Желая да изкажа също така и огромното си разочарования, че няма как да продължим съвместната ни работа по намиране на офис площи в градовете Стара Загора, Бургас и Варна, което предстои на компанията до края на годината.
Истинско щастие е за всеки работодател да притежава такъв служител.

Росица Борисова

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 32 655 075
+359 893 412 185
Автобиография

Росица Борисова е завършила Пловдивският Университет Паисий Хилендарски със специалностите Счетоводство и Контрол и Маркетинг. Основният й опит е в сферата на маркетинга и продажбите като е дългогодишен служител на строително-инвестиционна компания Язов ООД в Пловдив, в отдела Обслужване на клиенти, както и Организатор на Немския Коледен Базар в Пловдив. Занимава се изцяло с посредничество при сделки с недвижими имоти през последните години.

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени