Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Център
Отзиви от доволни клиенти
д-р Георги Нанов
Уважаеми г-н Василев,

Искам да изкажа благодарностите си за отношението, което получих от Росица Борисова и Валя Маринчешка в офиса на ARCO REAL ESTATE в Пловдив. Те предоставят компетентно мнение и са наясно с динамиката на имотния пазар. Още с първото ми идване бях уведомен какво да очаквам за имота, който исках да продам. Даден ми беше ориентировъчен срок от 2 месеца, който също беше спазен.Това, което най-много ме впечатли, е че за тях е най-важно клиентът да бъде удовлетворен и да бъде запазен неговия интерес, а не да има прибързана продажба.

С уважение,

д-р Георги Нанов
Васил Попов
Здравейте,

Искам да изкажа голямата си благодарност към Росица Борисова.

Тя ми помогна да продам имот в
Стария град, с който се “мъчех” дълги години /повече от осем/!
Благодарение на нея, нейното търпение, професионализъм и компетенция стигнахме до сделка, след десет месеца подготвяне и оправяне на документи!

Благодаря ти за всичко, Роси !!!
Виолета Профирова
Здравейте,

Бих искала да изкажа моето удовлетворение от запознанството и работата ми с Росица, в допълнение и с Ася. Те ми помогнаха изключително много с професионалното си отношение, точна техническа информация и човешки съвети. Така взех информирано решение за покупка на имот в Point Avenue. Процесът по подписване на предварителния договор, както и самия договор бяха много прозрачни, без да оставят и грам съмнение в почтенността на сделката. За мен това беше решаващо, тъй като дни преди това имах среща с други инвеститори и предложените условия там бяха комични. На всички мои въпроси преди и след подписване на предварителния договор получих подробни отговори и съдействие във всички последвали дейности по имота. С удоволствие контактувам с Роси, тя е изключително добре подготвен професионалист, а освен това е винаги позитивна и приятелски настроена. Бих я потърсила отново за бъдещи проекти.

С уважение,
Виолета Профирова
Мария Йончева
Здравейте,

Обърнах се към офиса на ARCO REAL ESTATE в Пловдив във връзка с покупка на апартамент в Point Avenue.

Благодаря на Ася Куцева и Росица Борисова за отзивчивостта и компентността!

Изборът на дом е сложен и емоционален процес с много въпроси.
Ася и Росица ме подкрепяха на всяка стъпка, съдействаха ми с информация и обективна преценка.
Регулярен контакт поддържам с Ася. Комуникацията ни е лека и приятна - тя винаги е на разположение и в чудесно настроение!

Желая им здраве и успехи! Препоръчвам ги на близки и познати с удоволствие!

Мария Йончева
Атанас Авков
Привет,

За мен е удоволствие да споделя емоциите и “вкусът” от работата ми с вас.
Може би е добър момент да ви дам и кратко инфо за моя бекграунд. Аз съм сред победителите в касацията топ софтуерни специалисти на България за 2020 и по настоящем асосиът мениджър в межународна корпорация.

За мое щастие ще ви дам един обективен и много позитивен фийдбек :)

Процесът беше страшно гладък. През цялото време Ася ми даваше информация и се съобразяваше с моите ангажименти и условия. Бих добавил, че не не съм срещал по - позитивни и усмихнати хора от Ася и Роси. Нивото на професионализъм надмина очакванията ми в пъти. Имам няколко покупки на имоти зад гърба си, но работата с Ася и Роси някак си те кара да се чувстваш спокоен и сигурен - някак си вкусът на професионализма се усеща във всеки детайл. Доброто име на компанията ви се гради от служители като тях, отдадени на работата и винаги на разположение с нагласата да помогнат и да консултират клиентите.
Във целия процес нито един път не усетих напрежение нито тревога, напротив през цялото време бях сигурен и уверен и усещах Ася и Роси, като партньори.

Самият избор на имот в Point Avenue а не в друг комплекс и други подобни апартаменти в близост беше заради прекрасното отношение на Ася и Роси.
Не мисля, че бих могъл да имам по-добър експириънс при имотна сделка от този който ми осигурихте. Страхотна работа :) бих се радвал и за в бъдеще да работим заедно.

Ако всички консултанти на пазара бяха като Ася и Роси, щяхме да живеем в една утопия :)

Ако имате въпроси оставам на разположение.

Хубав и усмихнат ден :)
Адем Ердинч Осман
Здравейте,

Запознахме се с Ася и Роси в юни 2020г. когато искахме да купуваме апартамент за нашето семейство. Ние почнахме да живеем в Пловдив от 2018г. и дойдохме от Измир. И двете дами ни помогнаха много за да си намерим подходящ апартамент, но тогава не можахме да приключим купуването. Точно след една година като се обадих на Ася за апартамент тя веднага ме позна и ми показа апартамента който гледахме първия път. Обясниха ни каквото е нужно и ни изясниха абсолютно всичко. Без проблем, без въпроси, със радост подписахме договора благодарение за тях. Много съм щастлив че съм се срещал с тях и с ARCO REAL ESTATE.

Благодаря ви много

Адем Ердинч Осман
Слав Караславов
Здравейте, дами

Искам да ви благодаря за прекрасната работа, която свършихме заедно по закупуването на апартамента в Point Avenue Plovdiv :). Още от първия разговор бяхте много отзивчиви, като се уговаряхме, кога да дойда, тъй като пътувах от София :).

На самия оглед бяхте супер любезни и макар и да имаше препятствия по стълбите (скелета), залягахте с нас да се качим заедно до апартамента да го разгледаме. Това, което ми направи също хубаво впечатление, беше че ни оставихте на спокойствие да разгледаме жилището и сами да си създадем представа дали ни харесва или не.

След като харесахме жилището бяхте мега любезни да ни обясните всичко, необходимо, за което питахме в многобройните разговори, които проведохме. Бяхте супер услужливи и покрай избора на паркомясто и покрай всички допълнителни разговори и посещения, които направихме като винаги бяхте до нас, когато искахме да видим нещо по сградата ( дори и на студа).

Много е готино да работиш с готини и усмихнати хора, като вас. Продължавайте в същия дух да помагате на хората да намират мечтаните жилища :).

Успех !

Поздрави
Слав

Валя Георгиева
Първият ми контакт с агенцията се осъществи в един петъчен следобед. Позвънях на посочения телефон и за кратко време получих повече от необходимата информация, която ми бе необходимаза апартаменти в сграда Point Avenue, придружена с изключително ведро и отзивчиво настроение.
На много други места съм се сблъсквала с апатично поведение и прикриване на информация, до среща на живо. Това ме мотивира да си насроча среща за оглед още в първия възможен момент на следващата седмица. При извършения оглед получихме обилна информация за състоянието на строителството, предвижданите материали и подобрения, предимства и недостатъци на предлаганите апартаменти. На отправени въпроси към инвеститора, също получихме бърз и адекватен отговор, осъществен от Роси и Ася. Това бе достатъчно да взема решение, че тук е мястото и това са хората, на които мога да доверя средствата си и да се сдобия с апартамент.
Измерих разстоянието до "Цар Симеоновата градина" и то се оказа между 2 и 3 минути, в замисимост от бързината, до самата градина. Пристъпихме към оформянето на предварителен договор. Той бе изготвен изцяло в предварително указаните срокове, като получих достатъчно време, за да се запозная със съдържанието му, както и достъп до адвокат на агенцията, който да ми изясни всички въпросителни. В уреченият ден, подписах предварителен договор, като отново получих достатъчно време да го изчета целия, а и отново бе цялостно отговорено на всичките ми въпроси.
Горещо препоръчвам покупка на апартамент в проект Point Avenue, а работата с агенцията бе истинско удоволствие и за най-претенциозния вкус.

С уважение : Валя Георгиева
Диан Петков
Здравейте,
Ползвах услугите на Вашата агенция за закупуване на апартамент в Пловдив.
Брокерът към когото се обърнах е Росица Борисова. Искам да изкажа благодарност за отзивчивостта и професионализма ѝ.
Росица знаеше критериите на моето търсене, както и предпочитаните райони. Първият оглед, който направихме заедно не отговаряше изцяло на търсенето ми, дори отидох доста скептичен на сградата, която тя ми предложи, но реших да уважа предложението ѝ.
След огледа тя ми каза всички доводи и плюсове на посочената от нея сграда и апартамент. Беше направила анализ на апартаментите и цените в района и възвръщаемостта на инвестицията. Ориентира ме в цените за наеми и разходите, които ще направя. Беше говорила с банка и ми показа план и кредит, които ме устройваха идеално.
Не стигнахме до втори оглед. Закупих два апартамента в сградата която тя ми показа.
Благодарение на професионализма и сърдечното ѝ отношение се сдобих и с подарък от инвеститора /допълнителна изба/ .
Сега продавам старото си жилище отново с нея!
Препоръчвам я на мои познати, които имат нужда от този тип услуга!
Росица промени коренно мнението ми за брокерите и агенциите в България.

Поздрави,
Диан Петков
Павел Гошев
Бих желал да изкажа благодарност на Вашият служител РОСИЦА БОРИСОВА. Благодарение на огромният опит и завиден професионализъм, които тя притежава, както и възможността за решаване на заплетени ситуации и тежки преговори, между страните намерихме перфектният офис в град Пловдив, който да отговаря на високите критерии на дружеството, което представлявам за разрастването му и превръщането му в национална структура. Г-жа Борисова притежава безгранично търпение и отзивчивост, които са рядко срещани. Несъмнено тя е основната причина да успеем, да финализираме преговорите за дългосрочното наемане на така желаният от нас офис. В дългата ни практика и опит с наемането на редица различни обекти в град София, не сме водили по-сложни и тежки преговори, които не биха достигнали крайна фаза и сделка, без непрестанното консултиране и съдействие при възникващите проблемни ситуации с наемодателите. С радост бих препоръчал на всеки, при необходимост да използва нейната помощ и знания в областта. Именно поради тази причина държахме да продължим съвместната си работа и по наемането на апартамент в центъра на Пловдив, който да е на пешеходно разстояние от новият ни офис. Безграничният професионализъм, който притежава спомогна за максимално бързото намиране и финализиране и на тази сделка. Желая да изкажа също така и огромното си разочарования, че няма как да продължим съвместната ни работа по намиране на офис площи в градовете Стара Загора, Бургас и Варна, което предстои на компанията до края на годината.
Истинско щастие е за всеки работодател да притежава такъв служител.

Росица Борисова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0893 412 185
Автобиография

Росица Борисова е завършила Пловдивският Университет Паисий Хилендарски със специалностите Счетоводство и Контрол и Маркетинг. Основният й опит е в сферата на маркетинга и продажбите като е дългогодишен служител на строително-инвестиционна компания Язов ООД в Пловдив, в отдела Обслужване на клиенти, както и Организатор на Немския Коледен Базар в Пловдив. Занимава се изцяло с посредничество при сделки с недвижими имоти през последните години.

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени