Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Венета Кирякова
Поводът да се запозная с Ася Куцева- представител на посредническа агенция „Арко- имоти“ ЕООД беше интересът ми към реконструиращата се сграда на ул. „Велико Търново“ 24 и желанието ми да закупя жилище там. Посетих офиса на агенцията находящ се в Рилон Център- Пловдив. Ася Куцева и нейната колежка Росица ме посрещнаха много любезно и сърдечно, отделиха достатъчно време да ме запознаят с планове на сградата, показаха ми различни по размер жилища, уточнихме цени и отстъпки, срокове за приключване на обекта. Заведоха ме на място за оглед на избраното жилище, като използувахме и предпазни средства ( каски). След което се срещнахме още няколко пъти за да уточним разни подробности относно климатичната система, устройството на дворното място и др. Получих компетентни и изчерпателни обяснения и бяха убедителни за коректността на инвеститора и неговият опит. Така взех решние за сключване на споразумение за закупуване на имот в сградата. Подписването на документите се извърши в офиса на „Рилон Център“ като присъствуваха юристката на фирмата и управителят Евгени Василев. Атмосферата беше делова и излъчваше сигурност и присъствуващите бяха в респектиращо елегантно облекло, което ми направи особено добро впечатление. Надявам се и в следващите етапи до завършването на строителството агенцията в лицето на моя консултант Ася Куцева да продължи коректните отношения, както до сега!


20.04.2020, гр. Пловдив С благодарност: Венета Кирякова.
Валя Георгиева
Първият ми контакт с агенцията се осъществи в един петъчен следобед. Позвънях на посочения телефон и за кратко време получих повече от необходимата информация, която ми бе необходимаза апартаменти в сграда Point Avenue, придружена с изключително ведро и отзивчиво настроение.
На много други места съм се сблъсквала с апатично поведение и прикриване на информация, до среща на живо. Това ме мотивира да си насроча среща за оглед още в първия възможен момент на следващата седмица. При извършения оглед получихме обилна информация за състоянието на строителството, предвижданите материали и подобрения, предимства и недостатъци на предлаганите апартаменти. На отправени въпроси към инвеститора, също получихме бърз и адекватен отговор, осъществен от Роси и Ася. Това бе достатъчно да взема решение, че тук е мястото и това са хората, на които мога да доверя средствата си и да се сдобия с апартамент.
Измерих разстоянието до "Цар Симеоновата градина" и то се оказа между 2 и 3 минути, в замисимост от бързината, до самата градина. Пристъпихме към оформянето на предварителен договор. Той бе изготвен изцяло в предварително указаните срокове, като получих достатъчно време, за да се запозная със съдържанието му, както и достъп до адвокат на агенцията, който да ми изясни всички въпросителни. В уреченият ден, подписах предварителен договор, като отново получих достатъчно време да го изчета целия, а и отново бе цялостно отговорено на всичките ми въпроси.
Горещо препоръчвам покупка на апартамент в проект Point Avenue, а работата с агенцията бе истинско удоволствие и за най-претенциозния вкус.

С уважение : Валя Георгиева
Яна и Станислав Пукови
След няколко горчиви опита с агенти по недвижими имоти, открихме нашия! Беше удоволствие да работим с Ася Куцева. Изключителен професионалист, който обича работата си, върши я с удоволствие и в полза на своите клиенти. Още от първия разговор разбра какво точно търсим и успя да го намери. Помогна ни и беше до нас в търсенето на банка за ипотечен кредит. Отстояваше интересите ни през целия процес, през който се преминава за закупуване на жилище. Постара се всичко да мине, както трябва. Вече сме я препоръчали на наши близки и познати. Благодарение на нея си върнахме доверието в агенциите по недвижими имоти.

Стоилка Миладинова
Здравейте Валя и Ася,
Искаме аз и моите родители да Ви благодарим за това, че бяхте толкова всеотдайни и успяхте така бързо за нас да реализирате продажбата на апартамента ни. Вие сте наистина професионалисти от много високо ниво, такива хора като Вас не се срещат често в наше време. Искаме с настъпването на Новата 2020 година да Ви пожелаем здраве, много реализирани сделки и все така успешни и всеотдайни професионалисти бъдете. За в бъдеще пак ще разчитаме на Вас за реализиране на новите ни планове. Горещо ще ви препоръчам на близки мои хора. До скоро и наздраве!

Стоилка Миладинова
сем. Шопови
Здравейте,

Чрез това писмо бихме искали да изкажем нашите благодарности на Ася Куцева.
Много сме й благодарни за отношението и подхода, с които ни помогна при продажбата на имота ни.
През цялото време беше много всеотдайна и ни държеше в течение по време на целия процес от търсенето на купувачи до продажбата.

Пожелаваме и здраве, късмет и много професионални успехи.

С уважение:
сем. Шопови
Петър Чакъров
Искам да изкажа своите благодарности за прекрасната работа на вашият брокер Ася Куцева от град Пловдив! Благодарен съм ѝ за отзивчивостта, прекрасният подход към клиентите си и за чудесният начин по които работи!!! Имахме няколко огледа с нея, но поради недостатъчни финанси от моя страна не успях да харесам нещо което да отговаря на моите финанси, предпочитам да събера още малко пари, тъй като не желая да работя с банки и след това отново ще потърся услугите на Ася Куцева!
Йовко Георгиев
Здравейте,

Във връзка с оказваното повече от месец съдействие в търсенето на имот за покупка, бих желал да изкажа своята най-искрена благодарност към г-жа Ася Куцева
за проявеното търпение, висок професионализъм и отношение по време на целия процес по търсене на най-доброто за мен и моето семейство!
В резултат на многобройни посещения и задълбочен личен анализ на имотния и финансовия пазар, взех най-разумното решение на този етап – да изчакам с покупката поне още около година.
Надявам се, че след това отново ще мога да се възползвам от Вашите услуги.

Още веднъж, голямо благодаря за г-жа Ася Куцева!

Ася Куцева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0896 667 319
Автобиография

Казвам се Ася Куцева, на 29 години. Работила съм в сферата на търговията и работата ми като брокер е точно това, с което искам да се занимавам. Комуникативна и отговорна личност съм, старая се да бъда полезна както за самата себе си така и за фирмата, която представлявам. Доверявайки се на мен Ви гарантирам, че ще направя всичко възможно, за да бъда полезна и за Вас. Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2018 година.

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени