Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Деан Дечев
Здравейте, Евгени,

Пиша ви като обратна връзка за сделката на апртамент на бул. Дондуков 57 на 02.04.2020.
Вили и Велизар ни показаха висок професионализъм и сме доста доволни от тяхната работа. Високо ниво на комуникация. Предложиха ни решения на проблеми. Бяха точни и изрядни с всичко. Не се сещам за нещо, което да е можело да направят по-добре. Бих препоръчал агенцията ви на приятели и определено бих се радвал да се обърна към вас за следваща сделка.

Поздрави,
Деан
Мариана и Благой Миланови
Здравейте,

Бихме искали да изразим своята благодарност за невероятния професионализъм и добро отношение, което срещнахме в лицето на Вашия брокер на недвижими имоти Велизар Павлов.
С негова помощ успяхме да продадем жилището си с безпроблемно отношение между двете страни и структурирани действия.
Благодарим за съдействието на целия Ви екип, както и за гъвкавостта, търпението и подкрепата на г-н Павлов.
Оставаме с много добри чувства, при нужда бихме работили отново с ARCO REAL ESTATE и вече сме препоръчани на приятели и познати.

С Уважение,
Мариана и Благой Миланови
Анелия Николова
Здравейте, г-н Василев,

Искам да споделя с Вас изключително положителното си впечатление от работата с Велизар Павлов.

Страхотен професионалист, който се отнесе към сделката много отговорно. Получихме пълното му съдействие при всеки един от етапите, като дори извън тях прояви разбиране, човечност и беше готов да ни помогне с всякакви допълнителни неща. Винаги беше точен при срещите ни и подготвен с отговори за всякакви възможни въпроси от наша страна.

Благодаря за проявеното от него старание!

Поздрави,

Анелия Николова

Велизар Павлов

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0876 297 809
0878 970 344
Автобиография
Казвам се Велизар Павлов и моята главна цел, като брокер на недвижими имоти е да предложа на клиентите си най-подходящия за тях имот според търсенето и нуждите или пък да съдействам за продажбата на имот, съобразена изцяло с желанията на клиента. Смятам себе си за амбициозен и стремящ се да осигуря професионално обслужване на всички мои клиенти. Продължавам да усъвършенствам себе си, посещавайки различни семинари за обучение в областта на продажбите, както и работата ми с различни клиенти. Работата в сферата на недвижимите имоти започнах в областта на продажбите в централните райони на град София. Разчитам на комуникативните си способности и придобитите опит в контакта с хора, за да градя нужното доверие у своите клиенти, желанията на клиентите ми са приоритет за мен и търся най-оптималния вариант за ефективна работа в тази посока.
 
Какво можете да очаквате от мен и Arco Real Estate:
Информираност във всеки един момент от процеса на работа. Пълно юридическо обслужване; Без финансов риск- не заплащате нищо предварително. Прозрачност във взаимоотношенията брокер – клиент, както и ефективна реклама и маркетинг за максимално бързо постигане на желаните резултати!
 
© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени