Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
г-н Иванов
Здравейте.
Работих с Красимир Гецов по сделка за закупуване на апартамент в квартал Дружба и пиша това писмо за да изкажа своите благодарности към неговото отношение относно тази моя покупка.
Той беше от началото до края пълен професионалист и ми помогна изключително много в договарянето на желаната от мен цена и всички неволи, които съпътстват една такава сделка.
Горещо го препоръчвам като брокер на недвижимо имущество и се надявам за в бъдеще отново да работя с него.
Ренета Трифонова
Изказвам личната си благодарност към Красимир Гецов, за изключителната компетентност, професионално и учтиво отношение към нас, както и за отлично свършената работа. Благодаря от все сърце! Желая много успехи и много сключени сделки!

19.11.2019г. - Ренета Трифонова
Светослав Стефанов
Чрез Вашата компания закупихме два апартамента в Левски Г гр. София. В процеса на огледа, покупко-продажбата бяхме консултирани от Антония Петрова и Красимир Гецов, които с професионализма си спечелиха нашето доверие. Изразяваме своята благодарност и признателност към тяхната всеотдайност, търпение и човешко отношение. Отзивчивостта, съпричастността и коректността им съпътстваха процеса не само до финализиране на сделката, но и след това.
Може да се гордеете с такива служители. Благодарим Ви Тони и Краси и Ви желаем здраве и успехи.
сем. Джамбазови
Имаме удоволствието да ползваме услугите на Красимир Гецов, който е наш консултант при покупка на жилищен имот.
Изключително сме доволни от проявения професионализъм, коректност и експедитивност, с която подходи към намирането на имот отговарящ на нашите изисквания.
Изразяваме голямото си удовлетворение от работата на Красимир относно перфектната организация и комуникация свързани с досега преминалите етапи по реализиране на сделката.
На всички наши въпроси получавахме точни и изчерпателни обяснения, както и предварителна информация за последващите етапи от сделката.
Впечатлени сме от неговото внимание, любезното отношение и пълната отдаденост към нас като клиенти, като определено със своята работа допринася всичко да стане по-бързо и по-лесно.
Подари всичко това искрено препоръчваме на всеки имащ нужда от професионално съдействие при покупка на имот услугите на Красимир Гецов.
Иван Апостолов
Много съм доволен от отношението и усилията, които получих от Красимир. Въпреки младата му възраст той успя да реализира сделката ми, за което съм му благодарен. Не съм от София, но благодарение на него бях постоанно в течение с нещата, които той вършеше за да реализира имота ми.
13.07.2018

Красимир Гецов

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 894 505 921
Автобиография

Казвам се Красимир Гецов. Завършил съм 1-во СУ „Пенчо. П. Славейков” и в момента съм студент в Софийския университет- специалност „Право”. Владея испански и английски език. Работил съм в Англия в сферата на заведенията. Част от екипа на Arco Real Estate съм от началото на 2018г.

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени