Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Николета Станчева и Жером Боден
Господин Василев,

Позволявам си да се обърна към Вас относно съвместната ни работа с госпожа Венета Христова.
Повече от половин година търсихме подходящото за нас жилище, като основното ни изискване бе:
-локация с изградена инфраструктура;
- сграда, построена от надежден строител, отговаряща на съответните строителни норми, в добро състояние, с контролиран достъп;
- тристаен апартамент с размер на стаите, който да позволява безпрепятственото поставяне на спалня и гардероб (и без да е необходимо да се достига до тях, пълзейки-виждам усмивката Ви, но ние и това видяхме).

И така, оказахме се в неочаквано за нас приключение, по време на което работихме с две други агенции (няма да споделям опита си, опитвайки се да запазя добрия тон, а и не това е целта на писмото ми до Вас). Но накратко - така и не успяхме за това време да открием апартамент, който поне отчасти да се доближава до желаното от нас.

По препоръка се обърнахме към Вашата агенция. И имаме удоволствието да работим с госпожа Венета Христова - един изключителен професионалист (адмирации за което), но едновременно с това невероятно топъл човек (намери начин да ни окуражи след този толкова дълъг период на разочарование в търсенето ни на дом за нас).
По-долу си позволявам да цитирам най-важните за мен моменти в съвместната ни работа, които доведоха до покупка на желаното жилище:

1. Първа среща, на която уточнихме до последния детайл това, което очакваме от бъдещия си дом.
2. Още на следващия ден получих подробен списък с апартаменти, отговарящи на зададените от нас критерии. Това, което силно ме впечатли - към всеки апартамент имаше подробно описание, изготвено от нея, което точно показваше кое отговаря на критериите ни и кое не (било то етаж, локация, разположение ).
2. Всеки ден имах обратна връзка от нея, постоянно уточнявахме подробностите, така че визитите ни да са максимално успешни ( без загуба на време и за двете страни).
3. При всички огледи е отговаряла на всички поставени от нас въпроси (детайлно познаване от нейна страна на предлагания имот). Дори е подсказвала въпроси, за които ние не бихме се досетили, а са важни (като наличието на училище или детска градина).
4. След избора ни на жилище Венета фасилитира целия процес (предоставяне на необходимата документация на нашия адвокат, организиране на среща с банката), като всичко това в изключително бърз срок! Винаги е насреща за всякакви въпроси (без значение колко глупави са те от наша страна).

Сигурна съм, че пропускам още много неща, които заслужават да бъдат споменати.

В заключение бих искала да споделя с Вас, господин Василев, най-важното за нас в работата ни с Венета.

Благодарение на нея, ние намерихме дом за нас, не просто жилище. Тя е човек, който винаги усещаше кога да ни остави насаме, за да обсъдим нещо помежду ни, но и кога да насочи вниманието ни към определен детайл. Създаде у над усещане за сигурност и доверие, което при такива сериозна стъпка като купуването на жилище е наистина решаващо!
Професионалните й качества са неоспорими - бързина, ефикасност, гъвкавост, добро познаване включително на законодателството, невероятно коректно отношение, винаги на разположение с адекватен отговор и консултация!

Разчитаме на нея за успешното финализиране на процеса.
И от сърце й пожелаваме още повече професионални и лични успехи!


Благодаря Ви за отделеното внимание!
Оставам на Ваше разположение!

Поздрави,

Николета Станчева
Жером Боден

Александър Райков
Уважаеми г-н Василев,Пиша Ви във връзка с наскоро приключилата продажба на жилището ми в София, кв. Изток, ул. Чарлз Дарвин 25, ет.19, ап. 76, за да изкажа най-искрена благодарност за отлично свършената работа от страна на вашия консултант г-жа Венета Христова и за оказаната ми по всяко време професионална помощ. На постоянно възникващите въпроси от моя страна получаваха точни и изчерпателни обяснения, както и предварителна информация за всеки един от следващити етапи от сделката. Тя познава тънкостите на тази отговорна професия, реагира своевременно на различни ситуации в хода на работата, много е отзивчива и спокойна, което прави общуването с нея полезно и приятно.


Мнението ми е, че г-жа Христова е добре подготвен специалист в своята област, много коректна, отговорна и умее да работи с клиенти. Именно затова рзчитах на нея и й имах пълно доверие. За неоценимото й съдействие отново й благодаря най-искрено.

С уважение,

Александър Райков
Анелия и Ростислав Русинови
Здравейте,

В момента сме във финалната фаза на придобиването на жилище, закупено с посредничеството на Arco Real Estate и в частност на брокер Венета Христова. В тази връзка искаме да споделим впечатленията си от работата с нея.

Повече от доволни сме от работата на Венета. С нея се работи изключително лесно. Находчива, пряма, организирана. Влага много ентусиазъм в работата си, разбира добре нуждите на клиента и успява да намери най-доброто на пазара спрямо неговите изисквания. Благодарение на нейните усилия се сдобихме с жилище, което отговаря на изискванията ни.

Венета ни помогна не само в търсенето и организирането на срещи за огледи, а и с подготовката на документите при оформянето на сделката. Беше изключително активна в процеса на преговорите с продавача и защити интересите ни, въпреки че тогава имаше лични неприятности.

В тези моменти ни помогна също и нейният мениджър Антон.

Смело я препоръчваме я силно на всеки, който е решил да закупи или продаде имот.


Поздрави и благодарим!

Венета Христова

Позиция
Консултант луксозни имоти
Телефон
+359 2 917 3076
+359 894 505 061
Автобиография

Казвам се Венета Христова. Завършила съм Германистика, Международни отношения и Европейско управление в Нов Български Университет. Средното си образование съм завършила в училище по изкуствата със специалност "Изобразително изкуство". Интересувам се от фотография и имам сертификат за завършен курс по фотография от Софийска Фотографска Школа. Работила съм две години в една от големите агенции за недвижими имоти, като Асистент управител. Част от екипа на Arco Real Estate съм от Октомври 2017г.

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени