Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Препоръка от сем. Апостолови
Здравейте, г-н Козаров.
Искам да изразя благодарността на нашето семейство към ARCO REAL ESTATE и в частност вашия колега Красимир Гецов. Това е третото наше жилище, което Красимир продаде. Всеки път става все по- добър. За въпросния имот му оставихме ключове и след три седмици ни се обади да дойдем за предварителен договор. Договори цената, която желаехме, съдейства ни с документите и като цяло, за нас остана единствено да си получим продажната цена.
Препоръчваме ARCO REAL ESTATE и съответно Красимир на всички, които имат нужда от услуги в сферата на недвижимите имоти.
Бъдете здрави!

Сем. Апостолови
Препоръка от Ния Бучкова
Препоръка към Красимир Гецов, част от екипа на Arco Real Estate

Бих искала да изкажа огромни благодарности на Arco Real Estate, най- вече на Красимир Гецов, брокерът, с чиято помощ успях да намеря своя първи дом в гр. София. Благодарение на неговия опит и професионални компетенции, целият процес по покупката- от търсенето до изповядването на сделката, премина плавно и безпроблемно. Посредством добрата комуникация от негова страна с продавачите, както и положените усилия за предоговаряне на условията по продажбата на имота, Красимир успя да защити моя интерес като купувач. Изключително коректно отношение от неговата страна и с внимание към всичко по сделката.

С уважение, Ния Бучкова
Весела Марева
Здравейте!

Казвам се д-р Весела Марева и съм клиент на ARCO REAL ESTATE. С настоящото писмо бих желала да изразя благодарността си за високия професионализъм, лично отношение и ангажираност на г-н Красимир Гецов. От първия ни телефонен разговор, до момента на сключване на сделката срещнах пълна подкрепа и съдействие от негова страна. За първи път срещам брокер, на който мога да се доверя на 101%, защото съм убедена, че защитава моите интереси като свои!

Горещо препоръчвам г-н Гецов на всеки, който има нужда от професионално съдействие в сферата на недвижимите имоти!

Поздрави,
Весела Марева
Валентина Василева
Уважаеми г-н Василев,
със съпругът ми продадохме имот чрез вашата агенция, бих искала да изразя нашата искрена благодарност към екипът Ви и в частност към нашият брокер Красимир Гецов, за проявения професионализъм, разбиране и човешко отношение. Благодарим му з за перфектната организация, отзивчивост и коректност.

Бъдете здрави!

Валентина Василева
Константин Наков
Добро утро г-н Козаров,
Казвам се Константин и в този момент съм на път да продам имота си на ул. Черковна 38А - хубав малък, но уютен апартамент, който закупих през 2015 година.
Предварителният договор вече е подписан миналата седмица от двете страни.
Работя по този проект с Вашия служител и моя агент по недвижими имоти г-н Красимир Гецов.

Изпращам ви тези няколко реда, за да изразя пълното си удовлетворение от страхотната работа, която Красимир свърши за наистина няколко дни!
Имал съм 5 сделки с недвижими имоти като тази през живота си в различна държава (от България до САЩ, през Швейцария и Сицилия) и с удоволствие съм изненадан от предаността като брокер и от професионализма на Красимир, който надмина очакванията ми далеч от всички представи
Всичко беше направено толкова бързо, че все още не мога да осъзная, че сделката е почти приключила.
Бих искал да подчертая още веднъж своето удовлетворение и да изкажа искрената си благодарност от цялото си сърце на Красимир и на Вас и Вашата агенция за недвижими имоти за прекрасната работа, която свършихте!
Красимир е брокер №1, който съм срещал през живота си!
Благодаря ти, Красимир! Благодаря Ви, г-н Козаров!
С пожелание за страхотна седмица напред,
Поздрави,
Константин Наков
г-н Иванов
Здравейте.
Работих с Красимир Гецов по сделка за закупуване на апартамент в квартал Дружба и пиша това писмо за да изкажа своите благодарности към неговото отношение относно тази моя покупка.
Той беше от началото до края пълен професионалист и ми помогна изключително много в договарянето на желаната от мен цена и всички неволи, които съпътстват една такава сделка.
Горещо го препоръчвам като брокер на недвижимо имущество и се надявам за в бъдеще отново да работя с него.
Ренета Трифонова
Изказвам личната си благодарност към Красимир Гецов, за изключителната компетентност, професионално и учтиво отношение към нас, както и за отлично свършената работа. Благодаря от все сърце! Желая много успехи и много сключени сделки!

19.11.2019г. - Ренета Трифонова
Светослав Стефанов
Чрез Вашата компания закупихме два апартамента в Левски Г гр. София. В процеса на огледа, покупко-продажбата бяхме консултирани от Антония Петрова и Красимир Гецов, които с професионализма си спечелиха нашето доверие. Изразяваме своята благодарност и признателност към тяхната всеотдайност, търпение и човешко отношение. Отзивчивостта, съпричастността и коректността им съпътстваха процеса не само до финализиране на сделката, но и след това.
Може да се гордеете с такива служители. Благодарим Ви Тони и Краси и Ви желаем здраве и успехи.
сем. Джамбазови
Имаме удоволствието да ползваме услугите на Красимир Гецов, който е наш консултант при покупка на жилищен имот.
Изключително сме доволни от проявения професионализъм, коректност и експедитивност, с която подходи към намирането на имот отговарящ на нашите изисквания.
Изразяваме голямото си удовлетворение от работата на Красимир относно перфектната организация и комуникация свързани с досега преминалите етапи по реализиране на сделката.
На всички наши въпроси получавахме точни и изчерпателни обяснения, както и предварителна информация за последващите етапи от сделката.
Впечатлени сме от неговото внимание, любезното отношение и пълната отдаденост към нас като клиенти, като определено със своята работа допринася всичко да стане по-бързо и по-лесно.
Подари всичко това искрено препоръчваме на всеки имащ нужда от професионално съдействие при покупка на имот услугите на Красимир Гецов.
Иван Апостолов
Много съм доволен от отношението и усилията, които получих от Красимир. Въпреки младата му възраст той успя да реализира сделката ми, за което съм му благодарен. Не съм от София, но благодарение на него бях постоанно в течение с нещата, които той вършеше за да реализира имота ми.
13.07.2018

Красимир Гецов

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 921
Автобиография

Красимир Гецов работи като консултант недвижими имоти в ARCO REAL ESTATE от началото на 2018г. В момента следва в Университет за национално и световно стопанство специалност „Мениджмънт на недвижима собственост“. Притежава диплома за професионална квалификация по специалност „Недвижими имоти“ към Министерство на образованието и науката. В допълнение е завършва различни курсове в сферата на продажбите с имоти. Говори свободно английски и испански език. 

В свободното си време обича да спортува и да прекарва моменти с близките си.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени