Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Мариана и Благой Миланови
Здравейте,

Бихме искали да изразим своята благодарност за невероятния професионализъм и добро отношение, което срещнахме в лицето на Вашия брокер на недвижими имоти Велизар Павлов.
С негова помощ успяхме да продадем жилището си с безпроблемно отношение между двете страни и структурирани действия.
Благодарим за съдействието на целия Ви екип, както и за гъвкавостта, търпението и подкрепата на г-н Павлов.
Оставаме с много добри чувства, при нужда бихме работили отново с ARCO REAL ESTATE и вече сме препоръчани на приятели и познати.

С Уважение,
Мариана и Благой Миланови
Анелия Николова
Здравейте, г-н Василев,

Искам да споделя с Вас изключително положителното си впечатление от работата с Велизар Павлов.

Страхотен професионалист, който се отнесе към сделката много отговорно. Получихме пълното му съдействие при всеки един от етапите, като дори извън тях прояви разбиране, човечност и беше готов да ни помогне с всякакви допълнителни неща. Винаги беше точен при срещите ни и подготвен с отговори за всякакви възможни въпроси от наша страна.

Благодаря за проявеното от него старание!

Поздрави,

Анелия Николова

Велизар Павлов

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 876 297 809
Автобиография
Казвам се Велизар Павлов и моята главна цел, като брокер на недвижими имоти е да предложа на клиентите си най-подходящия за тях имот според търсенето и нуждите или пък да съдействам за продажбата на имот, съобразена изцяло с желанията на клиента. Смятам себе си за амбициозен и стремящ се да осигуря професионално обслужване на всички мои клиенти. Продължавам да усъвършенствам себе си, посещавайки различни семинари за обучение в областта на продажбите, както и работата ми с различни клиенти. Работата в сферата на недвижимите имоти започнах в областта на продажбите в централните райони на град София. Разчитам на комуникативните си способности и придобитите опит в контакта с хора, за да градя нужното доверие у своите клиенти, желанията на клиентите ми са приоритет за мен и търся най-оптималния вариант за ефективна работа в тази посока.
 
Какво можете да очаквате от мен и Arco Real Estate:
Информираност във всеки един момент от процеса на работа. Пълно юридическо обслужване; Без финансов риск- не заплащате нищо предварително. Прозрачност във взаимоотношенията брокер – клиент, както и ефективна реклама и маркетинг за максимално бързо постигане на желаните резултати!
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени