Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Яна и Станислав Пукови
След няколко горчиви опита с агенти по недвижими имоти, открихме нашия! Беше удоволствие да работим с Ася Куцева. Изключителен професионалист, който обича работата си, върши я с удоволствие и в полза на своите клиенти. Още от първия разговор разбра какво точно търсим и успя да го намери. Помогна ни и беше до нас в търсенето на банка за ипотечен кредит. Отстояваше интересите ни през целия процес, през който се преминава за закупуване на жилище. Постара се всичко да мине, както трябва. Вече сме я препоръчали на наши близки и познати. Благодарение на нея си върнахме доверието в агенциите по недвижими имоти.

Стоилка Миладинова
Здравейте Валя и Ася,
Искаме аз и моите родители да Ви благодарим за това, че бяхте толкова всеотдайни и успяхте така бързо за нас да реализирате продажбата на апартамента ни. Вие сте наистина професионалисти от много високо ниво, такива хора като Вас не се срещат често в наше време. Искаме с настъпването на Новата 2020 година да Ви пожелаем здраве, много реализирани сделки и все така успешни и всеотдайни професионалисти бъдете. За в бъдеще пак ще разчитаме на Вас за реализиране на новите ни планове. Горещо ще ви препоръчам на близки мои хора. До скоро и наздраве!

Стоилка Миладинова
сем. Шопови
Здравейте,

Чрез това писмо бихме искали да изкажем нашите благодарности на Ася Куцева.
Много сме й благодарни за отношението и подхода, с които ни помогна при продажбата на имота ни.
През цялото време беше много всеотдайна и ни държеше в течение по време на целия процес от търсенето на купувачи до продажбата.

Пожелаваме и здраве, късмет и много професионални успехи.

С уважение:
сем. Шопови
Петър Чакъров
Искам да изкажа своите благодарности за прекрасната работа на вашият брокер Ася Куцева от град Пловдив! Благодарен съм ѝ за отзивчивостта, прекрасният подход към клиентите си и за чудесният начин по които работи!!! Имахме няколко огледа с нея, но поради недостатъчни финанси от моя страна не успях да харесам нещо което да отговаря на моите финанси, предпочитам да събера още малко пари, тъй като не желая да работя с банки и след това отново ще потърся услугите на Ася Куцева!
Йовко Георгиев
Здравейте,

Във връзка с оказваното повече от месец съдействие в търсенето на имот за покупка, бих желал да изкажа своята най-искрена благодарност към г-жа Ася Куцева
за проявеното търпение, висок професионализъм и отношение по време на целия процес по търсене на най-доброто за мен и моето семейство!
В резултат на многобройни посещения и задълбочен личен анализ на имотния и финансовия пазар, взех най-разумното решение на този етап – да изчакам с покупката поне още около година.
Надявам се, че след това отново ще мога да се възползвам от Вашите услуги.

Още веднъж, голямо благодаря за г-жа Ася Куцева!

Ася Куцева

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 32 655 075
+359 896 667 319
Автобиография

Казвам се Ася Куцева, на 29 години. Работила съм в сферата на търговията и работата ми като брокер е точно това, с което искам да се занимавам. Комуникативна и отговорна личност съм, старая се да бъда полезна както за самата себе си така и за фирмата, която представлявам. Доверявайки се на мен Ви гарантирам, че ще направя всичко възможно, за да бъда полезна и за Вас. Част от екипа на Arco Real Estate съм от 2018 година.

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени