Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Проф. д-р Марина Иванова
През месец август 2020г., след една безсънна нощ и почти две години неуспешно търсене на ново жилище в центъра на, попаднах в нета на неясните обяви за нов строеж на жилища в центъра на Пловдив. При първото позвъняване на телeфона беше Ася и тя ми обясни за мястото на строителния обект и предложи среща в офиса. Срещата се осъществи след няколко дни, при която присъстваха Ася и Роси. Те уважително ни поканиха в залата за срещи, изяснихме какво точно желаем и ни предложиха реални огледи.На екран и на хартия ни показаха както виртуалните желани и налични апартаменти,така и на проект и чертежи. При първи оглед видяхме 3 от апартаментите,свободни и налични, подходящи за нашите изисквания и след огледа и отново в офиса вече бяхме решили какво и кое да купуваме.

Смятам, че двете брокерки бяха много коректни и изчерпателни и освен, че си защитаваха интересите на фирмата се опитваха да достигнат до задоволяване и нашите интереси, като се съобразявах с времето, възможностите и желанията ни. За сега нямаме оплаквания,а само положителни оценки и похвали и дано до края на вече почти приключващия строителен процес на фирмата ви, няма да имаме грижи и проблеми с този грандиозен проект за града в който и ние участваме,спасяването на стар строително-архитектурен проект в центъра на Пловдив.

Проф. д-р Марина Иванова
Мария Йончева
Здравейте,

Обърнах се към офиса на ARCO REAL ESTATE в Пловдив във връзка с покупка на апартамент в Point Avenue.

Благодаря на Ася Куцева и Росица Борисова за отзивчивостта и компентността!

Изборът на дом е сложен и емоционален процес с много въпроси.
Ася и Росица ме подкрепяха на всяка стъпка, съдействаха ми с информация и обективна преценка.
Регулярен контакт поддържам с Ася. Комуникацията ни е лека и приятна - тя винаги е на разположение и в чудесно настроение!

Желая им здраве и успехи! Препоръчвам ги на близки и познати с удоволствие!

Мария Йончева
Атанас Авков
Привет,

За мен е удоволствие да споделя емоциите и “вкусът” от работата ми с вас.
Може би е добър момент да ви дам и кратко инфо за моя бекграунд. Аз съм сред победителите в касацията топ софтуерни специалисти на България за 2020 и по настоящем асосиът мениджър в межународна корпорация.

За мое щастие ще ви дам един обективен и много позитивен фийдбек :)

Процесът беше страшно гладък. През цялото време Ася ми даваше информация и се съобразяваше с моите ангажименти и условия. Бих добавил, че не не съм срещал по - позитивни и усмихнати хора от Ася и Роси. Нивото на професионализъм надмина очакванията ми в пъти. Имам няколко покупки на имоти зад гърба си, но работата с Ася и Роси някак си те кара да се чувстваш спокоен и сигурен - някак си вкусът на професионализма се усеща във всеки детайл. Доброто име на компанията ви се гради от служители като тях, отдадени на работата и винаги на разположение с нагласата да помогнат и да консултират клиентите.
Във целия процес нито един път не усетих напрежение нито тревога, напротив през цялото време бях сигурен и уверен и усещах Ася и Роси, като партньори.

Самият избор на имот в Point Avenue а не в друг комплекс и други подобни апартаменти в близост беше заради прекрасното отношение на Ася и Роси.
Не мисля, че бих могъл да имам по-добър експириънс при имотна сделка от този който ми осигурихте. Страхотна работа :) бих се радвал и за в бъдеще да работим заедно.

Ако всички консултанти на пазара бяха като Ася и Роси, щяхме да живеем в една утопия :)

Ако имате въпроси оставам на разположение.

Хубав и усмихнат ден :)
Адем Ердинч Осман
Здравейте,

Запознахме се с Ася и Роси в юни 2020г. когато искахме да купуваме апартамент за нашето семейство. Ние почнахме да живеем в Пловдив от 2018г. и дойдохме от Измир. И двете дами ни помогнаха много за да си намерим подходящ апартамент, но тогава не можахме да приключим купуването. Точно след една година като се обадих на Ася за апартамент тя веднага ме позна и ми показа апартамента който гледахме първия път. Обясниха ни каквото е нужно и ни изясниха абсолютно всичко. Без проблем, без въпроси, със радост подписахме договора благодарение за тях. Много съм щастлив че съм се срещал с тях и с ARCO REAL ESTATE.

Благодаря ви много

Адем Ердинч Осман

Слав Караславов
Здравейте, дами

Искам да ви благодаря за прекрасната работа, която свършихме заедно по закупуването на апартамента в Point Avenue Plovdiv :). Още от първия разговор бяхте много отзивчиви, като се уговаряхме, кога да дойда, тъй като пътувах от София :).

На самия оглед бяхте супер любезни и макар и да имаше препятствия по стълбите (скелета), залягахте с нас да се качим заедно до апартамента да го разгледаме. Това, което ми направи също хубаво впечатление, беше че ни оставихте на спокойствие да разгледаме жилището и сами да си създадем представа дали ни харесва или не.

След като харесахме жилището бяхте мега любезни да ни обясните всичко, необходимо, за което питахме в многобройните разговори, които проведохме. Бяхте супер услужливи и покрай избора на паркомясто и покрай всички допълнителни разговори и посещения, които направихме като винаги бяхте до нас, когато искахме да видим нещо по сградата (дори и на студа).

Много е готино да работиш с готини и усмихнати хора, като вас. Продължавайте в същия дух да помагате на хората да намират мечтаните жилища :).

Успех!

Поздрави
Слав
Венета Кирякова
Поводът да се запозная с Ася Куцева- представител на посредническа агенция „Арко- имоти“ ЕООД беше интересът ми към реконструиращата се сграда на ул. „Велико Търново“ 24 и желанието ми да закупя жилище там. Посетих офиса на агенцията находящ се в Рилон Център- Пловдив. Ася Куцева и нейната колежка Росица ме посрещнаха много любезно и сърдечно, отделиха достатъчно време да ме запознаят с планове на сградата, показаха ми различни по размер жилища, уточнихме цени и отстъпки, срокове за приключване на обекта. Заведоха ме на място за оглед на избраното жилище, като използувахме и предпазни средства ( каски). След което се срещнахме още няколко пъти за да уточним разни подробности относно климатичната система, устройството на дворното място и др. Получих компетентни и изчерпателни обяснения и бяха убедителни за коректността на инвеститора и неговият опит. Така взех решние за сключване на споразумение за закупуване на имот в сградата. Подписването на документите се извърши в офиса на „Рилон Център“ като присъствуваха юристката на фирмата и управителят Евгени Василев. Атмосферата беше делова и излъчваше сигурност и присъствуващите бяха в респектиращо елегантно облекло, което ми направи особено добро впечатление. Надявам се и в следващите етапи до завършването на строителството агенцията в лицето на моя консултант Ася Куцева да продължи коректните отношения, както до сега!


20.04.2020, гр. Пловдив С благодарност: Венета Кирякова.
Валя Георгиева
Първият ми контакт с агенцията се осъществи в един петъчен следобед. Позвънях на посочения телефон и за кратко време получих повече от необходимата информация, която ми бе необходимаза апартаменти в сграда Point Avenue, придружена с изключително ведро и отзивчиво настроение.
На много други места съм се сблъсквала с апатично поведение и прикриване на информация, до среща на живо. Това ме мотивира да си насроча среща за оглед още в първия възможен момент на следващата седмица. При извършения оглед получихме обилна информация за състоянието на строителството, предвижданите материали и подобрения, предимства и недостатъци на предлаганите апартаменти. На отправени въпроси към инвеститора, също получихме бърз и адекватен отговор, осъществен от Роси и Ася. Това бе достатъчно да взема решение, че тук е мястото и това са хората, на които мога да доверя средствата си и да се сдобия с апартамент.
Измерих разстоянието до "Цар Симеоновата градина" и то се оказа между 2 и 3 минути, в замисимост от бързината, до самата градина. Пристъпихме към оформянето на предварителен договор. Той бе изготвен изцяло в предварително указаните срокове, като получих достатъчно време, за да се запозная със съдържанието му, както и достъп до адвокат на агенцията, който да ми изясни всички въпросителни. В уреченият ден, подписах предварителен договор, като отново получих достатъчно време да го изчета целия, а и отново бе цялостно отговорено на всичките ми въпроси.
Горещо препоръчвам покупка на апартамент в проект Point Avenue, а работата с агенцията бе истинско удоволствие и за най-претенциозния вкус.

С уважение : Валя Георгиева
Яна и Станислав Пукови
След няколко горчиви опита с агенти по недвижими имоти, открихме нашия! Беше удоволствие да работим с Ася Куцева. Изключителен професионалист, който обича работата си, върши я с удоволствие и в полза на своите клиенти. Още от първия разговор разбра какво точно търсим и успя да го намери. Помогна ни и беше до нас в търсенето на банка за ипотечен кредит. Отстояваше интересите ни през целия процес, през който се преминава за закупуване на жилище. Постара се всичко да мине, както трябва. Вече сме я препоръчали на наши близки и познати. Благодарение на нея си върнахме доверието в агенциите по недвижими имоти.

Стоилка Миладинова
Здравейте Валя и Ася,
Искаме аз и моите родители да Ви благодарим за това, че бяхте толкова всеотдайни и успяхте така бързо за нас да реализирате продажбата на апартамента ни. Вие сте наистина професионалисти от много високо ниво, такива хора като Вас не се срещат често в наше време. Искаме с настъпването на Новата 2020 година да Ви пожелаем здраве, много реализирани сделки и все така успешни и всеотдайни професионалисти бъдете. За в бъдеще пак ще разчитаме на Вас за реализиране на новите ни планове. Горещо ще ви препоръчам на близки мои хора. До скоро и наздраве!

Стоилка Миладинова
сем. Шопови
Здравейте,

Чрез това писмо бихме искали да изкажем нашите благодарности на Ася Куцева.
Много сме й благодарни за отношението и подхода, с които ни помогна при продажбата на имота ни.
През цялото време беше много всеотдайна и ни държеше в течение по време на целия процес от търсенето на купувачи до продажбата.

Пожелаваме и здраве, късмет и много професионални успехи.

С уважение:
сем. Шопови
Петър Чакъров
Искам да изкажа своите благодарности за прекрасната работа на вашият брокер Ася Куцева от град Пловдив! Благодарен съм ѝ за отзивчивостта, прекрасният подход към клиентите си и за чудесният начин по които работи!!! Имахме няколко огледа с нея, но поради недостатъчни финанси от моя страна не успях да харесам нещо което да отговаря на моите финанси, предпочитам да събера още малко пари, тъй като не желая да работя с банки и след това отново ще потърся услугите на Ася Куцева!
Йовко Георгиев
Здравейте,

Във връзка с оказваното повече от месец съдействие в търсенето на имот за покупка, бих желал да изкажа своята най-искрена благодарност към г-жа Ася Куцева
за проявеното търпение, висок професионализъм и отношение по време на целия процес по търсене на най-доброто за мен и моето семейство!
В резултат на многобройни посещения и задълбочен личен анализ на имотния и финансовия пазар, взех най-разумното решение на този етап – да изчакам с покупката поне още около година.
Надявам се, че след това отново ще мога да се възползвам от Вашите услуги.

Още веднъж, голямо благодаря за г-жа Ася Куцева!

Ася Куцева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0896 667 319
Автобиография

Казвам се Ася Куцева, на 29 години. Работила съм в сферата на търговията и работата ми като брокер е точно това, с което искам да се занимавам. Комуникативна и отговорна личност съм, старая се да бъда полезна както за самата себе си така и за фирмата, която представлявам. Доверявайки се на мен Ви гарантирам, че ще направя всичко възможно, за да бъда полезна и за Вас. Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2018 година.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени