Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Лозенец
Отзиви от доволни клиенти

Петър Герджиков

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 304 471
Автобиография

Аз съм Петър Герджиков, работя в ARCO REAL ESTATE от 3 години и за основна цел имам да подбирам и проучвам детайлно най-подходящите имоти, които съвпадат с Вашите планове, бюджет и очаквания и най-вече – пестят Вашето време.

Когато трябва да реализирате Ваш имот, се старая да съм от полза като проуча пазара на недвижими имоти, проведа консултации с юридическия отдел на компанията и Ви информирам относно необходимите документи, които ще са ви необходими за нотариално изповядване на сделката. Заедно с маркетинговия отдел на ARCO REAL ESTATE ще изработим най-подходящата реклама, с която да представим отлично Вашата собственост, за да постигнем желаните от Вас резултати в планирания срок.

Благодарение на архитектурното ми образование и стаж в проектантско бюро може да разчитате на мен относно техническите детайли на набелязаните от Вас имоти. Познавам идеално целия документален процес при изграждането на една сграда и мога да проследя и обследвам строителните книжа, за да сте информирани точно и коректно, когато взимате важни решения. В случай, че търсите или предлагате парцел за инвестиция, ще ви консултирам конкретно относно зоната и параметрите на застрояване, регулационните правила и необходимите административни стъпки, с които трябва да сте наясно.

Хората, с които сме работили съвместно често стават и мои приятели, доверяват ми се отново за съдействие и ме препоръчват на свои познати и колеги. Причината да правят това е, че винаги подхождам с лично отношение и всеотдайност към всеки отделен проект.  Съпровождам клиентите в целия процес на покупка или продажба на имот и съм до тях на всяка стъпка, която предстои, като съдействам за лекото и безпроблемно отработване на всеки детайл в сделката.

 

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени