Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Венелин Георгиев
„Изказвам възхищение и удовлетвореност от професионализма и коректността на г-н Велизар Павлов, който ме подпомага по два проекта свързани с недвижими имоти. Благодаря!”

Венелин Георгиев
сдружение Ултрас Левски
Здравейте, г-н Василев,

Бихме искали да изразим своята благодарност за невероятния професионализъм, отдаденост и отношение към целия екип на ARCO REAL ESTATE и най-вече в лицето на Велизар Павлов, който успя за кратък срок да намери подходящ за нас имот по възложените му критерии. Беше до нас от подбора на оферти, до финализиране на сделката. Със сигурност ще продължим да използваме услугите ви и ще ви препоръчваме на наши приятели и членове.

С уважение, сдружение Ултрас Левски
Николай Димитров
Здравейте,

Пиша Ви с огромна благодарност към целия екип и специално към Велизар Павлов, нашият брокер проявил изключителен професионализъм и търпение в нелеката задача, поставена пред него - намирането на нашата къща мечта.

Търсенето ни започна в далечната вече 2019 година с идеята да си намерим евтин, широк апартамент в долната част на квартал Лозенец. От самото начало, въпреки нашите почти невъзможни изисквания, Велизар се стараеше да ни предлага само обекти които отговарят на критериите ни, винаги проявяваше разбиране за нещата, които не ни харесват и се адаптираше след всеки неуспешен опит. Времето минаваше, имотния пазар продължаваше да ни изненадва, идваха и отминаваха локдауни и други кризи, семейството ни се увеличаваше по численост, а критериите ни за търсене постоянно се променяха - от апартамент към къща и обратно; от центъра на столицата към кварталите зад околовръстното и обратно към центъра. В цялото това лутане Велизар беше до нас и се опитваше да ни помогне по най-добрия начин, търпеливо и с много желание. В началото на 2022 година най-накрая чудото за нас се случи. Намерихме перфектната къща в централната част на квартал Симеоново и след много перипетии около финансирането и изповядването на сделката вече сме горди собственици на мястото в което се надяваме да отгледаме децата си и да остареем.

Отправям специални благодарности и към Деница Алексиева, нашия кредитен консултант, за големия професионализъм, хладнокръвие и съпричастност при решаването на многото казуси около финансирането на сделката и успешното ѝ, в крайна сметка, приключване.

Поздрави,
Николай Димитров
Поли Николова
Здравейте г-н Василев, искам да изкажа колко съм доволна от един ваш брокер казва се Велизар. Много експедитивен, внимателен, точен и т.н мога да изписвам още много качества на това момче. Благодарна съм му и на вашата фирма, че толкова бързо успя да продаде апартамента ми. От самото начало, когато го наех водеше много клиенти за оглед, винаги ме информираше какво се случва. После ,когато намери клиенти, веднага ми даде капарото и след това ми съдействаше много бързо за ваденето на всичките документи. Относно направата на договора беше се съобразил със всички клаузи, който исках да бъдат написани. След това много бързо минахме пред нотариус и получих сумата от продажбата на апартамента. Благодаря на този брокер и на вашата фирма, много съм доволна от коректността.
Деан Дечев
Здравейте, Евгени,

Пиша ви като обратна връзка за сделката на апртамент на бул. Дондуков 57 на 02.04.2020.
Вили и Велизар ни показаха висок професионализъм и сме доста доволни от тяхната работа. Високо ниво на комуникация. Предложиха ни решения на проблеми. Бяха точни и изрядни с всичко. Не се сещам за нещо, което да е можело да направят по-добре. Бих препоръчал агенцията ви на приятели и определено бих се радвал да се обърна към вас за следваща сделка.

Поздрави,
Деан
Мариана и Благой Миланови
Здравейте,

Бихме искали да изразим своята благодарност за невероятния професионализъм и добро отношение, което срещнахме в лицето на Вашия брокер на недвижими имоти Велизар Павлов.
С негова помощ успяхме да продадем жилището си с безпроблемно отношение между двете страни и структурирани действия.
Благодарим за съдействието на целия Ви екип, както и за гъвкавостта, търпението и подкрепата на г-н Павлов.
Оставаме с много добри чувства, при нужда бихме работили отново с ARCO REAL ESTATE и вече сме препоръчани на приятели и познати.

С Уважение,
Мариана и Благой Миланови
Анелия Николова
Здравейте, г-н Василев,

Искам да споделя с Вас изключително положителното си впечатление от работата с Велизар Павлов.

Страхотен професионалист, който се отнесе към сделката много отговорно. Получихме пълното му съдействие при всеки един от етапите, като дори извън тях прояви разбиране, човечност и беше готов да ни помогне с всякакви допълнителни неща. Винаги беше точен при срещите ни и подготвен с отговори за всякакви възможни въпроси от наша страна.

Благодаря за проявеното от него старание!

Поздрави,

Анелия Николова

Велизар Павлов

Позиция
Мениджър Продажби, SONA home, Консултант Недвижими имоти
Телефон
0876 297 809
0878 970 344
Автобиография
Казвам се Велизар Павлов и моята главна цел, като брокер на недвижими имоти е да предложа на клиентите си най-подходящия за тях имот според търсенето и нуждите или пък да съдействам за продажбата на имот, съобразена изцяло с желанията на клиента. Смятам себе си за амбициозен и стремящ се да осигуря професионално обслужване на всички мои клиенти. Продължавам да усъвършенствам себе си, посещавайки различни семинари за обучение в областта на продажбите, както и работата ми с различни клиенти. Работата в сферата на недвижимите имоти започнах в областта на продажбите в централните райони на град София. Разчитам на комуникативните си способности и придобитите опит в контакта с хора, за да градя нужното доверие у своите клиенти, желанията на клиентите ми са приоритет за мен и търся най-оптималния вариант за ефективна работа в тази посока.
 
Какво можете да очаквате от мен и Arco Real Estate:
Информираност във всеки един момент от процеса на работа. Пълно юридическо обслужване; Без финансов риск- не заплащате нищо предварително. Прозрачност във взаимоотношенията брокер – клиент, както и ефективна реклама и маркетинг за максимално бързо постигане на желаните резултати!
 
 
 
 
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени